2014 Yarenleri! :)

bu sık sık hali mi canım :KK12::KK12::KK12: zlüyoruz seni kıııs :oops:
balim bende ozluyorumm.. bu site bana o zor gunleri hatirlatmaya basladi galiba kuzum oyuzden esksii gibi giresim gelmiyo
demetimmm hos buldum balim.cok sukur.iyi diyim iyi olim:) sen naaslsn kuzumm
bende iyiyim kuzum cok sukur ya nolsun.. gün saymaya devam iste :)
askerin nasil fistigim safak kac oldu

balim bende ozluyorumm.. bu site bana o zor gunleri hatirlatmaya basladi galiba kuzum oyuzden esksii gibi giresim gelmiyo

bende iyiyim kuzum cok sukur ya nolsun.. gün saymaya devam iste :)
askerin nasil fistigim safak kac oldu
anladim balim ya sizde. ayrilmamak uzere tam kavusursunz evlenirsn en yakn zamanda balim:).askerm in cani skkn bunaldi valla ayni seklde bnde ozlem cok 2 aydir.gormuyorm safak 189 baalim

olur mu öyle şey :KK43:
oldu birazcik balimm
bosver bitanemmmm nasil gidiyo askerinle araniz nasil
anladim balim ya sizde. ayrilmamak uzere tam kavusursunz evlenirsn en yakn zamanda balim:).askerm in cani skkn bunaldi valla ayni seklde bnde ozlem cok 2 aydir.gormuyorm safak 189 baalim
oh masallah bitanemmmm 100lere dusmussunuz cok sevindim kuzum yaa nerde 300ler nerde 100 ler demi cok sukur kuzumm

evet canıımm bitiriyoruz artık inanamasam daaa :)) aynen biz defolup gidelim de sıra sizlere gelsin artık:KK48:
estafurullah kz oylemi demeknistdm ask olsun :) insan inanamaz tabi ne kadr gun saydiniz bitmesi mucize.gbi gelir kuzum smdiden gozunaydn darisi basimza gelsn hemen yaa :) gerci safagm daha cok benim ama olsun:)

estafurullah kz oylemi demeknistdm ask olsun :) insan inanamaz tabi ne kadr gun saydiniz bitmesi mucize.gbi gelir kuzum smdiden gozunaydn darisi basimza gelsn hemen yaa :) gerci safagm daha cok benim ama olsun:)
tabiki biliyorum bebeğim öyle demek istemediğiini :) çok sağol bebeğimm Allah razı olsunn :) çok olabilir ama biz de hep çok olmasına rağmen amin dedik bol bol sabrettik kuzummm geçecek Allahın izniyle :)

tabiki biliyorum bebeğim öyle demek istemediğiini :) çok sağol bebeğimm Allah razı olsunn :) çok olabilir ama biz de hep çok olmasına rağmen amin dedik bol bol sabrettik kuzummm geçecek Allahın izniyle :)
aynen balim haklisn bunada sukur 188 olduk yaridalik sayilir:) RABBIM sizide bidaha ayirmamak.dilegiyle hep mutlu olun INSALLAH:)

Back
X