- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #2.521
Sor canım ne olacak sankiBiz isteme günü söz istemedik canım ananemler bir kere gelsin isteme olsun ondan sonra söz için gelinir tekrar dedi.. Nişan olmayacak canım bizim söz olacak ikisinde de pasta kesiliyor =))
senle aynı düşünüyoruzz
ben de böyle istiyorum. bi kere gelsinler isteme olsun, ben o istemenin sonunda "kızı verdik" manasında söz mendilimi vereyim, sonra işte arada 1 hafta falan zaman olsun, o arada sevdicekle beraber çıkıp söz yüzüklerimizi ve elbisemi alalım falansonra sözümüz olsun
sizin söz ve nişan adı altında mı olacak? bi daha ayrı nişan yapmayacak mısınızzzz
Aynen canım bu sene söz seneye nişan olacak bir kerede isteme için gelecekler :) Daha onun için çıkamadık canım alyans ve söz bileziği alacağız şu isteme bir geçsin :26:
şimdi siz söz yüzüğü alacaksınız öyle mi..seneyede tekrar yine alyans :26:
söz bileziğini de şık bişey seç takarsın özel günlerde çarşıda neler var neler yaa..ben ki hiç sevmezdim altınmış bilezikmiş ama şimdi hepsi öyle modernler varki takasım geliyor
Ay canım sorma ben altından nefret ederdim bu söz olayı çıktığından beri girmediğim kuyumcu kalmadı meğer içimde altın canavarı yatıyormuş
Söz için alyans alacağız seneye değiştireceğiz daha iyisini alırız nişanda öyle düşündük :) Bilezik için de beyaz altın rose karışımı istiyorum asla sarı istemiyorum çünkü ben onu özel günlerde takarım
Ay canım sorma ben altından nefret ederdim bu söz olayı çıktığından beri girmediğim kuyumcu kalmadı meğer içimde altın canavarı yatıyormuş
Söz için alyans alacağız seneye değiştireceğiz daha iyisini alırız nişanda öyle düşündük :) Bilezik için de beyaz altın rose karışımı istiyorum asla sarı istemiyorum çünkü ben onu özel günlerde takarım
ben sözde çelik alyans düşünüyorum, asıl alyanslarımızı nişanda alırız diye planlıyorum ama bakalımm
aynen bende ayy o kuyumcular çarşısından geçerken vitrinlere yapışıyorum..
en çok da hani içi içe geçmeli künyeler varya onlar çok hoşuma gidiyor..
Görmeden anlayamam ki ben
ben de şu tarz bişiler istiyorum söz bileziği olarakgünlük hayatımda da takabileyim istiyorum ben okulda falan da
Eki Görüntüle 1083481 Eki Görüntüle 1083485
ben de şu tarz bişiler istiyorum söz bileziği olarakgünlük hayatımda da takabileyim istiyorum ben okulda falan da
Eki Görüntüle 1083481 Eki Görüntüle 1083485
aynen bende iş yerinde falanda günlük takılacak bişey istiyorum..ne o öyle kasa bekleyecek biz takamıycaz dimi ama
Eki Görüntüle 1083496
Bende böyle bir şey istiyorum canım yani bunu bulabildim netten biraz değişik olur
değişik ve güzel beğendim bunu da kolda zarif durur
aynenn, şu ince sonsuzluk işareti olan bileklikler falanda güzel, onlardan da olabilir, yani her gün kolumda olabilecek bişey olsun
ben sana fikir vermeyecem bu topikten değilim nasılsaaynenn, şu ince sonsuzluk işareti olan bileklikler falanda güzel, onlardan da olabilir, yani her gün kolumda olabilecek bişey olsun
Eki Görüntüle 1083496
Bende böyle bir şey istiyorum canım yani bunu bulabildim netten biraz değişik olur
ben sana fikir vermeyecem bu topikten değilim nasılsa
yahu bunlarda çok basit durmaz mı :) kaynak yaptım araya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?