• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

Amaaaan çalışıyosun kazanıyosun balım yaaaaa:) ben senin evini çok merak ediyorum nasıl olucak yaaa:):) renkli cıvıl cıvıl olucak benceeee:) bak herşeyini paylaş bizle tamammııııı? Askertolar gelsinlerde düğün çeyiz topiklerinde devam edelimmmmmm:):):)

kuzum butun arkadaslarım merakla benım evı beklıolar :)) ben asırı gezerm ve en guzelını almak hedefmdr :) ınstagramnz olsa orda ceyız sayfalarında daha cok fıkır edınırsnz ondan dıyrm sıze ben :) orda paylasıyrmda burda pc ye atıp paylasmak zor oluo kuzum ama sana atarm bı ara ıns

Kızlar merhaba bugün rüyamda evlilik teklifi aldigimi gördüm yüzüğün 4 tane taşı vardı ve nazar boncuğu vardı kenarında :)))) Yüzüğün anlamını bilen var mi rüyanın tersi çıkar derler ya kafama takıldı da :KK64:

Bugün icimde bir sıkıntı var :( Sevdicek saçma sapan triplerde iki gundurde aramıyor kafam karmakarışık :cry:

oy kusumm :KK43: uzulmustur cokk :KK43: bugun eylem yapan falan olur diye mi ki acabaa bilemedim :KK43: insallah haftaya cikar kuzummm

gunaydinnn canimin iciiii :) dogum gununnnn kutlu olsunnn, saglikli mutluuuu askerinle birliktee nice yillara insallahh sevgimmm :) iyi ki varsin seni cokkk seviyoruzzzz
oy bebeğim güzel demetim çok teşekkür ederim bende sizi çok seviyorum çook

Back
X