- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #2.481
Sevgilin askerde miydi ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sevgilin askerde miydi ?
ayyyy çok heyecanlııııkendiminmiş gibi heyecan yaptım şu an vallaaa
Hayır canım geçen sene ağustosta geldi :)
bu topikte asker yolu bekleyen benimm
Güle güle kavuş inşallah :)
SAğol canım bende öyle oluyorum burda vallaMesela Nurdan üzülüyor ben üzülüyorum sen ve Selen söylesin diye dört gözle bekliyorum rüyalar gerçek olsa var ismini bilmiyorum ama o da kıskançlığını yener inşallah diyorum gerçekten öyle oluyor insan
Buldum canım ama ne çektim bee
Ay canım buldum buldum da valla öldüm resmen gezmediğim yer kalmadı sende bursadasın Allah yardımcın olsun hiç güzel şeyler yok :26: Çok zor buldum ben
Heyecanlı mı streslimi daha karar veremedim canım
Canımm gözün aydınnBu son olsun bir daha ayrı kalmayın inşallah =) Ben söz verdirdim bensiz şehir dışına gitmesi bile yasaklandı askerden sonra
Evet ya bende farkettim niye bu kadar sessizleşmiş bu topik
Canım zafer plaza adl den aldım heykel uzun çarşı altıparmak kent meydanı aklına neresi geliyorsa gezdim en son zafere girdim orda buldum =) Siyah beyaz diz üstü bisiklet yaka kolsuz bir elbise altına beyaz topuklu siyah kapatır diye düşündüm =) Önünü de özellikle bisiklet yaka istedim çünkü kahve falan verirken eğilcem rahat olamam öteki türlü =))
Yalnız çalışanlar beni benden aldı isteme için elbise bakıyorum diyorum uzun abiye gösteriyorlar günlük şifon gösteriyorlar dedim siz durun ben bulurumEn son aldığım yerdeki çalışanlar çok iyilerdi gönlüme göre buldum ama öldüm resmen öldüm eve taksiyle döndüm resmen
SAğol canım bende öyle oluyorum burda vallaMesela Nurdan üzülüyor ben üzülüyorum sen ve Selen söylesin diye dört gözle bekliyorum rüyalar gerçek olsa var ismini bilmiyorum ama o da kıskançlığını yener inşallah diyorum gerçekten öyle oluyor insan
Amiin :)) ben de dün arabada giderken içimden böle bi dua geçirdim sizler için. Tanımıyorum sizleri. Ama arkadaşlık hissediyorum. İlk defa böle bişey hissediyorum. Tanımadan görmeden :) ama insan kendini daa rahat ifade ediyo böyle. Bu arada cerencim bende face açtım. Bakmıyorum en son ne zaman girdi diye. Çevrimiçiyse arıza çıkarmıyorum. İyileşmeye çalısıyorum.
ayy valla ya bursa da aradığın hiç birşeyi bulamıyorsun..bide her yer ayrı ayrı yerlerde insanı çok yoruyor..
adl deki elbiseler benimde hoşuma gidiyor eminim seninkide çok güzeldir..
beyaz ayakkbı almakla da iyi yapmışsın canım yoksa boğardı.. ama yaa merak ettim hemen isteme olsunda resimleri görekk
inşallah kuzum bi söyleyebilsek ama bu hafta kararlıyız annemle açıcaz konuyu..uygun bi zamanı bekliyorum:18:
Bende öyle canım tanımıyorum ama yakın hissediyorum aklıma geliyorsunuz girmediğim zamanlar :) Evet canım biliyorum çok iyi yapmışsın açmakla çünkü kaçarak bir yere varamazsın.. Önemli olan bunu engellemek zaten yok giremiyorum bakamıyorum olayı sana bir şey kazandırmaz. Var ama sorun yapmıyorsun yapmamaya çalışıyorsun inan bu daha önemli..
Amiin :)) ben de dün arabada giderken içimden böle bi dua geçirdim sizler için. Tanımıyorum sizleri. Ama arkadaşlık hissediyorum. İlk defa böle bişey hissediyorum. Tanımadan görmeden :) ama insan kendini daa rahat ifade ediyo böyle. Bu arada cerencim bende face açtım. Bakmıyorum en son ne zaman girdi diye. Çevrimiçiyse arıza çıkarmıyorum. İyileşmeye çalısıyorum.
Sağol canım amiiin, saatler yetmiyor yaa bi 3 ay dip dibe gezmemiz lazım yoksa çok koyuyor..
Zaten diyorum memlekete gitsen cıngar çıkartırdım diye, askerden gelmeden direkt gitmiş olsa koymaz da, geldikten sonra iş biter..
ayy valla ya bursa da aradığın hiç birşeyi bulamıyorsun..bide her yer ayrı ayrı yerlerde insanı çok yoruyor..
adl deki elbiseler benimde hoşuma gidiyor eminim seninkide çok güzeldir..
beyaz ayakkbı almakla da iyi yapmışsın canım yoksa boğardı.. ama yaa merak ettim hemen isteme olsunda resimleri görekk
inşallah kuzum bi söyleyebilsek ama bu hafta kararlıyız annemle açıcaz konuyu..uygun bi zamanı bekliyorum:18:
Evet kendime engel olmayı, sevgilime güvenmeyi öğreniyorum. Bi de konusmasını bile istemedigm bi kız arkadasıyla yurtdısına gidicek. 27 kişiler toplam. Onu bile takmıyorum şu sıra. Hayırlara gelsin..
İnşallah söyleyebilirsinizz :)) hayırlı haberlerinizi bekliyoruz :)
duanda yer aldıysak ne mutlu bize canm sağolasın
emin ol hisler karşılıklı bende iki senedir üyeyim kk ya ama ilk defa böyle içten dertleşmelerim, arkadaşlarım oldu..
tanımasam da bende hepinizi çok yakın hissediyorum kendime
Evet canım sorma hiçbirşey yok.. Adl deki elbiseleri bende çok beğenirim güzel modern şeyler oluyor genelde :) Beyaz istiyordum zaten o da iyi oldu :) aminnn Aminnnnnnnnnnnnnnn Bir an önce olsa da resim atsam bende
Evet evet bu hafta söyleyin artık bizde senin güzel haberlerini alalım burda ben bile heyecanla bekliyorum nasıl olacak nasıl söyleyeceksiniz baban ne diyecek diye :)
Canım ama mecburiyetten gidiyor keyfi değil öyle olsa bende takardım..
dua edin bana bu tırsıklığım geçsin diye..
yaa çok normal doğal bişey ama ben niye böyleyim yarebbim:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?