• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

Hala kabullenebilmiş değilim :(
Sersem gibiyim inanmak istemiyorum of.
Geçsin şu hafta:(

Şırnak hudut çok kötüyüm vücudum titriyor resmen :KK43:((
bide ben ağlamayayım diye beni sakinleştirmeye çalıştı Allahm yardım et :KK61::KK61::KK61::KK61:
canim mrbb tanismadik sennle..ama seni cok iyi anlıyorum askerim arayip Tunceliye düştüğünü söylediginde gözyaşlarıma engel olamamıştım,gunlerce uyuyamadim...tabiki doguda olmanin zor yanlari var ama emin ol alisiyosun zamanla..hayirlisi buymus diye dusun..uzme kndini tatlim..

canim mrbb tanismadik sennle..ama seni cok iyi anlıyorum askerim arayip Tunceliye düştüğünü söylediginde gözyaşlarıma engel olamamıştım,gunlerce uyuyamadim...tabiki doguda olmanin zor yanlari var ama emin ol alisiyosun zamanla..hayirlisi buymus diye dusun..uzme kndini tatlim..

saol canım :( sizin şafak kaç canım doğu hem zor hem çok soğuk hem dağın başı moralim çok bozuk :(
telefon kullanabiliyor dimi

Sabah kırgın kapatti ondan mi aramiyor acaba hof husursuzum canim ya :KK43:
şu sıralar tören hazırlıklarında sürekli rütbeliler gidip geliyormuş o yüzden çok yoğunlar kuşum. Askerime doyamadan hemen kapatıyo telefonu :KK43: arayamıyordum kuzum kötü düşünme hemen:KK12:

Back
X