Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

hatta çıkmış bile oolabilirrr

ben de anlayamıyorum, işte bunun tek sebebi sevginin bitmiş olmasıdır bana göre.

valla siz iyiki varsınız yaa ne mutlu bana ki kısa süre içerisinde kendimi güzelce tanıtabilmişim size

ayrıca o dingil özlemez onun duyguları yok gerçi benmkileri de yok ediyor işte bunu göze almış olması gamzelim in dedigini daha da vurguluyor sevgisi bitmiş, bunu bana söyleyecek kadar yüreği olsa keşke, hala ne bekliyor ki

Meraba cesmi_naz gecmisi okudum canim emrah bitirmiyorsa sen bitir iliskiyi?
Hem diger cocuk da baya baya yesil ısık yakmıs gibi
Bu erkekler sanıyo ki bizi onlardan baskası istemez
Biz evde otururup onları bekleriz
Ama bilmiyorlar mı bi kızı yüz kisi ister bir kisi alır hanii

ben bitirmiyorum çünkü onun işini kolaylaştırmak istemiyorum o düşünsün araya bu kadar zaman girdikten sonra iyi yada kötü o adımı nasıl atacagını benim kafam rahat sonuçta

erkekler gerçekten onlardan vazgeçemeyeceklerimizi düşünüyorlar adamlardaki özgüvene tüküreyim yaa ama bilmiyorlar o işlerin öyle yürümedigini ben öğretecegim inşallah

diğer çocuk da yeşil ışık var mı yok mu bilemem onu zaman gösterir de, mutsuz bi ilişkim olacagına yalnız kalmayı tercih ederim o yuzden yolum açık olsun

Anladimm canim :) yolun acik olsun heheheh

Ehehh kuzenim askere gidecek, safakmatikte kuzen secenegi olmadigi icin kardesim secenegiyle yaptim
Oyle severim kuzenimi yollarini gozleyecegim
Univ terk oldugu ici uzun donem yapacak

ben kardeşim yazısını okumamışım kiii sevgilin zannediyorum

uzun dönem de şimdi 12 ay oldu galiba degil mi Rabbim çabuk kavuştursun inşlallah sevgilin yaptı mı askerligini :26:

sende iyiki varsın mutsuz olduğumda yorumlarınla moralimi düzeltiyorsun, daha olumlu bakıyorum herşeye
şimdik o çocuk meselesine gelince bana mantıklı geldi fakat onun ne düşündüğünü net olarak öğrenmeliyiz bu bir..ikinciside hala emrah olduğunu düşünüyor olabilir ki doğru fiilen de olsa sevgili sayılırsınız, bu nedenle kendini geri çekiyor olabilir..yani bakıyorum senin beklediğin ilgiyi inceliği karşılayabilcek düzeyde..ama işte emin olmak lazım biz kendimizce yorum yapıyoruz.
emrah konusuna gelince de bi şekilde netleştirmeniz lazım ki sende yolunu çizesin..ama işte o nasıl olacakk:26:

emrah konusunda biliyorsun canım ben olumsuz da olsa adım atma taraftarı degilim hem zaten daha herşey çok yeni o çocuk yada bir başkası hemen birisi olsun da istemiyorum o yuzden bekleyegim mecbur, acelem yok yani her ne kadar mantıgım bittti dese de hala ömrümün sonuna kadar emrahın hayatımda olmayacagı düşüncesi ister istemez üzüyor beni, ona da alışmam lazım bu arada :26:

o çocuk da evet mantık olarak çok uyuyor, çok da düşünceli. bizi beraber gören yakıştırıyor da, aramızda elektrik varmış ben emrah konusunda ona da söyledim konuşurken, benim gözümde bitti, ama daha net bişey konuşmadık yine bu durumu biliyor. dün akşam kendince bi adım atmış olabilir, ama çok anlam yüklemek de istemiyorum, sonuçta benm sevdigim bi şarkı konserde dinlerken aklına gelip de o videoyu göndermesi normal, bunu arkadaşına da yapabilir gibi geliyor :26: anlam yükleyemiyorum yani, zamana bıraktım yine kendimi, en sevmedigim şey bu ama mecburum :26:

ayyy ben o şarkıyı dinlememiştim, şimdi dinledim :26::26::26:

o sözler çok manidar ama yaaaa :26:

