ahhh canım ahh ben uzun donemım kısa donem kactan baslar bılemıyorum :)) ALLAH kavustursun gozunu ac kapa bıter :)kısa dönem,kaçtan sayıyoruz şimdi,resmen psikolojim kabul etmiyor inadına öğrenmek istemiyorum şu olayı :)))
haha:) bende senı yırımTut kolumdan çek götüüür beniYerim seni çılgın kızzzz
Ahahahhahah yerim ben seni yaa.. Behlülüm benimmmm.. Sende behlül gibi sarısın zatenKıvanç tatlıtuğuda çok beğenirim kız ben.. Çağlar duymasın yalnız hihihihi çok kıskanınıyo
Ahahahhaa deli :) ordan bi pastaneyşe knşursun askeriyeye yollarsın pastayı yapıyolarmş öyle şeylerkız ne gnderblrmkı kargoyla pelus yollatym her gece ben dıe sarp uyusun hahaha:ÇD
kzz mesafe cook varana kadr yas pasta bayatlar :SAhahahhaa deli :) ordan bi pastaneyşe knşursun askeriyeye yollarsın pastayı yapıyolarmş öyle şeyler
ahhh canım ahh ben uzun donemım kısa donem kactan baslar bılemıyorum :)) ALLAH kavustursun gozunu ac kapa bıter :)
AMIN tatlım moral ver sende skma hıc canını oylede boylede gececk ALLAHn ıznyle yeterkı saglıklı olsunlr INSALLAH :)amin canım benim hepimiz bi an önce kavuşalım hiç sıkıntı çekmesinler inşallah
Ayyyy benimkide kıııız.. Bugün spor yapmış ölmüş yorgunluktan hihihihi:)Bebiiişim konu nerden nereye geldi ahahaha yerim seni ya ben sarıları pek sevmem sarı olduğumdanKıskandırma adamı Benim göbekli sevdiceğiiim bugün kas yapmaya karar vermiş olayyy olayy Noluyoor bu adama ya
tamam bebısım sende opuldun. bnm yerımede yee cok severm yas pastayıKızlar pasta kesicez şimdi snra yeniden girerim öpüyorm çok
ıyı aksamlar kuzumm hos geldın :)iyi akşamlar kızlar ben geldim
Ustalığa gittiği yerde pastaneyle knşucaksın deli kızkzz mesafe cook varana kadr yas pasta bayatlar :S
parasını uzaktan nasıl odıcem kz artk derm hayrına gnderUstalığa gittiği yerde pastaneyle knşucaksın deli kız
Ahahahahhahaha manyakparasını uzaktan nasıl odıcem kz artk derm hayrına gnderD
oyle olurda kz gnderırlermı oda var:SAhahahahhahaha manyakhesap numarasına yatıyosn kuzuck :)
Gönderirler kuzum internetten iyice bi araştırırsınoyle olurda kz gnderırlermı oda var:S
tamam kuzum mersıı:)Gönderirler kuzum internetten iyice bi araştırırsın
dağıtıma ne zaman gelecek ki bebeğimm hangi ayda?sevndm bebek MASSALLAH :) kz dıyorm dagtma gelck ya bu d.gunu maysta kutlasmmı geldgnde dıe cok erken olr ama dmı
hoşgeldiinn canıımiyi akşamlar kızlar ben geldim
bu ayda 30unda ıste kuzum haftaya ksmt olrsa :))dağıtıma ne zaman gelecek ki bebeğimm hangi ayda?
hoşgeldiinn canıım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?