- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #2.221
Kızlar bende geldimmmmmmSabah uyandım günaydın mesajım gelmiş aşkım falan bile yazılmış hayret şaşırttı beni Bende uzatmadım tabi
Kızlar bende geldimmmmmmSabah uyandım günaydın mesajım gelmiş aşkım falan bile yazılmış hayret şaşırttı beni Bende uzatmadım tabi
yaa moralini bozmak için demiyorum da canım acaba sana karşı duyguları azalmış olabilir mi
ara vermeler falan güzel şeylerde demiyor diyosun son zmanlarda..inşallah yanılıyorumdur..
yada onun büyük bi derdi var ve kabuğuna çekildi
oo çok yeniymiş sizinki desene o zman..
bizim 1 sene 3 ay sonra gitmişti..ama bende yine icraat sıfırdı
şimdiden mıçok merak ettim
ağırlıklarından kurtuldun yani
bende yarın fırsat bulursam inşallah halletcem sıkıntılarımıbi pazarım var onda da ne yapacağımı şaşırıyorum
hiç azalma da olmadı mı
ben yeni sir ağda makinası aldım, o bile azalttı biraz ama devamlı kulanmak lazım ki yine de taammen bitmesi mümkün degilo yuzden lazer şart ama iğneli çok acıtıyor diyorlar yaa, benm de canım tatlıdır birazcık
bide benim dezavantajım şudur ki, emrah ın kollarında ve bacaklarında hiç tüy yokgeçen benim kollarımla kıyaslıyordu kendisninkini, ben senden daha iyi durumdayım diye kalıcı bir çözüm bulmam lazım benim
ben başladım lazere gitmeye daha yeni, kurtulcam inş.
]oldu canım olmaz mı %50 gitti işte..kolaltım bitti tamamen mesela..
ama bende acıdan gitmedim aslına bakarsan canım çok yanıyordu..
hele benimkini görsen kolunun bacaklarının tüyleri sarı sarı ben daha karayım ondan
vayy çok sevindim lil imm
sende bir şey olmamış gibi davran bari..
heehh hizaya gel deseydin
kuzum benim de aklımdan geçen o aslında, ama ona sordugumde hep yok öyle bişey diyordu
hee inşallah öyledir ve gelir bunu açık yüreklilikle söyler, inan o zaman hiç canım yanmaz, yolu açık olsun der uğurlarım yani
sıkıntısı oldugunu da söylüyor, ki bence de var sıkıntısı, hatta bişeyler tahmin de ediyorum ama emin degilim tabi ki, zahmet edip de açıklarsa öğrenecegim
ben dalga geçiyorum zaten, tüysüz erkek mi olur be diyeeutanmasam erkek dedigin döşü kıllı olacak diye söyleyecegim suratına hiç yok yaa hiç yookk :84: :84:
ağdada da acıyor ama yaaben evdekilere diyorum çığlık atarsam sakın gelmeyin diye
ben dalga geçiyorum zaten, tüysüz erkek mi olur be diyeeutanmasam erkek dedigin döşü kıllı olacak diye söyleyecegim suratına hiç yok yaa hiç yookk :84: :84:
ağdada da acıyor ama yaaben evdekilere diyorum çığlık atarsam sakın gelmeyin diye
Aynen canım öyle yapıyorum çünkü şimdi uzatsam bu sefer ben alttan aldım sen uzatıyorsun diyecek kavga çıkacak o zaten hatasını anlamış ki sabah bana aşkım falan yazmış geçen sefer haklıydı biliyorsun hiç oralı bile olmamıştı =))
Hizaya gel dersem çığırından çıkar canım
kuzum benim de aklımdan geçen o aslında, ama ona sordugumde hep yok öyle bişey diyordu
hee inşallah öyledir ve gelir bunu açık yüreklilikle söyler, inan o zaman hiç canım yanmaz, yolu açık olsun der uğurlarım yani
sıkıntısı oldugunu da söylüyor, ki bence de var sıkıntısı, hatta bişeyler tahmin de ediyorum ama emin degilim tabi ki, zahmet edip de açıklarsa öğrenecegim
off hem de ne çığrından çıkar haaa
şaka diyorum zaten kuzum, en iyisini yapmışsın hiç bişey yokmuş gibi davranarakzaten ufak bi mevzuydu adamın kavga çıkartası gelmişti işte, en güzeli böyle yapmak
kıllı erkek iyidir merhametli olur derler
valla her türlüsü acıyor napalım Allah bizi böyle yaratmış erkek olsak ohh kıl tüy derdi yok
Dün daha gittim ben ağdaya canım Bir ara ağlayacaktım o kadar canım yandı aboww
inşalah canım inşallah senle bi alakası yoktur yaşadıklarının
Aynen canım canı sıkılmış onun bana sardı alıştık artık
ahaa benimkinin merhametsizliği kılsızlıgından demek ki
vala yaa, onlar övünüytorlar kıllarıyla, biz de onlardan kurtulmak için uğraşıyoruzyine feministlik damarım tuttu
bende ankaradayken gidiyordum ama şimdi adapazarında bulamadım daha kimseyi :26: ankaraya gittigimde de vakit bulamıyorum :26: ben de el mecbur kendim hallettim
hayırlısı olsun diyebiliyorum ben sadece :26: ama sıkılmaya başladım bir an önce netleşse çok sevinecegim
biz yapsak aynısını bi ton laf söylerler amaahaa tam bir feminist oldum, beni bu topikten kovun yoksa hepinizi ayırabiliirm
Valla erkek olmak varmış canım hiçbir dertleri yok bizim gibi hep biz çekiyoruz
hakkaten yaa, adamlar bi sünnet oluyor bi askere gidiyor, biz onların sünnette çektiginden fazlaısnı her ay çekiyoruz bi de nazlanıyor paşalar
ya ayırırsam hepinizi gaz verip de
Her ay iki kere hemde canım öyle böyle değil e birde bunun doğumu varTek yaptıkları işe gitmek kendilerini bir şey zannediyorlar
Yok canım ayrılmayız merak etme sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?