- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #2.241
ben özellikle adet dönemlerinde karnım çok ağrıyorsa emraha direk msj atıyorum" adam öldürsem cezai indirimim var benimle iyi geçin " diye çok net anlıyor msj ımı hemen yumuşuyor bana karşı
Ben mesaj atmadan bile anlıyr benim sinirimin tepemde olduğunu hayır yani o kadar çok mu belli oluyor ki
oluyordur bence yaa, ben bile direk anlıyorum yani aa benim günüm yaklaşmış diye
gerçi emrah bana " senin de hiç bitmiyor heralde " de diyor bazen, nasıl bezdiriyorsam çocugu
Hahaha kim bilir nasıl çekilmez oluyoruz
bizim dna mız da kodlu ama bu dırdır olayı, şunu anlayabilen erkek istiyorum ben
Aslında anlıyorlar ama işlerine gelmiyor bakma sen
nerdesiniiizzzzzfatih harbiye izliyorum ben
selam milleeet
geldimmm tatlımbende fatih harbiye izliyorum isteme oldu tamda bizim konumuza uygun olaylar
selammm canımcım
selam milleeet
geldimmm tatlımbende fatih harbiye izliyorum isteme oldu tamda bizim konumuza uygun olaylar
selammm canımcım
ben de izliyorummm
oo ne güzel bi sürü fatih harbiyceci varmış
isteme oldu amaa nezahat sevmiyor ki çocuguböylesi olacaksa da olmasın bence yaa , yazık
nezahat bacım diyip duruyor cihanda napsın kız
yaa nurdan bana bildirim gelmiyor ya artık ne olduysa iki gündür..kimin ne cevap verdiğini göremiyorum
nezahat bacım diyip duruyor cihanda napsın kız
yaa nurdan bana bildirim gelmiyor ya artık ne olduysa iki gündür..kimin ne cevap verdiğini göremiyorum
yapacak bişey yok zaten, umarım sever asımıtatlı çocuk aslında, iyi kalpli de, bence nezahat mutlu olacaktır zamanla
kuzum mune ye msj atsan bi baksınlar profiline :44: ben de sıkıntı yok çünkü alıntılardaya da önce bi bak bakalım belki msj kutun dolmuştur, orayı boşalt öyle bi dene, olmazsa muneye haber edersin
4-5 tane mesaj var dolu değil yani..
ben bi mune ye mesj atayım doğru..çünkü böyle olmuyor bildirim olmadan
gönderilen msj kutuna da bak canım eğer o da boşsa mune halleder mutlaka
mesaj kutun dolmuştur, dolunca gelmiyo bildirim mesajısil mesajlarınıı
Allahımm ne kadar safım ya mesaj diyince diğer özel mesajlara aklım gitti
tam 300 küsür alıntı mesjı birikince gelir mi tabi artık geliyor sildim
çok teşekkürler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?