- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
ay canim kiyamam ya tabikide ustunden buyuk yuk kalkti kolay degil:)hahahhaa valla çok garip bi duygu bir rahatlama geldi bana sorma gitsin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay canim kiyamam ya tabikide ustunden buyuk yuk kalkti kolay degil:)hahahhaa valla çok garip bi duygu bir rahatlama geldi bana sorma gitsin![]()
canım benim dualarım sizinle inşallah sizde bir an önce kavuşursunuzay canim kiyamam ya tabikide ustunden buyuk yuk kalkti kolay degil:)
ay INSALLAH tatlm.cok sagol ALLAH razi olsun sizde hep Mutlu OLURSUNUZ INSALLAH burda nisaninin dugununun gunlerini dusersn aartk hayrlisiyla:)canım benim dualarım sizinle inşallah sizde bir an önce kavuşursunuz![]()
saatler kalmış ne güzell:) darısı başımıza artıkhoşgeldin canım yok saat 01:30 gibi inecekmiş daha var yani![]()
inşallah bebeğim ya neden kimsecikler yok bugun çok sessizizay INSALLAH tatlm.cok sagol ALLAH razi olsun sizde hep Mutlu OLURSUNUZ INSALLAH burda nisaninin dugununun gunlerini dusersn aartk hayrlisiyla:)
evet canım darısı size dualarım sizinle hepsaatler kalmış ne güzell:) darısı başımıza artık![]()
aynen valla kimse yok gezmeye migittiler acepinşallah bebeğim ya neden kimsecikler yok bugun çok sessiziz![]()
olabilir valla haha bugun bana çok sıradan bir günmüş gibi geliyor nedenseaynen valla kimse yok gezmeye migittiler acep![]()
sevdicrgin insin varsn gir bak siradanlik nasil anlamli bigune donusyor:)olabilir valla haha bugun bana çok sıradan bir günmüş gibi geliyor nedense![]()
hosgeldin canım iyi diyelim iyi olsun senben geldim kızlarr..nasılsınızz
hoşbulduk tatlııım, bende iyiyim şükür.. Bugün pazartesi olduğundanmı bilemedim ama çok yorgunum bir hal hatrınızı sorıyım dedim çıkmadan :)hosgeldin canım iyi diyelim iyi olsun sen
iyi yaptn:) bu haftada hemencik biter insshoşbulduk tatlııım, bende iyiyim şükür.. Bugün pazartesi olduğundanmı bilemedim ama çok yorgunum bir hal hatrınızı sorıyım dedim çıkmadan :)
200 km kalmışşşşsevdicrgin insin varsn gir bak siradanlik nasil anlamli bigune donusyor:)
iyi yaptn:) bu haftada hemencik biter insshoşbulduk tatlııım, bende iyiyim şükür.. Bugün pazartesi olduğundanmı bilemedim ama çok yorgunum bir hal hatrınızı sorıyım dedim çıkmadan :)
hoşgeldin canımmmhoşbulduk tatlııım, bende iyiyim şükür.. Bugün pazartesi olduğundanmı bilemedim ama çok yorgunum bir hal hatrınızı sorıyım dedim çıkmadan :)
:) hadi bakalm heycan dorukta:)200 km kalmışşşş![]()
evet heyecanlandım biz sabah görüşcez ama olsun yatagında uyudugunu bilmek bile güzel olucak sanrıım :):) hadi bakalm heycan dorukta:)
bitsin canım ya nisanda bitsin mayıs gelsinde alt devreler sayesinde rahatlıyalım bizdeeee... ustalığa gitmesine 11 gün oldu hiç arayamıyoriyi yaptn:) bu haftada hemencik biter inss
hoşbulduk tatlım :) sen heyecanlandıkça ben heyecanlandım ya,benimkinin geldiğini hayal ediyorumdahoşgeldin canımmm![]()