- 13 Ağustos 2014
- 5.619
- 2.480
- 448
tatlim biz butun izinleri kullandık. .20 gundur izindeyiz Pazar gunu gönderiyorum yine askerimi Tunceli dağlarınasadece dağıtım iznini mi kullandı kuzum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlim biz butun izinleri kullandık. .20 gundur izindeyiz Pazar gunu gönderiyorum yine askerimi Tunceli dağlarınasadece dağıtım iznini mi kullandı kuzum
aynn tatlim yaabeende onu srcaktım kuzu şimdi yagözkmüyor hiç
![]()
tatlim biz butun izinleri kullandık. .20 gundur izindeyiz Pazar gunu gönderiyorum yine askerimi Tunceli dağlarına![]()
Ayy bebeğimmm cok sagol çok şükür rahatladim :)Canımm gözünaydınn baaak iyi yere gitti :)
Öyle sarışınimAnladım canım umarım iyiidir kamuhe . Ohh ne güzel kuşumm![]()
kuzum kaç yaşındaydın sen
21 bebeğim :) senkuzum kaç yaşındaydın sen![]()
Hic göstermiyorsun bebeğim89 luyum canım ben 26 yaşındayım![]()
hehee gösteriyorum kız benceHic göstermiyorsun bebeğim![]()
Yok artıkhehee gösteriyorum kız benceHep öyle derler genelde abimle bizi evli sanıp nie bu kdr erken evlendin dienler oluyodu
![]()
bende kendimi öyle sanıyom çaktırmaYok artık23 falan sandiydim ben seni canim valla
evet haklısın kuzummmmBalımmmm önemli olan nerde olduğundan ziyade rahat olmalarıııı.. İçini ferah tut bitanem![]()
Hehehe deliiı :) masallahin var valla bebegimmmmbende kendimi öyle sanıyom çaktırma![]()
kuzum benim çok teşekkür ederimHehehe deliiı :) masallahin var valla bebegimmmm![]()
canım ben çıkıyorum konuşmaya doyulmuyor burda ama pc ye bakmaktan gözüm ağrıdı öptüm seni iyi geceler canım
Iyi geceler bebeğim çok öpüyorummmmmcanım ben çıkıyorum konuşmaya doyulmuyor burda ama pc ye bakmaktan gözüm ağrıdı öptüm seni iyi geceler canım