- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #3.621
canım bizimkisi de aynı kira olacak ilk , alırsın tamamlanır sıkma kendini, şubatta aldım ben de teklifimi içime doğmuş gibi şubat ayı başlarında bi hevestir bi çeyiz heyecanıdır sardı beni :)) şu sıralar nevresim takımı bakıyorum, yatak odasını beyaz krem tonlarında düşündüğüm için onda pek sorun yaşamam :)
İngilizceee
evet çok hoşlar gerçekten zevkin güzelmişen güzelini sen yapmışsın öncesinde başlayarak valla
Meslekdaşız :)) öğretmeniz yanii. Yani olucam inşallah :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sen bekledin mi asker yolu
yetiştimmmmmmm
Hak ettim miiiii
ben başlayalı çok olduuu
hatta topiğim bile var, gördünüz mü ki acaba siz benim cicilerimiii
bu benim çeyiz topiğimmm
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=389886
Bizim masrafımız daha çok oluyor zatenBende aldım senin dediklerini canım ikimizde onlardan başlamışız aslında daha çok şey var ama biraz da eve göre olması lazım benim renk uyumum var illa uyacak herşey o yüzden bazen kestiremiyorum :26:
Ben daha nevresime gidemedim genelde mutfak eşyasına bayılıyorum ben zaten bu aşamalar bir an önce birsin ben biran önce evleneyim :) Yoruyor beni bu işler
bitek çeyizlik sermek için güzel bir yatak örtüsü takımı lazım o eksikmiş
bekledimmhala yüreğim sızlıyor o zamanları düşününce çok özlemiştim ben yaa
şimdi zaten en çok da o kadar bekleyip de bu işin sonlanmamasına yanıyorum yaainsaf yani okadar askerligi boşuna mı yaptım
gamzelimden enseye şaplağı yemişsin bende terlikle vurayım kafana
şu bizim iş bi kesinleşip de devam kararı alırsak eğer bende çeyiz topiği açacagım kendime
beyaz eşyalar falan yok benim ama onun dışındaki herşey tam sayılırannem geçen sayıyordu eksikleri bitek çeyizlik sermek için güzel bir yatak örtüsü takımı lazım o eksikmiş
bizim hep ufak tefek şeyler canım yaa, erkek tarafına hep en baba şeyler kalıyor, mobilya gibi meselabi yemek odası takımı begenmiş annem dün 8000 tl demişler yaa altın kaplamamıymış dedim bende
şimdi zaten en çok da o kadar bekleyip de bu işin sonlanmamasına yanıyorum yaainsaf yani okadar askerligi boşuna mı yaptım
şu bizim iş bi kesinleşip de devam kararı alırsak eğer bende çeyiz topiği açacagım kendime
beyaz eşyalar falan yok benim ama onun dışındaki herşey tam sayılırannem geçen sayıyordu eksikleri bitek çeyizlik sermek için güzel bir yatak örtüsü takımı lazım o eksikmiş
bizim hep ufak tefek şeyler canım yaa, erkek tarafına hep en baba şeyler kalıyor, mobilya gibi meselabi yemek odası takımı begenmiş annem dün 8000 tl demişler yaa altın kaplamamıymış dedim bende
ben de topik açarım birkaç bir şey daha alayım daaben de daha asker yolu da beklicem kısa dönem ama düşünmesi bile zor
teşekkür ederimmm canımmmm
hangi branş?
korkma korkma o kadar da zor değil
bak ben de bekliyorum, yarısı geçti bile
inşallah çabuk alışırım çabuk biter kazasız belasız dönmesi nasip olur, ne güzel Allah kavuştursun canım
ayyy o örtüleri hiç sevmiyorum benalmadım ve almıycam daaa
Ahah kiyamam o kadar bekledin bosa gitti iyi mi
Kısa donem beklemistin heralde
İliskinizin yarisi askerlige gitmis
Ufak tefek olduğu için belli olmuyor canım ama en çok masraf kız tarafından çıkıyor erkeklerin hep büyük göze gelen şeyler olduğu için öyle sanılıyor ama ben ne zaman sadece yemek takımına 3 4 bin civarı verdim o zaman dedim tamam yandık
ben de topik açarım birkaç bir şey daha alayım daaben de daha asker yolu da beklicem kısa dönem ama düşünmesi bile zor
Beklenen gün yaklaştıkça beni stres sararken, sevgili müstakbel nişanlım sağolsun kendi çapında biraz daha geriyor beni. Salon da olmasını istediler fakat müzikli mi olcak oynamam ben gibi tripleri var şu an. allah hayırlısıyla şu günü atlatmayı nasip etse keşke. sayılı gün kaldı ama ben stresten mutluluğumu yaşayamıyorum
Nurdan ablaa ne haber senden ? Bi durum var mıı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Beklenen gün yaklaştıkça beni stres sararken, sevgili müstakbel nişanlım sağolsun kendi çapında biraz daha geriyor beni. Salon da olmasını istediler fakat müzikli mi olcak oynamam ben gibi tripleri var şu an. allah hayırlısıyla şu günü atlatmayı nasip etse keşke. sayılı gün kaldı ama ben stresten mutluluğumu yaşayamıyorum
beklenen gün ne zaman
ben diğer çocuga yöneldim şekerim bu ara kendimi oyalıyorum
Oynamayıp ne yapacakmış bir köşede yas mı tutacak hey allahım bu Erkek milleti bazen öyle şeyler söylüyor ki.. Benim sevgilim oynamayı bilmiyor git öğren dedim oynamayıp bir köşede mi oturcan zorla evleniyormuşsun gibi dedim sen merak etme dedi Sende öyle söyle canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?