şimdi de kitap okuyacağım
Gözlerini kalemle oyacan, kazıklara oturtucanhahaha oldurucen cesetlerını kopeklere atacan yesın
Allah kavuştursun tatlııııımAy kızlar alemsiniz vallasonunda ben de bebeğimi teslim ettim birliğine,ama içim şimdi daha rahat,hep askerlik önümüzde engel oldu,resmen askerliğe şafak saydık.Şimdi önümüzden koca bi engel kalkacak,bitişine şafak sayıyorum...Allahımm bitse de kurtulsak hepimiz...
Eneeeeem çok afedersin bebeğim yaa hatırladım şimdiBurdur,senin askerinin yanı :) daha önce konuşmuştuk sizinle ama ben birkaç gün giremedim tabi buraya o koşuşturmacada :) az önce de konuştuk canımın içiyle,sesi de çok şükür iyi geliyor,birliğindekiler de kısa dönemmiş inşallah rahat bi dönem geçirir kuzularımız,hepsi Allah'a emanet
ıyı aksamlar canımm
tövbe yarabbim ama biraz öyle sanki
kıyamam kuzum yaa gel tabi iyi yaptın hoşgeldin
iyi akşamlar bebeğiiimmmm
Bomba bomba nokta kooooom hayırlı akşamlar bebeğim nasılsıııın?
Kkızım kendini hafife alma bakiyimmmnnÇok şükür bebeğiiim sen nasılsın, yeriiim seni ya bomba bomba nokta kom diye diye kızlar da beni birşey sanacak
Nasıl geçti doğumgünüsüüü
Sevdiceğin yokken kır dizini dersini çalış kız.. Kafanı dağıtmış olursun hemDers çalışmaktan gebercem sonunda. Vizelerim enesin gittiği zamana geldi hiç çalışmadım çok kötü notlarm onları toplayım diyorum ama bu gidişle zooorr
kuzum fınaller yılbasndan snra olur dıe bılyorm senndemı oyleDers çalışmaktan gebercem sonunda. Vizelerim enesin gittiği zamana geldi hiç çalışmadım çok kötü notlarm onları toplayım diyorum ama bu gidişle zooorr
Haydi sor sor sorkızlar sıze bse sormam lazm :))
haha :) kuzum smdı bnmkı gelcek ya dagıtıma d.gunu maysta ızne gelrmı o zamana bellı olmaz dıyorm d.gnunu geldgndemı kutlasm cok erken ve sacma olmazmı sızce:)Haydi sor sor sor
Kkızım kendini hafife alma bakiyimmmnnDoğumgünüsü devam ediyo bebeğim.. Gündüzden balon malon şişirirken iyiydi güzeldide az evvel dengesizin biri canımı sıkmıştı.. Damlayla konuştum rahatladım bebeğim İyiyim şimdi çok şüküüür
Eneeeeem çok afedersin bebeğim yaa hatırladım şimdiÇok sık girmiyosun sanırım sen kuşum Bundan snra bekleriz ama bak.. Rabbim sonuna kadar böyle sürdürsün inşallahhhhh..
safak kac canım :) bız topluca alemızdık heheAy kızlar alemsiniz vallasonunda ben de bebeğimi teslim ettim birliğine,ama içim şimdi daha rahat,hep askerlik önümüzde engel oldu,resmen askerliğe şafak saydık.Şimdi önümüzden koca bi engel kalkacak,bitişine şafak sayıyorum...Allahımm bitse de kurtulsak hepimiz...
haha :) kuzum smdı bnmkı gelcek ya dagıtıma d.gunu maysta ızne gelrmı o zamana bellı olmaz dıyorm d.gnunu geldgndemı kutlasm cok erken ve sacma olmazmı sızce:)
oy kuzum benım sevndm kz benle konustktn snra ıyı olmana yuppıKkızım kendini hafife alma bakiyimmmnnDoğumgünüsü devam ediyo bebeğim.. Gündüzden balon malon şişirirken iyiydi güzeldide az evvel dengesizin biri canımı sıkmıştı.. Damlayla konuştum rahatladım bebeğim İyiyim şimdi çok şüküüür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?