Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

hahahaa zaten tüm dertleri o her anne babanın biz okuttuk elin herifi paranı yiyecek
bana da babam bize paranı yedirmeden gitme yok demişti

anamm erken kalkıcam diye yatalım dedik neler olmuş
kaldırdın mı ilişki durumunu yoksa canım hayırlısı olsun üzülme hiç zaten seni gerçekten sevip kaybetmek istemiyorsa geri dönecektir diycem de sen o yerde olmayacaksın heralde diğer arkadaş ne ayak, neler oluyor kuzum

nurdancımm, fark etti mi etmedi mi merak ettim:26:

bu arada konuyla ilgili bikaç yorum yapmak istiyorum artık, şimdiye kadar seni üzmemek ve umudunu kırmamak için düşüncelerimi kendime saklamıştım.

bence emrahın sana olan aşkı-sevgisi bitmiş... hani zaten son 2 aydır ilgisi falan yoktu diyosun ya, taaa o zamanlardan bitmişti bence, ama insanlarda bi alışkanlık oluştuğu için o sevginin bittiği noktayı fark edemiyolar... emrahda da böle oldu bence. sevgisi azalmıştı, ama farkında değildi. ne zamanki sen ona eski konuşmaları, sözleri, mesajları gösterdin, işte o an fark etti sevgisinin geldiği noktayı.. eski emrahı ve şu anki emrahı görüp kıyas yapınca yani...

yani hala seviyor olsaydı, kendindeki bu olumsuz değişimi telafi etmek için uğraşırdı. kaldı ki gerçekten seven bi insan haftalarca sevdiği kişiden haber almadan, iyi mi değil mi, derdi sıkıntısı var mı bilmeden yaşayamaz...

haklısın canım bende katılıyorum sana..
ama nurdan gibi temiz niyetli bi insan haketmiyor yaptıklarını..bence ilerde üzüleceğine şimdi üzülsün..zaten onu hakedecek biri çıkacaktır karşısına..
ya anlamıyorum hiç mi özlemez insan kaç hafta oldu

hatta çıkmış bile oolabilirrr

ben de anlayamıyorum, işte bunun tek sebebi sevginin bitmiş olmasıdır bana göre.

valla haklılarda babalarımız gülüm yaa :26: 10 seneden ancak okulu bitirdim şimdi tam para kazanacagım zamanda elin herifine paramı yedirilir yani zaten haziranda toplu para alacagım ilk işim bir babamın yaptırdıgı camiye yüklü bir yardım yapmak olacak, bir de evle ilgili annemin ne zamandır istedigi şeyler var onların ucundan tutmaya başlayacagım onlar benim en kıymetlilerim yaa param pulum herşeyim feda olsun onlara

bide biz babamla 1 seneye yakın hiç konuşmadık bazı durumlardan dolayı, şimdi o zamnaı da telafi etmeye çalışıyoruz :26: maddiyat işin esprisi tabi de kaybettigimiz zaman olarak da telafi etmeye çalışıyoruz işte :26:

ilişki durumunu ve resimleri kaldırdım canım geç bile kalmıştım da işte kendimce zaman vermiştim artık bitti diyelim o zaman

diğer çocuk da şöyle kii benim bizim fakülteden çok yakın bir erkek arkadaşım var, 3 senedir tanışıyruz yaklaşık ama kardeş gibi olduk artık, bu çocuk onun çocukluktan arkadaşı. biz 2 sene önce beraber dans kursuna gitmiştik bu çocukla, ben o ara dans hocama platonik olarak aşık oldugum için gözüm kimseyi görmüyordu tabi geçtigimiz kasım ayında bu yakın arkadaşımın doğum günü vardı, sevgilisi surpriz bişeyler ayarlıyordu ben bu çocugu da çağırdım, o zamandan beri 4 lü olarak çok takıldık biz ama sevgilim olduıgunu biliyordu, hiç bir yanlış davranışı da olmadı bana karşı :26: hattta emrahla yaşadıgım sorunlarda çok destek oldu bana, beni dinledi vs. tek yaptıgı yorum ondan emin olmadan evlenme dedi, ki doğr uda dedi

en son bikaç hafta önce arkadaşımın sevgilsiinni doğum gününe benim yurttan kızlar da geldi, o zamandan beri bu çocugun sana karşı ilgili olabilir diyorlar ben de olmaz öyle şey diye düşünüyordum ama bu ara emrahla olan durumlar da malum olunca biraz gözlemleyim dedim, sanki olabilir gibi geliyor :26:

en son dun akşam konsere gitmişti arkadaşlarıyla, ben de iyi eglenceler dedim, aynı konuşmada bu yakın arkadaşım var o da iyi eglenceler demiş, bu çocuk da saolun kankiler demiş ama işte konser esnasında da ben mehmet erdem in olur ya şarkısını çok severim, o da biliyordu bunu, videoya çekip yollamış, nurdanım sana gelsin diye durumlar tam olarak budur yani

herhangi bir ses yok canım fark edip fark etmedigine dair tabi fark etmesi için benim profilimi gözetliyor olması lazım kli bunu hiç sanmıyorum

tam olarak seninle aynı şeyleri düşünüyoruz gamzelim o konuşmaları gördükten sonra dönüştüğü adamı fark etti, ben aylardır söylüyordum beni abartmakla suçluyordu abartmadıgımı gördü ve bu zoruna gitti diye düşünüyorum ve bu yuzden de düşünmeyi istedi.

benim anlamadıgım bunu hala uzatıyor olması sevgisi bittiyse söylesin niye bu kadar zor ki bu :26: ben ona daha önce de söyledim, birgün sevgin biterse gel dürüstçe söyle bana, asla karşına çıkmam, askıntı olmam, yalvarmam, yok olurum hayatından ee bunu söylemiş bir insanım neden çekiniyor da hala gelip bitiremiyor bu ilişkiyi ben bunu anlamıyorum :26: ilişkisi var yazısını da tamamen ona cesaret vermek için kaldırdım aslında görsün de bu kız kafasında bitirdi ben de söyleyim artık yolumuza bakalım desin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…