- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #2.501
valla cerencim beni görsen avare dolanıyorum ne olacak nasıl tepki verecek babam diye bide abim var bu arada :18::18:
ee siz istemede ne yapmayı planlıyorsunuz ikram olarak, kalabalık mı olacaklar
Mecburiyet değil aslında. İstek üzerine. Erasmus için. Ama eğitimine engel olmak istemem. Gitme denmez. Demem yanii. Eğitim sonucta. Biz konustuk hem. Dedim sevgilime. Beni merakta bırakma naptı konıustu mu o kızla diyededim. Sen söyle konusursan dedim. Tamam sen merak etme dedi. Biliyo hassas oldugumu bu konuda. Farkında. Ama yapcak bişey yok :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya hep bir abim olsun istemiştim ne güzel :):) Tabi şuan onun tepkiside düşündürüyordur seni :)
Ay işte hiç bilmiyorum bende onu soracaktım sizlere ne ikram edilmeli ne yapmalı diye :26: Tek bildiğim kahve yanında lokumKalabalık istemedim çekirdek aile yeterli dedim ona göre gelecekler sanırım :)
İşte bak eğitim de mecburi sayılır canım öyle düşünme tabiki engel olmamalısın.. Laf arasında uyarmanı da yapmışsın hassalığınıda biliyor gerisi ona kalmış artık :)
Evet canım sorma hiçbirşey yok.. Adl deki elbiseleri bende çok beğenirim güzel modern şeyler oluyor genelde :) Beyaz istiyordum zaten o da iyi oldu :) aminnn Aminnnnnnnnnnnnnnn Bir an önce olsa da resim atsam bende
Dua ile beraber olmak bu sanırım :) ben de ilk defa bu kadar yoğun giriyorum. Bazı sayfalara yazdgmda takmadılar bile. Ama sizler saolun. Gerçekten yardımcı oldunuz.
genelde her sayfada böyle bi grup var ve üçüncü bi kişi yazdığında pek etkili olmuyor
ama bizimde artık grubumuz vaaar sohbetimiz daim,bol olsun inşallah
Ya evet çok heycanlı ama yaşın da küçük deil sanırm yani okul falan da bitmiiş. Baban anlayışla karsılıcaktır bence. Sonra bu halıni düşünüp gülümsersiniz :)
genelde her sayfada böyle bi grup var ve üçüncü bi kişi yazdığında pek etkili olmuyor
Aynen öyle. Düşünmemeye çalısıyorum artık. Çünkü düşününcede birşey değişmiyo :)
canımcım, elbisen bu ikisinden biri mi acabaaa
Eki Görüntüle 1083384
bu arada şu da benim çok hoşuma gitttiiiiiiiine kadar zarif duruyorrr
Eki Görüntüle 1083385
abim bi tanedir ya aramızda on yaş fark olmasına rağmen bana o kadar yakınki arkadaş gibiyiz..yaşım 25 zmanı geçiyor bile ama bana hiç kıyamıyorlar en küçüğüyüm evin diye o yüzden zor olacak onlar için
Aynen kendine yapıyorsun kendini üzüyorsun ve ilişkine zarar veriyorsun başka bir şey değil..
Canım ilkine benziyor ama farklılıklar var biraz göğüs kısmından siyah çzgi iniyor bele kadar aklımda kaldığıyla =)) Aynen çok hoş gerçekten netten güvenemiyorum güvensem çok güzel modeller var ama ne yazık ki denemeden alamıyorum :)
Aminnnn İnşallahhhhhh canımmmm
Ya hep bir abim olsun istemiştim ne güzel :):) Tabi şuan onun tepkiside düşündürüyordur seni :)
Ay işte hiç bilmiyorum bende onu soracaktım sizlere ne ikram edilmeli ne yapmalı diye :26: Tek bildiğim kahve yanında lokumKalabalık istemedim çekirdek aile yeterli dedim ona göre gelecekler sanırım :)
ayy yanlış yere alıntı yapmışım tekrar yazayım
abim bi tanedir ya aramızda on yaş fark olmasına rağmen bana o kadar yakınki arkadaş gibiyiz..yaşım 25 zmanı geçiyor bile ama bana hiç kıyamıyorlar en küçüğüyüm evin diye o yüzden zor olacak onlar için
ikram olarak pasta türü yapabilirsiniz tabi sonradan çay ikram edecekseniz
eveeet, ben de buraya ilk yazdığımda kimse benim mesajımı tınlammaıştıısora ben ısrarla yazarak girdim sohbetee
Biricik kızlarısın işte. Olur artık o kadar. Büyüt et emek harca. Sonra bigün gelsin el oğlu alsın biricik kızlarını :) zor tabii :))
O değişmez canım evlenip kendi hayatını kurduğunda anne olduğunda bile sen onların küçük kızı olarak kalacaksın ki bence bu çok güzel bir duygu :)
Kuru pasta gibimi canım aperatif olarak :) Ne ne zaman olacak onu da bilmiyorum :) Önce isteme olur sanırım ama kahve istemeden önce mi sonra mı ikram edilir bilmiyorum :) İstemeden sonra çay servisi olabilir evet :)
hee işte orası karışık ne zaman çay verilir ki:44:
şimdi tanışmada da pasta türü, istemede sonra nişanda da pasta türü çok olmaz mı yasen bi sizinklilerle konuş belki sadece kahve ikram edlirse o zman sadece dediğin gibi lokum çikolata olabilir..
benim kastettiğim sarma, salata türü kurabiye hani tabak hazırlanır ya 4-5 çeşit öyle yani..
Onu tanışmada yaptım canım iki adet poğaça kurabiye tatlı yaprak sarması patates salatası yaptım :) Sözde sadece pasta kesilecek ya o dağıtılır başka ikram olmaz birde söz hediyesi olarak kurabiye o kadar :) İstemede hiç bilmiyorum ne olur ne dağıtılır :26:
aa isteme günü söz kesilmiyor mu onun içinde ayrı mı geliniyor
nişanda pasta kesilmiyor mu anam ne çok soru sordum
Sor canım ne olacak sankiBiz isteme günü söz istemedik canım ananemler bir kere gelsin isteme olsun ondan sonra söz için gelinir tekrar dedi.. Nişan olmayacak canım bizim söz olacak ikisinde de pasta kesiliyor =))
Sor canım ne olacak sankiBiz isteme günü söz istemedik canım ananemler bir kere gelsin isteme olsun ondan sonra söz için gelinir tekrar dedi.. Nişan olmayacak canım bizim söz olacak ikisinde de pasta kesiliyor =))
şimdi anladım canım tabi nişan söz bir arada olacaksa ayrı gelmeleri daha minasip.. ee o zaman siz alyans da almışsınızdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?