- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #3.461
Evet anlattıklarından biliyorum canım sen ucuz kurtulmuşsun
Benim kv bile hazırlıklara başlamış duyunca çok şaşırdım ben bir ara istemiyorlar mı acaba söz diye düşünmüştüm utandım kendimden:18:
Tünaydınnnnn Ben geldim ama sen gitmişsin bu sefer de
Valla çocuklar için bir şey düşüneyim dedim Gamzelim döktürmüş yineMaşallahı var bu konularda
bence erkekler bize çok yansıtmadıgı için böyle düşünüyoruz biz sürekliyoksa nie istemesinler ki oğlunun turşusunu mu kuracakmış
selaaaaaaaaam
Evet canım kesinlikle katılıyorum :) Hiç açmaz bu konuları evde ne konuşuluyor ne oluyor hiç bilmiyorum ama söz çikolatası için gondol almış onu öğrendimBen çok istiyordum gondol içimi okudu herhalde kv
sizin şimdi isteme de yüzük takılmayacak dimi, söz olunca takılacak :26:
Aynen öyle tatlımmmİsteme de kahveler ikramlar olacak sonra söz günü konuşulacak sözde yüzükler takılacak
ne güzel hepsiyle tek tek uğraşıyotsun, benim söz olsaydı eger isteme söz nişan hepsini birden çıkartıverecektim aradan
Aynen öyle tatlımmmİsteme de kahveler ikramlar olacak sonra söz günü konuşulacak sözde yüzükler takılacak
Aynen canım ben hep böyle istiyordum istemeye geldiklerinde hemen çıkartıp yüzük takınca bilemiyorum bana istemenin pek anlamı kalmıyormuş gibi geliyor:26:
ne kadar aynıyız seninle yalnız heeee
ikimiz de tek çocuk'uz, ikimiz de istemeyi, sözü, anişanı ayrı ayrı istiyoruzzz
yoksa biz senle kardeş miyiz kiii
evet bende farkettim sadece ikimiz bu şekilde düşünüyoruz
Süpeer tam yerine gelmişimm, hayırlı olsun şimdiden.. inşallah çok mutlu oluruz hepimiz :) Allah nasip kısmet ederse benim de bu sene nişanım olacaaakkbilgi paylaşımları için şimdiden teşekkürler hepinize
imkan varsa tabi hepsi ayrı ayrı olsun güzelim, benim yaş çok ya ondan istemiyorum ben beklemeyi hepsi bir çırpıda oluversin
Kızlar merhaba 2014 te sözlenecekler arasına bende katıldım sonunda :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben hatta şöle istiyorumm
şimdi evlilik teklifinde tektaş gelecek ya bana, ee ben onu isteme olana kadar takamıcam zaten
o yüzden isteme olup, "verdik gitti" denince ya sevdiceğim ya da müstakbel kayınvalidem tektaşımı taksın istiyorumm
sonra söz günü konuşulsun, kararlaştırılsın, onun alışverişine çıkalım yüzük + elbise falan
O da güzel canım neden olasın snra düğün telaşen olur ne güzel
ben göz önünde olmayı sevmiyorum ki elim ayagıma dolaşıyor hep :26: bana kalsa düğünü bile sadece yakınlar arasında şöyle 100 kişilik bişey yaparım olur biter ama onu kabul eden çıkmadı henuz
Bende sevmem canım ama o kadar da değil düğün olacak olsun olmalı olmak zorundaSende abartma artık o olmaz bu olmaz gelin olacaksın aaa
ben olmasın demiyorum kii :2: tanımadıgım yüzlerce insan olmasın sadece en yakınlarım olsun diyorum :2: ama işte ailem bile kabul etmiyor buınu, ayırt edemezlermiş insanlarıyoksa düğün mekanım ve gelinliğim düğünün en önemli şeyleri bence, onlar güzel olmak zorunda
Ben yine herkes gelsin istiyorumEn önemli birgün herkes gelsin mutluluğuma şahit olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?