Ne dün ne de yarın kalsın
Biz yeniden doğalım

Olur ya kalbinde yer bulur da
Yerleşirim yıllarca seversin sonunda
Olur ya evet dersin aşkıma
Şeytana uyarsın da olmaz mı olur ya

Olur ya ateş bacayı sarar da
Yanmaz dersin yanar da olmaz mı olur ya

çok güzel şarkı dimi ama yaa

adamın arkadaş olarak bile olsa içinden geliyor yaa, benim rahmetliye açık açık söylesen bana video çek yolla diye yine de aklına gelip yollamazdı

evet canım kesinlikle emin olmadan hiç yorum yapmayalım da kafan karışmasın sonradan üzülmeni istemem..
ama ben ne bileyim emrahın yaptığı yanlış olsa da ayrılmanızı istemem..sonuçta bir sene emek verilmiş..ailen biliyor..ama işte hayırlısı eğer onda sevgi bitmişde böyle davranıyorsa tabi ki yol vermek lazım ama kimsenin içini bilemeyiz işte
ama sen şey demiştim yanlış hatırlamıyorumdur inş emrah senden zman isterken sonra herşey güzel olacak falan demişti demi..belki de öyle ama neden bu kadar bekliyor

diyelim ki geri döndü, hadi devam edelim dedi, ben onun beni sevdigine nasıl inanacagım diyorum ya onsuz bir hayat hala düşününce bile zorluyor beni, aklımı başka şeylerle oyalıyorum falan ama dönüp dolaşıp mutlaka aklıma geliyor üzülüyorum, ama nasıl güvenirim işte :26: 3 hafta be selenim, ben ölsem haberi olmaz bu 3 haftada, ki daha yakın bir zamanda bir adım gelecek gibi de gelmiyor bana :26: istedigi kadar herşey güzel olacak desin, bu 3 haftanın belki daha fazlasının hesabını vereilecek mi bana eskiden oldugu gibi, benim sevdigim zamanki gibi bir adam olabilecek mi neden böyle bir adama dönüşmüş onun hesabını verebilecek mi benim için önemli olan bunlar yoksa keşke bütün bunları hiç yaşamayasaydık, ama yaşadık, ve dönüşü nasıl olacak kendi aklım bile yetmiyor şuan bana :26:

evet çok doğru güvenin sarsıldı yarın öbür gün evlendiğinizde de aynı hareketleri ypamayacğı ne malum diye düşünmek lazım..ama işte sorun ne 3 hafta diyorsun dile kolay nasıl bi bunalımdır ki bu senden haber almadan geçen 3 haftaa
amacı düşünceleri ne inan ki senin kadar bende meraktayım

açık açık sevgim bitti vallahi saygı duyardım, hatta deseydi ki bana sana sevgim azaldı zaman ver bana bakalım toparlayıp toparlamayacagımızı görelim, ona bile eyvallah derdim, ama sorunlarım var deyip böyle gitmesi.. benim 1 yıllık sevgilim ve ben ne sorunu olabilecegini sadece tahmin edebiliyorum, hiç bir fikrim yok.. söylemiyor ki bana.. güvenim hiç kalmadı ona hiç.. illa aldatarak, yada başka kıza bakarak sarsılmazki bu güven.. bu adam bana gelecek vaad etmiyor artık..

yine de büyük konuşmak istemiyorum, onunla konuşmadan kendi kendime karar vermek de istemiyorum.. ama telafisi zor zamanlar geçirdik benim umudum yok herşeyin güzel olacagına dair.. ne diyeyim belki yanıltır, ama hiç umudum yok..

Tünaydın Canımmmm
Evet bazen bakıyorum ama çok aşırı takip etmiyorum moralim bozuluyor SAğol ilgilendiğin için

oo kimler gelmiş tünaydın tünaydın keyifler nasıl

valla canım tüm sorularının cevabı emrahta evet beklemek senin açından çok acı verici ilk adımı da atmak istemiyorsun ama bitmesini de istersen şuna afilli bi ayrılık msj çek de kendine gelsin

ayrılık msj ıyla bile olsa onun işini kolaylaştırmayacagım çok fena inadım tuttuu

ee nasıl çözümlenecek ki bu iş be yavrum

o pes edecek başka yolu yok

ben şuan kendi hayatıma bakıyorum zaten, tutup da 2 ay sonra yüzsüzlük yapıp da ben geldim derse yer tokatı hatta o zamana kadar başkası bile olur yani keyfini beklemeyevegim yani yavrum kısaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…