Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

ayy koptum buna gözümden yaş geldi gülerken

Aaa o kiim. Ama bitmedi ki henüüz

arkadaşlarımın benden hoşlandıgını düşündüğü bi çocuk varda geçen burda mevzusu geçmişti ben sen de burdasın o zzmn sanmıştım

henuz bitmedisi mi kaldı gülüm yaa 3 hafta geçti yaa 3 haftaaa daha bitmek için ne kadar bekleyecegim

beklenen gün ne zaman

ben diğer çocuga yöneldim şekerim bu ara kendimi oyalıyorum

11 Mayıs :18:

keçi olduğu için biraz... çok sinirlerimi bozdu bi de ben haksızmışım gibi trip yapıyor

Dile getirmediniz yaa ondan öle ddim. İnsan azcık umursar ya. Çok kızdım ona. Belki o zaman burdaydm ama unutkanım benn :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aaa benimki çok seviyor oynamayıııı

çok da güzel dans ediyor

Ah en mutlu canım sana yaa ben bayılırım oynamaya o da aksine hiç sevmez

E ama canım haksızmıyım aaa nasıl sinirlendim valla birden

11 Mayıs :18:

keçi olduğu için biraz... çok sinirlerimi bozdu bi de ben haksızmışım gibi trip yapıyor

Bozar tabi canım bozulmaz mı burdan benim bile nasıl bozuldu düşün yani

getirmedik de o benden kaçıyor ben ondan, ömrümce onun kel kafasını mı bekleyeyim ben

sor sen sorun çözme ekibi iş başında

Haklısın valla. Allah karsına nırdanım da nurdanım diyen gözlerinin içine bakan hayırlı bi insan çıkarsın :))

sen anlat bizeee, biz hemen çözerizzz

elbisemi seçemedim henüz, hiç bir şey hazır değil ne müzik ne başka bir şey her şeyi son gün halledicez. bu da beni strese sokuyor. cuma isteme cumartesi alışveriş pazar nişan... kafayı yemek üzereyim. neden böyle derseniz erkek arkadaşım trabzonda yaşıyor ordan gelecekler 3 gün içersinde olacak her şey.

E ama canım haksızmıyım aaa nasıl sinirlendim valla birden

kızma ama canım belki gerçekten oynamayı bilmiyordur ben de hiç bilmem mmeselaa emraha demiştim ben düğünde oynamam diye de herkes kızı zorla evlendiriyorlar diye annnemlerin arkasından konuşsun sonra uğraştırma beni demişti

Haklısın valla. Allah karsına nırdanım da nurdanım diyen gözlerinin içine bakan hayırlı bi insan çıkarsın :))

kızzz yoksa allah mı söyletti sanaa bu yeni çocuk dedigim çocuk bana hep nurdanım diyorr bu akşam whatsap da konuşurken bile kolay gelsin dedim de saol nurdanım dedi bana

Öğrensin canım sende öğren ay kendi düğününde oynamayıp ne yapacaksınız siz derler valla bak benden söylemesi

kızzz yoksa allah mı söyletti sanaa bu yeni çocuk dedigim çocuk bana hep nurdanım diyorr bu akşam whatsap da konuşurken bile kolay gelsin dedim de saol nurdanım dedi bana

Hahahh belki dee Allah söyletti :) ben safına bazen malum olur. Ayy inşallah hayırlısı olur yaa :))

Öğrensin canım sende öğren ay kendi düğününde oynamayıp ne yapacaksınız siz derler valla bak benden söylemesi

yok kız oynarım mutlaka ben şaka diyorum zaten hem gelinliğin içinde iki yana sallansam da oynuyormuşum gibi olurum bence

bide ben dans kursuna gittim düşün yani, gösterilere bile çıktım, ama latin danslarında bildigimiz çiftetelliyi beceremiyorum ben

Hahahh belki dee Allah söyletti :) ben safına bazen malum olur. Ayy inşallah hayırlısı olur yaa :))

amin aminn

şaka diyorum kız, yanlış bişey düşünmeyin benmm hakkımda benim kafam karışık sadece. oyalamaya çalışıyorum kendimi

hımmmmmmmm, elbise işini şöle yap, sen şimdiden çık dolaş dene, kafanda bi fikir oluşsun, bikaç yerde bikaç model kalır aklında, onlar gelince direk o kafandaki yerlere gider beraber karar verirsiniz

müzik ne için olacak? onu da şimdiden liste şeklinde planlayabilirsin

başka ne lazımm

içime doğuyor bişileeeeer

Bana müzik olsun her türlü oynarım ben valla canım Tango öğrenmek isterdim ama

psikoloğa ihtiyacım var sanırım bir dee

İyi de canım onlar o gün gelecek diye bu anlattıkların son dakikaya kalacak diye bir şey yok ki.. Özellikle elbise bir gün önceye bırakılır mı :26: Sen çıkıp dolaşsana fikir edin belki hazır olmayacak diktireceksin.. En azından git bak hazır bulursan ayırttır yap birşeyler müziği de halledebilirsin ki nette çok seçenek var eleye eleye gidebilirsin o vakte kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…