Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

bence erkekler bize çok yansıtmadıgı için böyle düşünüyoruz biz sürekli yoksa nie istemesinler ki oğlunun turşusunu mu kuracakmış

bence erkekler bize çok yansıtmadıgı için böyle düşünüyoruz biz sürekli yoksa nie istemesinler ki oğlunun turşusunu mu kuracakmış

Evet canım kesinlikle katılıyorum :) Hiç açmaz bu konuları evde ne konuşuluyor ne oluyor hiç bilmiyorum ama söz çikolatası için gondol almış onu öğrendim Ben çok istiyordum gondol içimi okudu herhalde kv

Selaaammmmmm canımmmm

sizin şimdi isteme de yüzük takılmayacak dimi, söz olunca takılacak :26:

Süpeer tam yerine gelmişimm, hayırlı olsun şimdiden.. inşallah çok mutlu oluruz hepimiz :) Allah nasip kısmet ederse benim de bu sene nişanım olacaaakk bilgi paylaşımları için şimdiden teşekkürler hepinize

ne güzel hepsiyle tek tek uğraşıyotsun, benim söz olsaydı eger isteme söz nişan hepsini birden çıkartıverecektim aradan

Aynen canım ben hep böyle istiyordum istemeye geldiklerinde hemen çıkartıp yüzük takınca bilemiyorum bana istemenin pek anlamı kalmıyormuş gibi geliyor:26:

Aynen öyle tatlımmm İsteme de kahveler ikramlar olacak sonra söz günü konuşulacak sözde yüzükler takılacak

ne kadar aynıyız seninle yalnız heeee

ikimiz de tek çocuk'uz, ikimiz de istemeyi, sözü, anişanı ayrı ayrı istiyoruzzz

yoksa biz senle kardeş miyiz kiii

Aynen canım ben hep böyle istiyordum istemeye geldiklerinde hemen çıkartıp yüzük takınca bilemiyorum bana istemenin pek anlamı kalmıyormuş gibi geliyor:26:

imkan varsa tabi hepsi ayrı ayrı olsun güzelim, benim yaş çok ya ondan istemiyorum ben beklemeyi hepsi bir çırpıda oluversin

evet bende farkettim sadece ikimiz bu şekilde düşünüyoruz

ben hatta şöle istiyorumm

şimdi evlilik teklifinde tektaş gelecek ya bana, ee ben onu isteme olana kadar takamıcam zaten

o yüzden isteme olup, "verdik gitti" denince ya sevdiceğim ya da müstakbel kayınvalidem tektaşımı taksın istiyorumm

sonra söz günü konuşulsun, kararlaştırılsın, onun alışverişine çıkalım yüzük + elbise falan

Hoş geldin canımmm Amin inşallah herşey gönlümüzce olur Anlat bakalım kaç yaşındasın sevgilin kaç yaşında ilişkiniz ne zamandır devam ediyor nerdensin

imkan varsa tabi hepsi ayrı ayrı olsun güzelim, benim yaş çok ya ondan istemiyorum ben beklemeyi hepsi bir çırpıda oluversin

O da güzel canım neden olasın snra düğün telaşen olur ne güzel

Kızlar merhaba 2014 te sözlenecekler arasına bende katıldım sonunda :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hoşgeldinnn Sende anlat biraz kendini

Aaa ne güzel olur evet ama ben tek taşımı takıyorum ki tüh ya :26::26: Sizde alışverişe beraber mi çıkacaksınız annelerle

O da güzel canım neden olasın snra düğün telaşen olur ne güzel

ben göz önünde olmayı sevmiyorum ki elim ayagıma dolaşıyor hep :26: bana kalsa düğünü bile sadece yakınlar arasında şöyle 100 kişilik bişey yaparım olur biter ama onu kabul eden çıkmadı henuz

Bende sevmem canım ama o kadar da değil düğün olacak olsun olmalı olmak zorunda Sende abartma artık o olmaz bu olmaz gelin olacaksın aaa

Bende sevmem canım ama o kadar da değil düğün olacak olsun olmalı olmak zorunda Sende abartma artık o olmaz bu olmaz gelin olacaksın aaa

ben olmasın demiyorum kii :2: tanımadıgım yüzlerce insan olmasın sadece en yakınlarım olsun diyorum :2: ama işte ailem bile kabul etmiyor buınu, ayırt edemezlermiş insanları yoksa düğün mekanım ve gelinliğim düğünün en önemli şeyleri bence, onlar güzel olmak zorunda

Ben yine herkes gelsin istiyorum En önemli birgün herkes gelsin mutluluğuma şahit olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…