Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

o zaman bekleyeceğiz ve önümüze çıkan fırsatları da değerlendireceğiz

ayrılık msj ıyla bile olsa onun işini kolaylaştırmayacagım çok fena inadım tuttuu

Keyifler iyi gibi yaram iyileşti şimdi de midem bulanıyo canım yemek yemek istemiyor ay bıktım valla

Nurdancım seni çok çok iyi anlıyorum ama böylede sürekli onu düşünüyorsun kendi hayatına devam edemiyorsun..

ohh yatan iyileştigine çok sevindim de o mide bulantısı neden acabaa

ben kendi hayatıma devam ediyorum ki kuzum yaa, bundan daha farklı bişey yapmazdım yani o olsa da olmasa da hee hayatıma birini almak için diyorsan da daha 3 hafta oldu zaten çok erken benim için :26: o yuzden ondan net bişey geleene kadar zaman da geçer hem bu arada gelen teklifler olsa da degerlendirirz tabi neden olmasın

beni buna mecbur bıraktı yani suçlusu ben miyim şimdi

tabi ki hayır

üşütmüşsündür ya dikkat et geçer yaralar iyiyse sorun yok sevindm

o diziyi izlerdik annemle engin altan düzyatan doktordu galiba
şarkı nasılmış kine

mecnunum leylamı gördüm diye bi şarkı aslında tarzım degil ama takıldı dilime ve beynime işte

ben engin akyürek hastasıyım yaa adam çirkin ama karizması mı var nedir çok seviyorum ben

mecnunum leylamı gördüm diye bi şarkı aslında tarzım degil ama takıldı dilime ve beynime işte

ben engin akyürek hastasıyım yaa adam çirkin ama karizması mı var nedir çok seviyorum ben

anam kara çocuk ama o dizide tam bi psikopattı
du bende dinliyim bakim nasılmış:111:

ben kardeşim yazısını okumamışım kiii sevgilin zannediyorum

uzun dönem de şimdi 12 ay oldu galiba degil mi Rabbim çabuk kavuştursun inşlallah sevgilin yaptı mı askerligini :26:

Herkes sevgilim sanıyor yaa :) 12 ay yapacak evet sagol canim
Sevgilim universite son sınıf daha askerlige var yapmadi daha yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…