- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
inanma kuzim netlesene kadr byle umitlendiryorlar ya bosaaaYa hiç sorma bende de öyle benimkinin annesine biri askerlik düştü demiş ama bilmedim umutlandiriyorlar ya bizi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inanma kuzim netlesene kadr byle umitlendiryorlar ya bosaaaYa hiç sorma bende de öyle benimkinin annesine biri askerlik düştü demiş ama bilmedim umutlandiriyorlar ya bizi![]()
Dusmez mi acaba yainanma kuzim netlesene kadr byle umitlendiryorlar ya bosaaa
bide romantik not yazmis sapsik :) neyse birazcik affettim onu: )Ayyyyy çok güzel canimmsin hadi iyisin heeee![]()
bakalm annelr gnunde belli olur dediler kuzum INSALLAH duser keske dusse tek temennimz o vallaDusmez mi acaba ya![]()
Eneeeeeeeemmmmay ne demezsn kz gecen yaz ustume karafatma dustukocaman odum koptu
kuzum daha bile azdi da beyfendi 14 gun ceza aldi,bu cezayi eklemiş halimizMASSALLAH cok azalmis kuzum:)
Heheheh Allah bozmasin canim mutluluğunubide romantik not yazmis sapsik :) neyse birazcik affettim onu: )
Pazara az kaldı canim bakalım bi umut belkide olurbakalm annelr gnunde belli olur dediler kuzum INSALLAH duser keske dusse tek temennimz o valla
EneeeeeeeemmmmKııız bugün bizim hastanenin koridorunda vardı karafatmaaaaaa
Kaçıştıkkk, ödümüz patladııııı
Zavallıcık o da bizden korktu sanırsam kaçmaya çalıştııı... Iyyyyy iğrenç ama yaaa
Hastane ortamında tam bir rezalettttt
Fotosunu çekip show habere mi yollasaydım acep
![]()
saol kuzumm :) siz nasil oldunuz bakimHeheheh Allah bozmasin canim mutluluğunu![]()
anladim kuzum bunada sukur yaa azaldi gene darisi bze:)kuzum daha bile azdi da beyfendi 14 gun ceza aldi,bu cezayi eklemiş halimiz
amin kuzum biz gidelim ki sira da size gelsin:)anladim kuzum bunada sukur yaa azaldi gene darisi bze:)
hahaha bencde sikayet etseydnz gastanenin incde ne isi var die .d kz bnmde odum kipmustu kocaman kara bsey iy :)EneeeeeeeemmmmKııız bugün bizim hastanenin koridorunda vardı karafatmaaaaaa
Kaçıştıkkk, ödümüz patladııııı
Zavallıcık o da bizden korktu sanırsam kaçmaya çalıştııı... Iyyyyy iğrenç ama yaaa
Hastane ortamında tam bir rezalettttt
Fotosunu çekip show habere mi yollasaydım acep
![]()
Iyiyiz canim çok şükürsaol kuzumm :) siz nasil oldunuz bakim
aynen hadi hayrlisi INSALLAH duser yaa gobecikler atarmPazara az kaldı canim bakalım bi umut belkide olur![]()
aynen balim hemencik gidin de sira bize gelsn hemennn:)))amin kuzum biz gidelim ki sira da size gelsin:)
Karşılıklı oynarız burdaaynen hadi hayrlisi INSALLAH duser yaa gobecikler atarm![]()
aynen kz o zaman degmeyin keyfimeKarşılıklı oynarız burda![]()
insallah kuzum :)aynen balim hemencik gidin de sira bize gelsn hemennn:)))