- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.733
- 798
Canim yarina kadar nasil dayancam ya![]()
bende şaşkınlıktan konuşamadım canım sabahı bekliyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim yarina kadar nasil dayancam ya![]()
inşallah canım usta birliği neresi çıktı askerininİnşallah insaflı bir komutana düşer
Hiç belli olmuyo valla canım çok alakasız yerlere gönderiyorlar
Şuan beklemek çok zoor geliyorbende şaşkınlıktan konuşamadım canım sabahı bekliyorum![]()
Kız o salak kargocuda poşetimin içine bakmasın mıAllah iyiliğini versin sizinki baya sıradışı olmuş kuzum![]()
yihuuuuBu arada ben senin için kısırın en âlâsını yaparım kııııııız![]()
İstanbul eyüp tatlım ulaştırma erinşallah canım usta birliği neresi çıktı askerinin
Allah'ın izniyle bişey olmaz bebeğimolan oldu canım ALLAH korusun onları![]()
Son moda telefon kılıfı olmuş bebeğim seninkiKız o salak kargocuda poşetimin içine bakmasın mıÇoraba sarılı tlfnu açıklayamadım.. çok utandımmm
![]()
abimde istanbulda yapmıştı küçükyalıdaİstanbul eyüp tatlım ulaştırma er
İstanbul diye sevindi benimki ama yapacağı yer rahat olur inşallah. Komutan da önemli ayrıca bakalım haftaya yemin töreninden sonra görücezabimde istanbulda yapmıştı küçükyalıda![]()
Şuan beklemek çok zoor geliyor![]()
Vaaaoovvv askeriye insanları nasılda yaratıcı yapıo kuşum yaaaSon moda telefon kılıfı olmuş bebeğim seninkiStreç film e sarıp şampuan şişesinin içine koymuş bizim bir tanıdık akla bak
Beklicez napalımbende bildiğin donuk vaziyetteyim dokunsalar hönkürcem saatlerce o derece![]()
Valla bilmiyorum ki canım baya küçük ince bir telefondu herhalde ya da kiloluk şampuan aldılarVaaaoovvv askeriye insanları nasılda yaratıcı yapıo kuşum yaaaŞampuan şisesine nası sığdırmış acaba kıııııız
![]()
inşallah rahat ve sağlıklı bir askerlik geçirir canım istanbulda rütbeli çok fazla oldugu için eğitim ve kurallar sıkı dye biliyorum yerinden yerine değişir tabi umarım rhat olursunuzİstanbul diye sevindi benimki ama yapacağı yer rahat olur inşallah. Komutan da önemli ayrıca bakalım haftaya yemin töreninden sonra görücez
Bitanemmmmmmmm.. Donmak yooookkkk.. Booool bol dua etmek var tamammııııı?bende bildiğin donuk vaziyetteyim dokunsalar hönkürcem saatlerce o derece![]()
Bende ondan korkuyorum bebeğim. Aminnn sağol güzel dileklerin için:)inşallah rahat ve sağlıklı bir askerlik geçirir canım istanbulda rütbeli çok fazla oldugu için eğitim ve kurallar sıkı dye biliyorum yerinden yerine değişir tabi umarım rhat olursunuz
Bazı komutanlar postalarını falan cepten arayıp buluyormuş tatlımUsta birliğin de telefon kullanmayan yokki