- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.403
- 498
Doldur be meyhaneci boş kalmasın kadehimizDoldur be meyhaneci

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doldur be meyhaneci boş kalmasın kadehimizDoldur be meyhaneci
İçeliiiiiimmmm güzelleşelimmmmmmmmmm hobaaaaaaaDoldur be meyhaneci boş kalmasın kadehimiz![]()
Hepte gece geliyosun zatinben geldimmmmm
ac kadehi ustam bu gece de sarhosuz kalan saglar bizimdir acidan mayhosuz:)Doldur be meyhaneci boş kalmasın kadehimiz![]()
nidem nidem basimi alip nirelere gidemHepte gece geliyosun zatin![]()
2 satırlık adamları musallat ettik önrümüze, bundandır böylee dibe vuruşumuzzzzz..ac kadehi ustam bu gece de sarhosuz kalan saglar bizimdir acidan mayhosuz:)
çok bunaldım hiç keyfim yokİçeliiiiiimmmm güzelleşelimmmmmmmmmm hobaaaaaaa![]()
ulaaaaaaaanac kadehi ustam bu gece de sarhosuz kalan saglar bizimdir acidan mayhosuz:)
kiz unutyorum yemin ederim :) bnde seviyorum silayi iyidir kereta2 satırlık adamları musallat ettik önrümüze, bundandır böylee dibe vuruşumuzzzzz..Ahhhh çok severim sılayıııı
Gızzz hani sen bizeşarkı söylicektinnn hııııı haniiii?
Al bendende o kadar be kuzuuuuuuçok bunaldım hiç keyfim yok![]()
of ki ne of beee :)Offf
ulaaaaaaaan![]()
Hadi şimdi söyle hadi hadi hadikiz unutyorum yemin ederim :) bnde seviyorum silayi iyidir kereta![]()
yarin cekerim kayida yollarm oglen soze kareoke den bulurum ritimle daha iyi cikarHadi şimdi söyle hadi hadi hadi![]()
aglamakliyim ya sürekliAl bendende o kadar be kuzuuuuuuçok bunaldımmmmm çok sıkıldımmmm
geçsin, bitsin şu günler
![]()
safagim cokk kafayi yicemmm haaa
Ay bende Maviş bendesafagim cokk kafayi yicemmm haaa
gecermi kuzum yaaa 178gunnnAy bende Maviş bende![]()
Ağla bebeğimmm rahatlıyo insan..aglamakliyim ya süreklioffff ulaaaaan dagitacam burayi kizlar
![]()