• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

Vaaaoovvv askeriye insanları nasılda yaratıcı yapıo kuşum yaaa:KK53: Şampuan şisesine nası sığdırmış acaba kıııııızo_O
Valla bilmiyorum ki canım baya küçük ince bir telefondu herhalde ya da kiloluk şampuan aldılar :KK70:Telefon neyse de şarj aletini nasıl saklıyolar acaba

İstanbul diye sevindi benimki ama yapacağı yer rahat olur inşallah. Komutan da önemli ayrıca bakalım haftaya yemin töreninden sonra görücez
inşallah rahat ve sağlıklı bir askerlik geçirir canım istanbulda rütbeli çok fazla oldugu için eğitim ve kurallar sıkı dye biliyorum yerinden yerine değişir tabi umarım rhat olursunuz

bende bildiğin donuk vaziyetteyim dokunsalar hönkürcem saatlerce o derece :KK43:
Bitanemmmmmmmm.. Donmak yooookkkk.. Booool bol dua etmek var tamammııııı?

Onunla konuşmadığın zamanlar istediğin kadar ağla.. Ağla ki desarj ol bebeğim.. Ama sakın sakın sevdiğinin yanında yada tlfda yapma bunu.. En büyük destekçisi sensin canımıniçi.. Rabbim sabır versin inşallah.. Atlatıcaksın bugünleri..

inşallah rahat ve sağlıklı bir askerlik geçirir canım istanbulda rütbeli çok fazla oldugu için eğitim ve kurallar sıkı dye biliyorum yerinden yerine değişir tabi umarım rhat olursunuz
Bende ondan korkuyorum bebeğim. Aminnn sağol güzel dileklerin için:)

Back
X