• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Yarenleri! :)

Oyyy oy kıyamammmmm kızz dedikodunu yapar mıyım hiççç bak ya haklıydım haksız duruma düştümm :KK53:

adam ollll :KK53:

Asıl o beni sinir ediyorrrr :63: Ben burda aşk acısı çekiyorum benimle dertleşmiyor :cry::cry::KK42:

kalbim kırıldı kalbim kırıldı salvo bana hiç inanmadı.. kalbim kırıldı kalbim kırıldı salvo bana hiç acımadı :KK61:

adam ollll :KK53:

Olurum ablaaa :KK61:

kalbim kırıldı kalbim kırıldı salvo bana hiç inanmadı.. kalbim kırıldı kalbim kırıldı salvo bana hiç acımadı :KK61:

Telefon zaten çalmıyor dertliyim off offf içimde sıkıntı var napcam ben yaa bugün de aramayacak hissediyorum :KK51:

Kızlar bütün gün konuşmadık benimkiyle.keyfi yerinde heralde tüm gün yazmadığına göre. sonumuz kötü gibi :KK67:

selamm kusuuum :) ozledim seni napiyosun canimin iciiii
Demetimmmm denk gelemiyoruz bi türlü bebeğim yaaa bende çok özledim seniiiiii:)

İyiyim allaha çoook şükür sen nasılsın? Bugün sözleşmen belli olucaktı sanırım bitanem? İnşallah olumlu neticelenmiştiiiir:)

olsun canm senınde cok kalmams :) gercı bızım aramz bozuk bu ara ama olsun :KK43:
Duygutoşummmmmmmmm naber beybitommmm:)
Kızlar bütün gün konuşmadık benimkiyle.keyfi yerinde heralde tüm gün yazmadığına göre. sonumuz kötü gibi :KK67:
bebeğim fırsat bulamamıştır.. Şuan kabul toplama merkezinde sanırım değil mi? Berbat bi yermiş orası burdaki kızlardan duymuştum:( eminim seni düşünüp duruyoduuuuuurrrr

Duygutoşummmmmmmmm naber beybitommmm:)

bebeğim fırsat bulamamıştır.. Şuan kabul toplama merkezinde sanırım değil mi? Berbat bi yermiş orası burdaki kızlardan duymuştum:KK43: eminim seni düşünüp duruyoduuuuuurrrr

Kuzum sen olayı bilmion mu biz kavga ettik. Ve rahatı yerinde gayette öküzün

Back
X