Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

aynı sorun bende de var yetişemiyorumm valla bu tip konularda yardımlaşma dayanışma için kayıt oldum okuyacağım çok şey vaar

Bende bu topiğe yardım alma amaçlı katıldım ama çok güzel de arkadaşlıklar kurduk :) Herkes seve seve yardım olur

Yardımcı olabileer belkii :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Keşkee canım keşkeeeeeeee

teşekkürler canımm size de mutluluklar =)

Bende bu topiğe yardım alma amaçlı katıldım ama çok güzel de arkadaşlıklar kurduk :) Herkes seve seve yardım olur

Keşkee canım keşkeeeeeeee

evet daha bugün kullanmaya başladım umarım öyle olur :)) çeyiz hazırlıklarınız ne durumda başladınız mı ufaktan ?

evet daha bugün kullanmaya başladım umarım öyle olur :)) çeyiz hazırlıklarınız ne durumda başladınız mı ufaktan ?

Evet yavaş yavaş almaya başladım ben özellikle mutfak eşyalarını mümkün olduğunca çok almaya çalışıyorum küçük ama masrafı çok oluyor Birde iş bulursam daha çok alacağım inşallah :)

inşallah bulursun canım, aynen ben de mutfaktan başladım ufaktan aktüelleri takip ediyorum, onun haricinde özel günlerde kullanacağım yemek takımını, tencere , seramik, çatal bıçak setini aldım yakınlarda, devam ediyor bakalım daha çok ıvır zıvırı var Allah yardımcımız olsun :)

Bizim masrafımız daha çok oluyor zaten Bende aldım senin dediklerini canım ikimizde onlardan başlamışız aslında daha çok şey var ama biraz da eve göre olması lazım benim renk uyumum var illa uyacak herşey o yüzden bazen kestiremiyorum :26:

ben başlayalı çok olduuu

hatta topiğim bile var, gördünüz mü ki acaba siz benim cicilerimiii

bu benim çeyiz topiğimmm

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=389886

kesinlikle erkek olmak varmış ben de sırf mobilyalara uyar mı uymaz mı onun için çok kararsız kalıyorum bazı alacaklarımda :44: zamanla tamamlarız ya zamanımız çok daha :)

kesinlikle erkek olmak varmış ben de sırf mobilyalara uyar mı uymaz mı onun için çok kararsız kalıyorum bazı alacaklarımda :44: zamanla tamamlarız ya zamanımız çok daha :)

Bende öyle ev nasıl olacak renk nasıl olacak bilmiyorum aman gerçi bilsem ne olacak biz ilk kiraya evleneceğiz şuan dank etti bilmeme de gerek yok sanki püf

ben başlayalı çok olduuu

hatta topiğim bile var, gördünüz mü ki acaba siz benim cicilerimiii

bu benim çeyiz topiğimmm

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=389886

simdi baktım bak bak bitmedi hatta maşallah tamamlamış bile sayılırsın sen bencee yemek takımın çatal bıçakların setini çok güzel yapmışsın çok şık duruyor, hepsi çok güzel , güle güle güzel günlerde kullanırsınız inşallah

teşekkür ederim canımm o yemek takımına aşık olarak aldım zatenn

Benim vardı Hiç aklıma gelmemişti kimse yokken almak ben zaten evlenemem modunda geziyordum ki

he heeee

Bende öyle ev nasıl olacak renk nasıl olacak bilmiyorum aman gerçi bilsem ne olacak biz ilk kiraya evleneceğiz şuan dank etti bilmeme de gerek yok sanki püf

canım bizimkisi de aynı kira olacak ilk , alırsın tamamlanır sıkma kendini, şubatta aldım ben de teklifimi içime doğmuş gibi şubat ayı başlarında bi hevestir bi çeyiz heyecanıdır sardı beni :)) şu sıralar nevresim takımı bakıyorum, yatak odasını beyaz krem tonlarında düşündüğüm için onda pek sorun yaşamam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…