- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #2.201
he heee
24 ocak tarihinden itibaren o defteri tutmaya başladım işteyazıyorum olanı biteni duygularımı, fotolar falan yapıştırıyorum.. güzel bi anı kalacak bize ilerde
bak bu da ilk sayfaları defterimin
Eki Görüntüle 1077883 Eki Görüntüle 1077884
bu da defterimin kendisiiiiiçok severek aldımmm
Eki Görüntüle 1077885
5 ay mı canım sizinde..
valla döktürmüsün hayırlısıyla gelir de onunla avunursun bu sefer defter unutulur
sizde zaten hemen atlayacksınız ya gelin gelin diye..:113:
yook öyle bekleyecek seni nasıl beklettiyse
günaydın kızlaaaaaar
Askerime göndereceğim mektuba iliştireceğim şafak çizelgesi nasıl olmuşşş?
onda yoktu karalama çizelgesi, böyle benim adımı doldursun dedim ben de
Eki Görüntüle 1077826
5 ay asker yolu bekledim hiç böyle şeyler aklıma gelmedi :26: benim gibi öküzün öküz de sevgilisi olur işte
ben geldiiimm ben gellddiimmmm
aynı yorumu bende yapmıştım duygusuzuz biz sanırsam
aynı yorumu bende yapmıştım duygusuzuz biz sanırsam
hoşgeldinn hoşgeldiiiiin
nerelerdesin sen ya yoksam güzellik uykusunda mıydın hala
valla kendi adıma konuşayım bu işler biraz karşılıklı :26: bi de ben çok ciddiyetini anlamamıştım asker yolu beklemenin yaa, biz o askere gitmeden 5 gün önce başladık ilişkiye
ımmmm, kem küüüm
valla 2 ay sonra doğum günü var, şimdiden hazır fikrim ve yapacaklarımm, tek tek düşünüp uygulamaya başladım bileee
yok canım nerdeee11 de uyandım da evde annem de babam da olmayınca kardeşimle güzel bi kahvaltı yaptık, sonra da güzellik maskeleri ve kadınsal sıkıntılarımı hallettim ve geldimmm
oo çok yeniymiş sizinki desene o zman..
bizim 1 sene 3 ay sonra gitmişti..ama bende yine icraat sıfırdı
ağırlıklarından kurtuldun yani
bende yarın fırsat bulursam inşallah halletcem sıkıntılarımıbi pazarım var onda da ne yapacağımı şaşırıyorum
hee çok yeniydihatta o askerden sonra başlasın diye çok uğraştı ama ben sıkıştırdım 5 ay sonrasının garantisini veremem sana dedim, mecburen gitmeden başladı
hatta teklif ediş kısmı da çok güzeldi
"günahlarımla sevaplarımla iyi günde kötü günde bir ömür beni kabul eder misin " demiştiher gidi günler heyy
wuuhuu cümleye gel cümleye
bak bide laf edersin ona neler de söyleyebiliyormuş
hem de ne kurtuldum vallabi para bulsam bi yerden ilk iş lazere gitmek olacak yaa evlendikten sonra nasıl halledecegim bu tüy işlerini
söyleyebiliyordu da eskiden işteson zamanlarda hiç yoktu böyle şeyleri ya olacak eskisi gibi, ya da gidecek gerçi bunun için önce gelmesi lazım tabi ama neyse
ben gittim % 50 si bitti amma velakin devam ettiremeyince de bi tırt olmadı
illa gideceksende iğneli epilasyona gidersin en azında daha kalıcıymış şekerim..
valla şimdi neyse de doğru diyosun evlilkte baya bi sıkıntı poff..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?