Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

amin Canım Allah geçinden versin.. Desinler valla ben bayılırım çocuklara

aslına bakarsan ben çocuk değil bebek severim iki üç yaştan sonra iş biter benim için
ama yeğenimi içime sokasım geliyor gerçi oda bebek ama büyüsede fark etmez kendi ciğerim nede olsa:86:

aslına bakarsan ben çocuk değil bebek severim iki üç yaştan sonra iş biter benim için
ama yeğenimi içime sokasım geliyor gerçi oda bebek ama büyüsede fark etmez kendi ciğerim nede olsa:86:

Canım bende öyleyim ya Bebişken bayılıyorum ama ne zaman konuşmaya yürümeye başlıyorlar ayyy deli oluyorum hemen annelerine postalıyorum neden böyle acaba :26:

Canım bende öyleyim ya Bebişken bayılıyorum ama ne zaman konuşmaya yürümeye başlıyorlar ayyy deli oluyorum hemen annelerine postalıyorum neden böyle acaba :26:

kendi çocuğumuzu kime postalıycaz acaba
aynen bende hareketli olmasın kucağımda otursun zaten çok sabırsızımdır..zmanında ilkokul öğretmenlği tutuyordu yazmadım sırf çocuklarla uğraşamam diye..
ama şimdi başımı taşlara vuruyorum pişmanlıktan ama tren çoktan geçti

Ben de iyiym. Çok yorgunum. Pikniğe gittik top oynadk falan. Hamlamısım :). Cerencim sen nasılsın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

oo hareketli birgün geçirmişsin ne güzel
demekki sizin şehirde hava güzeldi bizim burda tüm gün yağmuru ve soğuktu

Ben de iyiym. Çok yorgunum. Pikniğe gittik top oynadk falan. Hamlamısım :). Cerencim sen nasılsın

İyiyim canım bende sağ ol :) Ne güzel bende pikniğe gitmeyeli çok oldu

Ben anneme postalamayı düşünüyorum canım
Benimde var çok pişmanlığım ama geri gelmiyor ki zaman:26:

Ben anneme postalamayı düşünüyorum canım
Benimde var çok pişmanlığım ama geri gelmiyor ki zaman:26:

zaten çalışıcaz mecbur onlar bakacak kaçış yok
canım hadi hayırlı geceler sana geç oldu bol bol saatli uyumak istiyorum boşuna zaman geçmesin

zaten çalışıcaz mecbur onlar bakacak kaçış yok
canım hadi hayırlı geceler sana geç oldu bol bol saatli uyumak istiyorum boşuna zaman geçmesin
Aynen öyle canım mecbur İyi geceler

Havalar güzelleşiyo. Gidersinz daha :)

Aynen öyle yaz gelsin gideriz çok istiyorum özellikle mangal

a ne güzel mevlana şekerine bayılırım konya diyince aklıma düştü bak şimdi..oyy bide etli ekmekkk
ayy gece gece olmadı bu iş

Belki yolun düşer bi gün. Düşünsene buluşurmuşuz falan. Ayy çok heycanlı ve gizemli :)). Ne olursan ol gel mevlana şehri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…