- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #2.901
Valla kızlar hakikaten zormuş bu işler, hele de belirsizlik olunca 15 gün sonra mı 20 gün sonra mı hiç bişey belli değil belki de Haziran da elbisem de özel dikim olacak nasıl yetiştireceğiz bir sürü iş var hiç bilmiyorum? Erkek arkadaşımda yeni geldi diye fazla konuşamıyorum bu mevzuları onunla, hem yeni geldi kafasını bi boşaltsın diyorum..
Sorun değil canım bende uyudm hemen :) çok teşekkürler geçti sınavdan çook şükür :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben gelene kadar herkes gitmişHadi gelin tekrarrrrr
Ben gelene kadar herkes gitmişHadi gelin tekrarrrrr
merhaba kızlarbenim de geri sayım başladı tatlı bi heyecan var nasıl olacak nasıl geçecek diye
ben de geldiiiiiiiiiiiiiim
selam, hoşgeldiiin
kimsin necisin kaç yaşındasın ilişki ne kadarlık sevdicek kaç yaşında neci isteme oldu mu peki ya evlilik teklfi
istediğin sorudan başlayabilirsin, başarılaaar
selam, hoşgeldiiin
kimsin necisin kaç yaşındasın ilişki ne kadarlık sevdicek kaç yaşında neci isteme oldu mu peki ya evlilik teklfi
istediğin sorudan başlayabilirsin, başarılaaar
gamzelim in dedigi gibi sen elbisebi biran önce diktir canım elinde bulunsunaklından çıkar hiç olmazsa
ben geldiimmmmm
merhaba kızlarbenim de geri sayım başladı tatlı bi heyecan var nasıl olacak nasıl geçecek diye
Hoşgeldinizzzzzzzz
Hoşgeldinizzzzzzzz
hoşbulduuuk
hoşbulduuum ben daha okuyorum 1 senem var da sevdiceğim uzak şehirlerde olduğumuz için dayanamadı adı konsun söz yapalım dedi bende karşı çıkmadım tabi bu isteğe 24 yaşında kendisi1.5 senedir birlikteyiz aileler birbirini çok yakından olmasa da tanıyor abimin eşinin kuzeni kendisi abimin düğününde tanıştık zaten evlilik teklifi aldım beklemediğim bi anda bi yerde otururken kalpli benimle evlenir misin yazılı bi pasta geldi şarkı çalmaya başladı ışıklar söndü çiçek ve yüzük çıktı birden ortaya isteme söz aynı anda olcak mesafe çok olduğu için 1 gün olacak arasında ama heyecandan o güne kadar yaşar mıyım bilmiyorum :18:
hoşbulduuum ben daha okuyorum 1 senem var da sevdiceğim uzak şehirlerde olduğumuz için dayanamadı adı konsun söz yapalım dedi bende karşı çıkmadım tabi bu isteğe 24 yaşında kendisi1.5 senedir birlikteyiz aileler birbirini çok yakından olmasa da tanıyor abimin eşinin kuzeni kendisi abimin düğününde tanıştık zaten evlilik teklifi aldım beklemediğim bi anda bi yerde otururken kalpli benimle evlenir misin yazılı bi pasta geldi şarkı çalmaya başladı ışıklar söndü çiçek ve yüzük çıktı birden ortaya isteme söz aynı anda olcak mesafe çok olduğu için 1 gün olacak arasında ama heyecandan o güne kadar yaşar mıyım bilmiyorum :18:
Selaaaamm ben de buradayım şekerleer :)
Hoşgeldinizzzzzzzz
Ne okuyosuun :)
kamu yönetimi okuyorum malesef
ohhh ne güzeeel
hazırlıklar tamam mı peki?
öncelikle hoşgeldin şekerimaz kalmış az, gönlünce olur inşallah herşey
hoşgeldinnn
oyy ne güzel bi eclilik teklifiymiş o oyle
yaşarsın o güne kadar yaşarsın merak etmesakin ol derin derin nefes al
hoşbulduk cigerim
hoşbuldum canıminşallah hepimizin istediği gibi olur herşey
şimdilik tamam gibi sonradan aklımıza bişey gelmezse, isteme günü giyeceğim elbisem hazır ama söz kıyafetim yok henüzannesi almak istedi söz alışverişi yapsak olmaz mı dedi çok hevesli içinde kalmasın dedim bende
Neden canım :) bu arada evlilik teklifin çok romantiik 😍❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?