- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #3.501
Bursadayım canım ben ama burda da öyle ne yazık ki.. Ben evden güvercin uçurarak çıksam bizim komşu teyzeler ne der acaba hahaha
amaann kime ne yaa ne derlerse desinlersenni günün o gün valla hiç takma elalemin ne diyecegini
benm aklımda istanbul diye kalmış kusura bakma canım :26: bizim burda kapalı salonlar hep apartman gibi yerlerde yüksek katlarda falan, bide küçük oluyorlar, maksümum 500 kişilik oluyorlar, o da bize yetmez. yani emrahla bana yetmezdi :26:
Önemli değil canım o kadar çok konuşuyoruz ki unutuluyor normal :) Bizim 500 yeterde artar herhalde :) Düğün salonları çok pahalı ya acıyorum valla bazen 3 4 saat için o kadar paraya :26:
tabiii benden sonra konuştunuz konuştunuz şimdi uyuyamıyorsunuz
amaann kime ne yaa ne derlerse desinlersenni günün o gün valla hiç takma elalemin ne diyecegini
benm aklımda istanbul diye kalmış kusura bakma canım :26: bizim burda kapalı salonlar hep apartman gibi yerlerde yüksek katlarda falan, bide küçük oluyorlar, maksümum 500 kişilik oluyorlar, o da bize yetmez. yani emrahla bana yetmezdi :26:
çok konuşmadık ki ama kesin hepsini tek tek okumuşsundur
aman bi tatilim var temizlik yapmaktan öldüm mecbur işler benim üstümde daha yeni nete girebildim..
biz cerenle hemşehriyiz ikimizde bursa
canım benim teyzemde sakaryada oturuyor geçen sene kuzenim evlenmişti yazın ordaydık..teyzemde zor salon bulmuştu senin dediğin gibiymiş hep salonlar..ama kuzenimin düğün salonu süperdi bi gün evlenirsen orayı tavsiye ederim sana
okudum tabiki yaa okumazmııyım
ee teyzenin yanına gelmeyecek misin bu arabeni de görürdün gelmişken
nerde oldu ki kuzeninin düğünüsöyle bakalım ben bi araştırayım
nasıl geleyim ki çalışıyorum
teyzem serdivanda oturuyor salonda oralarda bi yerdeydi böyle belediyeyle ilgili salondu galiba bilmiyorum ki canım ya pek
ama dışarıda bahçesi yemek yerleri falanda vardı:26:
bahçesaray düğün salonu olabilir mi acaba canım :26: serdivanda bitek orayı biliyorum da ben
izin al gel bana neteyzem özlemiştir belki seni insan bi düşünür
ayrıca emrahla evlenseydik serdivanda oturacaktık bizde, teyzene komşu olacakmışız nerdeyse
yok kuzum orası değil baktım da netten şimdi dediğin mekana
aa gerçekten mi tesadüfe bak güzel bi yer ama küçük seviyorum ben orayı..ayrıca pis adam izin verir mi hiç bana..
hem teyzem sözüm olsa koşa koşa gelir özlem gideririz
serdivanda başka neresi var acaba yaa :44: tüvasaş ın salonu olabilir mi peki
yaa teyzenin gelmesi degil önemli olan senin buraya gelmen
öğrenip sana söyleyeceğim canım annem bilir de evde yok şuan..
işte gelmek isterim de durumlar belli hele ki şu dönemde hiç mümkün değil :18:
sen gel bursaya o zaman cerende burda hem
hiç gelmedim ki şimdiye kadar bursaya :26: ama çok isterim, ofise projeyi teslim edip toplu paramı alayım, eğer düğün nişan gibi işlerle uğraşmayacaksam o parayı taammen gezmeye adayabilirim
aa sen ordan para mı alacaksın, ben deneyim kazanmak için öyle gönülden gidiyorsun zannediyordum
benim ananemlerin köyde bahçesi var aslında, 4 dönüm bir sürü çam ağacı meyve agacı vsyerler çim kaplı falan ben düğün orda olsun istiyordum aslında ama catering şirketi, sandalye masa kiralama vs çok daha pahalıya gelecekti diye vazgeçtim mecbur ama kına gecemi orada yapacagım kesin kaçmazlar benden
öğrenip sana söyleyeceğim canım annem bilir de evde yok şuan..
işte gelmek isterim de durumlar belli hele ki şu dönemde hiç mümkün değil :18:
sen gel bursaya o zaman cerende burda hem
babama bile bedava iş yapmam bu devirde
aslında gel ofiste çalış diye teklif aldım ama emrah burda burayı bırakmayayım diye evden çalışmak şartıyla kabul ettim, onlarda acil iş yetişmesi gerek diye kabul ettilerçok bi para almayacagım ama yine de bikaç şehir gezisi idare eder
babama bile bedava iş yapmam bu devirde
aslında gel ofiste çalış diye teklif aldım ama emrah burda burayı bırakmayayım diye evden çalışmak şartıyla kabul ettim, onlarda acil iş yetişmesi gerek diye kabul ettilerçok bi para almayacagım ama yine de bikaç şehir gezisi idare eder
Ne güzel öyle imkanın varsa bence de değerlendir canım eminim çok güzel olacaktır
evet katılıyorum bencede onun gelmesi daha mantıklı
O halde bursaya bekliyoruz canım sanal arkadaşlıktan reele geçeriz belki ne güzel olur
O halde bursaya bekliyoruz canım sanal arkadaşlıktan reele geçeriz belki ne güzel olur
yeter Allah bereket versin işi öğrenirsin en azından
parayı al da gel bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?