Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Naptin canim dünkü konuyuSelammm yarenler
canim mrbb tanismadik sennle..ama seni cok iyi anlıyorum askerim arayip Tunceliye düştüğünü söylediginde gözyaşlarıma engel olamamıştım,gunlerce uyuyamadim...tabiki doguda olmanin zor yanlari var ama emin ol alisiyosun zamanla..hayirlisi buymus diye dusun..uzme kndini tatlim..Şırnak hudut çok kötüyüm vücudum titriyor resmen((
bide ben ağlamayayım diye beni sakinleştirmeye çalıştı Allahm yardım et![]()
denizimmmm balimmm bebekimmm :)Balım sizinde belli oldu mu ki acabaaa
Benim ki 1 hafta rapor aldı canım tanıdıkları sayesinde konuyu açığa kavuşturmak için biraz da. Arkadaşını arattı falan çok utandım zaten numara aynıydıNaptin canim dünkü konuyu
yarın sabah öğrenicez demek ki kuzucum hayırlısı olsun daYaaa offffffffffff bekliyorum ya aramaz![]()
hoşgeldin fıstıkSelammm yarenler
Ee kimmis canım neden yazmış numarayıBenim ki 1 hafta rapor aldı canım tanıdıkları sayesinde konuyu açığa kavuşturmak için biraz da. Arkadaşını arattı falan çok utandım zaten numara aynıydı
Canım benim arkadaşımın sevgilisi de Şırnak kevane'de asker. Allah yardımcısı olsunsaol bitanem çok teşekkür ederim desteğiniz içinhaklısın
![]()
Sabah kırgın kapatti ondan mi aramiyor acaba hof husursuzum canim yayarın sabah öğrenicez demek ki kuzucum hayırlısı olsun da
hoşgeldin fıstık
Abisinin kız arkadaşıymış canımEe kimmis canım neden yazmış numarayı
Başakımmmmmmmmmmm :) güzel arkadaşım meniiiimmmmmm :) nasılsııııınnnn?denizimmmm balimmm bebekimmm :)
canim mrbb tanismadik sennle..ama seni cok iyi anlıyorum askerim arayip Tunceliye düştüğünü söylediginde gözyaşlarıma engel olamamıştım,gunlerce uyuyamadim...tabiki doguda olmanin zor yanlari var ama emin ol alisiyosun zamanla..hayirlisi buymus diye dusun..uzme kndini tatlim..
Anladım canim hadi bakalımAbisinin kız arkadaşıymış canım
Hoşbuldum kuzumyarın sabah öğrenicez demek ki kuzucum hayırlısı olsun da
hoşgeldin fıstık
şu sıralar tören hazırlıklarında sürekli rütbeliler gidip geliyormuş o yüzden çok yoğunlar kuşum. Askerime doyamadan hemen kapatıyo telefonuSabah kırgın kapatti ondan mi aramiyor acaba hof husursuzum canim ya![]()
Banada yidiiiir o güsel sarmalardaaaannn:) benide çatlaaatttttt:):):):):)Çatlayana kadar yediririm o zaman süperr![]()
nasılsın neler yaptın görüşmeyeli?Hoşbuldum kuzum
Canım benim arkadaşımın sevgilisi de Şırnak kevane'de asker. Allah yardımcısı olsun