Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

gamzelim in dedigi gibi sen elbisebi biran önce diktir canım elinde bulunsun aklından çıkar hiç olmazsa

Sorun değil canım bende uyudm hemen :) çok teşekkürler geçti sınavdan çook şükür :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben gelene kadar herkes gitmiş Hadi gelin tekrarrrrr

ben geldiimmmmm

Ben gelene kadar herkes gitmiş Hadi gelin tekrarrrrr

ben de geldiiiiiiiiiiiiiim

merhaba kızlar benim de geri sayım başladı tatlı bi heyecan var nasıl olacak nasıl geçecek diye

selam, hoşgeldiiin

kimsin necisin kaç yaşındasın ilişki ne kadarlık sevdicek kaç yaşında neci isteme oldu mu peki ya evlilik teklfi

istediğin sorudan başlayabilirsin, başarılaaar

hoşbulduuum ben daha okuyorum 1 senem var da sevdiceğim uzak şehirlerde olduğumuz için dayanamadı adı konsun söz yapalım dedi bende karşı çıkmadım tabi bu isteğe 24 yaşında kendisi 1.5 senedir birlikteyiz aileler birbirini çok yakından olmasa da tanıyor abimin eşinin kuzeni kendisi abimin düğününde tanıştık zaten evlilik teklifi aldım beklemediğim bi anda bi yerde otururken kalpli benimle evlenir misin yazılı bi pasta geldi şarkı çalmaya başladı ışıklar söndü çiçek ve yüzük çıktı birden ortaya isteme söz aynı anda olcak mesafe çok olduğu için 1 gün olacak arasında ama heyecandan o güne kadar yaşar mıyım bilmiyorum :18:

hoşbulduuum ben daha okuyorum 1 senem var da sevdiceğim uzak şehirlerde olduğumuz için dayanamadı adı konsun söz yapalım dedi bende karşı çıkmadım tabi bu isteğe 24 yaşında kendisi 1.5 senedir birlikteyiz aileler birbirini çok yakından olmasa da tanıyor abimin eşinin kuzeni kendisi abimin düğününde tanıştık zaten evlilik teklifi aldım beklemediğim bi anda bi yerde otururken kalpli benimle evlenir misin yazılı bi pasta geldi şarkı çalmaya başladı ışıklar söndü çiçek ve yüzük çıktı birden ortaya isteme söz aynı anda olcak mesafe çok olduğu için 1 gün olacak arasında ama heyecandan o güne kadar yaşar mıyım bilmiyorum :18:

Ne okuyosuun :)

ohhh ne güzeeel

hazırlıklar tamam mı peki?

merhaba kızlar benim de geri sayım başladı tatlı bi heyecan var nasıl olacak nasıl geçecek diye

öncelikle hoşgeldin şekerim az kalmış az, gönlünce olur inşallah herşey

Selaaaamm ben de buradayım şekerleer :)

hoşgeldinnn

oyy ne güzel bi eclilik teklifiymiş o oyle

yaşarsın o güne kadar yaşarsın merak etme sakin ol derin derin nefes al

Hoşgeldinizzzzzzzz

hoşbulduk cigerim

İyi geceler kizlar bir soz tarihi belli olmayan gelin adayi daha katildi araniza :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Neden canım :) bu arada evlilik teklifin çok romantiik 😍❤

istediğim bi bölüm değildi yanlış tercih sırası yaptım daha doğrusu yaptırdılar dersane hocalarım saolsun teşekkür ederim canım romantikti evet ama çok heyecanlandım birden olunca öyle evet dediğimi bile hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…