gerçekten bu psikolojideyim o yüzden anlatıp sizi sıkmak istemiyorum dedim anlatabildim mine demek o öyle, hiç oldu mu canım bu söz.. lütfen toparla kendini, bak saat 4 buçuk oldu zaten.. her gün yeni bi fırsat
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gerçekten bu psikolojideyim o yüzden anlatıp sizi sıkmak istemiyorum dedim anlatabildim mine demek o öyle, hiç oldu mu canım bu söz.. lütfen toparla kendini, bak saat 4 buçuk oldu zaten.. her gün yeni bi fırsat
gerçekten bu psikolojideyim o yüzden anlatıp sizi sıkmak istemiyorum dedim anlatabildim mi
bacı dedik bağrımıza bastık, arkamı dönüyorum dedikodum yapılıyor![]()
o beni sinir ediyooorrrdeğerimi bilemedi o benim
barışıyoruz tekrar küsüyoruz çünkü o triplidaha da barışmam
Oyyy oy kıyamammmmm kızz dedikodunu yapar mıyım hiççç bak ya haklıydım haksız duruma düştümm![]()
Asıl o beni sinir ediyorrrrBen burda aşk acısı çekiyorum benimle dertleşmiyor
![]()
adam ollll
Olurum ablaaa
kalbim kırıldı kalbim kırıldı salvo bana hiç inanmadı.. kalbim kırıldı kalbim kırıldı salvo bana hiç acımadı![]()
Telefon zaten çalmıyor dertliyim off offf içimde sıkıntı var napcam ben yaa bugün de aramayacak hissediyorum![]()
beklemekten başka yapılacak birşey yokki be canım
saol canım benim dinlediğin zaman ayırdığın içinde ayrıca teşekkür ederimpeki bebeğim biraz kendinle kal bakalımmm
maşallah azıcık kalmış :)
135 sanırım bugünsenın kac tatlm :)
ne güzel canım . iyi yerdeymiş seninki
135 sanırım bugün![]()
Demetimmmm denk gelemiyoruz bi türlü bebeğim yaaa bende çok özledim seniiiiii:)selamm kusuuum :) ozledim seni napiyosun canimin iciiii
Duygutoşummmmmmmmm naber beybitommmm:)olsun canm senınde cok kalmams :) gercı bızım aramz bozuk bu ara ama olsun![]()
bebeğim fırsat bulamamıştır.. Şuan kabul toplama merkezinde sanırım değil mi? Berbat bi yermiş orası burdaki kızlardan duymuştumKızlar bütün gün konuşmadık benimkiyle.keyfi yerinde heralde tüm gün yazmadığına göre. sonumuz kötü gibi![]()
Aynen bizde de öyle kuzum aşırı dikdirtabi daha sonra uzama ihtimalide olabilir çünkü bizimki de biraz dediğim dedik ve dik bi insan geçende komutanla tartıştı![]()
Yoruldymm kuzum ya atarindan sinirinden sevgim bas etsin diye sabrediyorum ama 110 gün hiç mi geçmez yaaBenim ki 9gun kalacak uhuhu
Nasıl vazgeçme canim? Ne oldu ki?
Duygutoşummmmmmmmm naber beybitommmm:)
bebeğim fırsat bulamamıştır.. Şuan kabul toplama merkezinde sanırım değil mi? Berbat bi yermiş orası burdaki kızlardan duymuştumeminim seni düşünüp duruyoduuuuuurrrr
Süper heyecanlar bunlar bebeğimmmmmmmmmmSaol askımm :)) hızla ev arayışındayız gökhanla.. 10 gun sonra burda gideceğiz görmeye evleri. A cok heyecanlı denizlilimm :)))