- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #3.641
Oynamayıp ne yapacakmış bir köşede yas mı tutacak hey allahım bu Erkek milleti bazen öyle şeyler söylüyor ki.. Benim sevgilim oynamayı bilmiyor git öğren dedim oynamayıp bir köşede mi oturcan zorla evleniyormuşsun gibi dedim sen merak etme dedi Sende öyle söyle canım..
Aaa o kiim. Ama bitmedi ki henüüz
beklenen gün ne zaman
ben diğer çocuga yöneldim şekerim bu ara kendimi oyalıyorum
Oynamayıp ne yapacakmış bir köşede yas mı tutacak hey allahım bu Erkek milleti bazen öyle şeyler söylüyor ki.. Benim sevgilim oynamayı bilmiyor git öğren dedim oynamayıp bir köşede mi oturcan zorla evleniyormuşsun gibi dedim sen merak etme dedi Sende öyle söyle canım..
11 Mayıs :18:
ayy koptum buna gözümden yaş geldi gülerken
arkadaşlarımın benden hoşlandıgını düşündüğü bi çocuk varda geçen burda mevzusu geçmişti ben sen de burdasın o zzmn sanmıştım
henuz bitmedisi mi kaldı gülüm yaa3 hafta geçti yaa 3 haftaaa daha bitmek için ne kadar bekleyecegim
Allah yardımcın olsun
eğer sormak istedigin şeyler olursa biz burda bi beyin fırtınası ile her sorunu çözüyorum haberin olsun
o kadar çok sorun var ki
Dile getirmediniz yaa ondan öle ddim. İnsan azcık umursar ya. Çok kızdım ona. Belki o zaman burdaydm ama unutkanım benn :)
o kadar çok sorun var ki
aaa benimki çok seviyor oynamayıııı
çok da güzel dans ediyor
ayy koptum buna gözümden yaş geldi gülerken
arkadaşlarımın benden hoşlandıgını düşündüğü bi çocuk varda geçen burda mevzusu geçmişti ben sen de burdasın o zzmn sanmıştım
henuz bitmedisi mi kaldı gülüm yaa3 hafta geçti yaa 3 haftaaa daha bitmek için ne kadar bekleyecegim
11 Mayıs :18:
keçi olduğu için biraz... çok sinirlerimi bozdu bi de ben haksızmışım gibi trip yapıyor
getirmedik de o benden kaçıyor ben ondan, ömrümce onun kel kafasını mı bekleyeyim ben
sor sen sorun çözme ekibi iş başında
sen anlat bizeee, biz hemen çözerizzz
E ama canım haksızmıyım aaa nasıl sinirlendim valla birden
Haklısın valla. Allah karsına nırdanım da nurdanım diyen gözlerinin içine bakan hayırlı bi insan çıkarsın :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızma ama canım belki gerçekten oynamayı bilmiyordurben de hiç bilmem mmeselaa emraha demiştim ben düğünde oynamam diye de herkes kızı zorla evlendiriyorlar diye annnemlerin arkasından konuşsun sonra uğraştırma beni demişti
kızzz yoksa allah mı söyletti sanaabu yeni çocuk dedigim çocuk bana hep nurdanım diyorr bu akşam whatsap da konuşurken bile kolay gelsin dedim de saol nurdanım dedi bana
Öğrensin canım sende öğren ay kendi düğününde oynamayıp ne yapacaksınız siz derler valla bak benden söylemesi
Hahahh belki dee Allah söyletti :) ben safına bazen malum olur. Ayy inşallah hayırlısı olur yaa :))
elbisemi seçemedim henüz, hiç bir şey hazır değil ne müzik ne başka bir şey her şeyi son gün halledicez. bu da beni strese sokuyor. cuma isteme cumartesi alışveriş pazar nişan... kafayı yemek üzereyim. neden böyle derseniz erkek arkadaşım trabzonda yaşıyor ordan gelecekler 3 gün içersinde olacak her şey.
kızzz yoksa allah mı söyletti sanaabu yeni çocuk dedigim çocuk bana hep nurdanım diyorr bu akşam whatsap da konuşurken bile kolay gelsin dedim de saol nurdanım dedi bana
yok kız oynarım mutlaka ben şaka diyorum zatenhem gelinliğin içinde iki yana sallansam da oynuyormuşum gibi olurum bence
bide ben dans kursuna gittim düşün yani, gösterilere bile çıktım, ama latin danslarındabildigimiz çiftetelliyi beceremiyorum ben
amin aminn
şaka diyorum kız, yanlış bişey düşünmeyin benmm hakkımdabenim kafam karışık sadece. oyalamaya çalışıyorum kendimi
hımmmmmmmm, elbise işini şöle yap, sen şimdiden çık dolaş dene, kafanda bi fikir oluşsun, bikaç yerde bikaç model kalır aklında, onlar gelince direk o kafandaki yerlere gider beraber karar verirsiniz
müzik ne için olacak? onu da şimdiden liste şeklinde planlayabilirsin
başka ne lazımm
içime doğuyor bişileeeeer
elbisemi seçemedim henüz, hiç bir şey hazır değil ne müzik ne başka bir şey her şeyi son gün halledicez. bu da beni strese sokuyor. cuma isteme cumartesi alışveriş pazar nişan... kafayı yemek üzereyim. neden böyle derseniz erkek arkadaşım trabzonda yaşıyor ordan gelecekler 3 gün içersinde olacak her şey.
psikoloğa ihtiyacım var sanırım bir dee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?