Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Benim de yoktur canım ama bunlar sevmediklerin değil ki tanımadıkların sevmediklerimi bende istemem ben tam anlayamadım sebn kimlerin gelmesini istemiyorsun:26:

babamların şimdiye kadar gittikleri düğündekileri de çağırmaları gerekiyormuş ya onları istemiyorum gerçi ben halamı annemin teyzesini falan da sevmem bana kalırsa onlar da gelmesin ama gelmek zorundalar işte

Hahaha Ay çok hoşsun bırak gelsinler canım sen onları görmezsin bile o heyecandan

Hahaha Ay çok hoşsun bırak gelsinler canım sen onları görmezsin bile o heyecandan

boşuna yabani demiyordu rahmetli bana

çok kaprisliyim ben yaa acayip saçma isteklerim oluyor

mesela düğünlerde beyaz pasta kesiyorlar da millete siyah pasta gidiyor ya yemeleri için ben ona bile sinir oluyorum yaa

boşuna yabani demiyordu rahmetli bana

çok kaprisliyim ben yaa acayip saçma isteklerim oluyor

mesela düğünlerde beyaz pasta kesiyorlar da millete siyah pasta gidiyor ya yemeleri için ben ona bile sinir oluyorum yaa

Valla hiç düşünmemiştim onu ben yemekle meşguldüm

Anlatsana biraz hayalindeki düğünü

açık havada herşey tamamen bembeyaz olacak, ahşap masa ve sandalye mesela onalrda bembeyeaz ağaçların üstüne renkli japon fenerleri, ve ara ara beyaz kurdaleler olacak yine. en fazla 100 150 kişilik çok yakın akrabalar ve arkadaşlarım. gündüz başlayıp gecenin körüne kadar devam edecek. öyle ki yemek zamanı klasik muzik çalacak, yeemkten sonra baterili elktronik gitarlı canlı muzik halay falan da çekilebilir bi ara ben hiç beceremiyorum da

yerler çimen olacagı için davetliler por giyinip bile gelebilir ,illa saten abiye şart degil, kim nasıl rahat hissediyorsa bolca çiçek istiyorum bir de hatta akasya agacı istiyorum, çok güzel kokuyor onlar

damat da illa papyon takıp kasılmak zorunda degil, çıkarsın o da papyonu ceketi, bi gömlek bi yelek, ayakta onun siyah converse benim beyaz ben taralatanlı gelinlik de sevmiyorum, sadece tüllerle hafif bi kabartı olacak ki rahat rahat oynayacagım slow muzikte çalacak ki herkes alsın sevgilsiini dans etsin ohh miss

pasta kesilmesine gerek de yok, cup cake ler oluyor ya onlardan yediriveririz biz birbirimize alkolde olabilir diyecegim de bizim taraf içmiyor o yuzden o da çaktırmadan olur ancak

öyle işte hem sade istiyorum, hem de çok eğleceli ama malesef muhtemel düğünüm şöyle olacalk

açık havada, sandalyeler ve masalar plastik üstüne renkli tüller giydirilmiş çoluk çocuk en az 700 800 kişi, sapsarı lambalar parlayacak kecbur, yapma çiçekler falan işte akşam 8 de başlar 11 de biter ne olurdu benm hayallerimdeki gibi olsaydı :84: :84:

Ah canım nasıl özendim anlattığın düğüne hemen hemen benimkini yazmışsın ah beee Bir arada beyaz güvercin uçuracaksın yada dilek balonu :) Benim açık havada bile olmayacak

Ah canım nasıl özendim anlattığın düğüne hemen hemen benimkini yazmışsın ah beee Bir arada beyaz güvercin uçuracaksın yada dilek balonu :) Benim açık havada bile olmayacak

normal uçan balonda olabilir bak onu yazmayı unutmuşum

valla eğer yazın evlenirsem açık havada olur kesin de kar yagacagını bilsem ben kışın da evlenebilirim çok romantik olur

istanbulda yer olayı sıkıntılı malesef canım yaa, fiyatlar zaten uçmuş gidiyor

ama kapalı bile olsa güvercin uçurabilirsin benim bir arkadaşım baba evinden almaya geldiklerinde güvercin uçurarak çıktılar evden, öyle bişey yapabilirsin sende

Bursadayım canım ben ama burda da öyle ne yazık ki.. Ben evden güvercin uçurarak çıksam bizim komşu teyzeler ne der acaba hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…