Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Bursadayım canım ben ama burda da öyle ne yazık ki.. Ben evden güvercin uçurarak çıksam bizim komşu teyzeler ne der acaba hahaha

amaann kime ne yaa ne derlerse desinler senni günün o gün valla hiç takma elalemin ne diyecegini

benm aklımda istanbul diye kalmış kusura bakma canım :26: bizim burda kapalı salonlar hep apartman gibi yerlerde yüksek katlarda falan, bide küçük oluyorlar, maksümum 500 kişilik oluyorlar, o da bize yetmez. yani emrahla bana yetmezdi :26:

Önemli değil canım o kadar çok konuşuyoruz ki unutuluyor normal :) Bizim 500 yeterde artar herhalde :) Düğün salonları çok pahalı ya acıyorum valla bazen 3 4 saat için o kadar paraya :26:

Önemli değil canım o kadar çok konuşuyoruz ki unutuluyor normal :) Bizim 500 yeterde artar herhalde :) Düğün salonları çok pahalı ya acıyorum valla bazen 3 4 saat için o kadar paraya :26:

benim ananemlerin köyde bahçesi var aslında, 4 dönüm bir sürü çam ağacı meyve agacı vs yerler çim kaplı falan ben düğün orda olsun istiyordum aslında ama catering şirketi, sandalye masa kiralama vs çok daha pahalıya gelecekti diye vazgeçtim mecbur ama kına gecemi orada yapacagım kesin kaçmazlar benden

tabiii benden sonra konuştunuz konuştunuz şimdi uyuyamıyorsunuz

çok konuşmadık ki ama kesin hepsini tek tek okumuşsundur
aman bi tatilim var temizlik yapmaktan öldüm mecbur işler benim üstümde daha yeni nete girebildim..

biz cerenle hemşehriyiz ikimizde bursa
canım benim teyzemde sakaryada oturuyor geçen sene kuzenim evlenmişti yazın ordaydık..teyzemde zor salon bulmuştu senin dediğin gibiymiş hep salonlar..ama kuzenimin düğün salonu süperdi bi gün evlenirsen orayı tavsiye ederim sana

okudum tabiki yaa okumazmııyım

ee teyzenin yanına gelmeyecek misin bu ara beni de görürdün gelmişken

nerde oldu ki kuzeninin düğünü söyle bakalım ben bi araştırayım

okudum tabiki yaa okumazmııyım

ee teyzenin yanına gelmeyecek misin bu ara beni de görürdün gelmişken

nerde oldu ki kuzeninin düğünü söyle bakalım ben bi araştırayım

nasıl geleyim ki çalışıyorum
teyzem serdivanda oturuyor salonda oralarda bi yerdeydi böyle belediyeyle ilgili salondu galiba bilmiyorum ki canım ya pek
ama dışarıda bahçesi yemek yerleri falanda vardı:26:

nasıl geleyim ki çalışıyorum
teyzem serdivanda oturuyor salonda oralarda bi yerdeydi böyle belediyeyle ilgili salondu galiba bilmiyorum ki canım ya pek
ama dışarıda bahçesi yemek yerleri falanda vardı:26:

bahçesaray düğün salonu olabilir mi acaba canım :26: serdivanda bitek orayı biliyorum da ben

izin al gel bana ne teyzem özlemiştir belki seni insan bi düşünür

ayrıca emrahla evlenseydik serdivanda oturacaktık bizde, teyzene komşu olacakmışız nerdeyse

yok kuzum orası değil baktım da netten şimdi dediğin mekana
aa gerçekten mi tesadüfe bak güzel bi yer ama küçük seviyorum ben orayı..ayrıca pis adam izin verir mi hiç bana..
hem teyzem sözüm olsa koşa koşa gelir özlem gideririz

serdivanda başka neresi var acaba yaa :44: tüvasaş ın salonu olabilir mi peki

yaa teyzenin gelmesi degil önemli olan senin buraya gelmen

serdivanda başka neresi var acaba yaa :44: tüvasaş ın salonu olabilir mi peki

yaa teyzenin gelmesi degil önemli olan senin buraya gelmen

öğrenip sana söyleyeceğim canım annem bilir de evde yok şuan..
işte gelmek isterim de durumlar belli hele ki şu dönemde hiç mümkün değil :18:
sen gel bursaya o zaman cerende burda hem

hiç gelmedim ki şimdiye kadar bursaya :26: ama çok isterim, ofise projeyi teslim edip toplu paramı alayım, eğer düğün nişan gibi işlerle uğraşmayacaksam o parayı taammen gezmeye adayabilirim

hiç gelmedim ki şimdiye kadar bursaya :26: ama çok isterim, ofise projeyi teslim edip toplu paramı alayım, eğer düğün nişan gibi işlerle uğraşmayacaksam o parayı taammen gezmeye adayabilirim

aa sen ordan para mı alacaksın, ben deneyim kazanmak için öyle gönülden gidiyorsun zannediyordum

aa sen ordan para mı alacaksın, ben deneyim kazanmak için öyle gönülden gidiyorsun zannediyordum

babama bile bedava iş yapmam bu devirde

aslında gel ofiste çalış diye teklif aldım ama emrah burda burayı bırakmayayım diye evden çalışmak şartıyla kabul ettim, onlarda acil iş yetişmesi gerek diye kabul ettiler çok bi para almayacagım ama yine de bikaç şehir gezisi idare eder

Ne güzel öyle imkanın varsa bence de değerlendir canım eminim çok güzel olacaktır

evet katılıyorum bencede onun gelmesi daha mantıklı

O halde bursaya bekliyoruz canım sanal arkadaşlıktan reele geçeriz belki ne güzel olur

yeter Allah bereket versin işi öğrenirsin en azından
parayı al da gel bekleriz

Ne güzel öyle imkanın varsa bence de değerlendir canım eminim çok güzel olacaktır

evet katılıyorum bencede onun gelmesi daha mantıklı

O halde bursaya bekliyoruz canım sanal arkadaşlıktan reele geçeriz belki ne güzel olur

kına geceme gelin o zaman orda hep beraber oynarız

dedigim gibi eğer nişan düğün vs gibi bişlerle uğraşmayacaksan o paray ıgezmekte kullancagım o zamn ilk istikametim bursa olabilir neden olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…