- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #3.381
görmesi için benim profilimi sürekli takip ediyor olması lazım ki bunu da hiç sanmıyorum
ayrıca rahat olabilirsin canım benm kafam kolay kolay karışmazbu konuda karışmaz daha dogrusu çok netim kendimce
neden hala desinler yaa
görmesi için benim profilimi sürekli takip ediyor olması lazım ki bunu da hiç sanmıyorum
ayrıca rahat olabilirsin canım benm kafam kolay kolay karışmazbu konuda karışmaz daha dogrusu çok netim kendimce
Teyze diyen var dedim ya ondan öyle dedi canım
benim çocuklarım da hala desinler mi o zaman sana
daha babası kim olacak belli deil ama olsun
Olsun babası mühim değil annesi sen olcaksın nasılsa
30 yaşıma gelmişim bu saatten sonra çocuk babası bulmak da zor işsize fazla gelen olursa bana verirsiniz ben bakarım olur mu
Benimde 28den önce olmayacak tatlım bu gidişle zaten
bence en güzel yaş 28 29 anne olmak içinancak zaten hayattan sıkılmaya başlıyorsun, çcuk dedigin en güzel eglence
çocukları benm kadar çok sevip de benm kadar çok korkan başka kimse var mı yaa
Bende varım canım bende.. Çok seviyorum ama çok korkuyorum..
hangi kitabı okuyosun
Biz sarmadık mı bu gece
aynı evin içerisinde sürekli bi bebeksanki bakmayı beceremeyip sıkılacakmışım gibi geliyor halbuki deliriyorum çocuklara, komşumuzun veletleriyle resmen beraber yatıp beraber kalkıyorum, onlar da beni çok seviyor ama kendi çocugum olma fikri çok korkunç
"Sen Benim Diğer Yarımsın"
kızz, sabah kahvaltıdan beri bil. başındayım, gözlerim ağrıdı artıkk :111::111:
"Sen Benim Diğer Yarımsın"
kızz, sabah kahvaltıdan beri bil. başındayım, gözlerim ağrıdı artıkk :111::111:
Kendi çocuğun olursa öyle bir bakarsın ki canım değil sıkılmak bir saat ayrı kalsan özlersin..
ben de genelde yolculuklarda kitap okuyorumher hafta totalde 8 saate yol yakın gidiyorum ya
gerçi şuan ki kitabım bitsin artık yolculukta kpss çalışmaya başlamam lazım :2:
ya orası öyle de çok ağlarsa falan, istemezsem onu90 yaşına geldim hala annelik hormonu salgılanmıypr bende
Normal onun yaşla ilgisi yok çünkü anne olunca olacak bir şey o
inşallah eksik olmaz bende
canım yaa benim çok uykum geldi yatayım yavaştan :26: dün gece gec yatıp sabah erken kalktım diye herhalde resmen başım masaya düşüyor :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?