- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #4.021
bekle biraaaazöğreneceksinnn
biz zaten burhanla çat diye sevgili olmayız zannetmiyorumo da istemez böyle bir durumda benimle sevgili olmayı sadece daha çok vakit geçirmeyi istiyor galiba :26: ben hiç bişey demedim ona arabesk muzikten konuşuyorduk aslında, direk dedi. artık haftasonu gel artık yaa sence de vakti gelmedi mi diye geçen yolladıgı şarkı falan da bir araya gelince sanki bir adımmış gibi geliyor da yakın arkadaş olma durumumuz var işte offf emrah benim gözümde bitti o konudan rahatım, bunu onun da bilmesi lazım evet ama o istemiyor ki bilmeyi neden umursayayım diyorum bi yandan :26: bi yandan da nolursa olsun o hala sevgili oldugumuzu düşünüyorsa eğer ben bi başkasıyla görüşme planı neden yapıyorum :26:
kuzum o senin agrılarını önemsemiyorsa zorla önemsetirsin sendeagzının yara yaptııgını ne kadar acı çektigini eminim biliyordur, o yuzden ısrar etmez, 1 hafta da senin yüzünden ertelenmiş olsun nolacak canım
Tatlım ben çok yakın arkadaşlık görmüyorum o çok açık bir şekilde seninle ilgileniyor son durumlarıda öğrenmek istiyordur.. Sakın kalkıpta haber yok hala bekliyorum falan deme.. Benim için bitti de bir ilişkide bu kadar ara verildiyse orada yanlış birşeyler vardır de yeşil ışık yak.. Emrahta rahatlığına sağlık onun da.. O çoktan kaybetti canım boşver..
Şimdi yazdı tekrar neden yapıyorsun böyle diye.. Benim bu duruma bir şey dediğim yok ama benim için özel bir günde benim ağrım olacak bu hiç mi önemli değil ne yapayım ağrım geçene kadar bende mi erteleyeyim zaten ertelenip durdu ben buna üzülüyorum dedim.. farkındayım benim de moralim bozuldu varsa bir çıakr yolun söyle çarşamba gelelim istiyorsan dedi.. Bilmiyorum dedim annemlerde bozuldu dedim herkkese tarih netleşti diye söyledik teyzemlere ona göre haber verdik herkes işini ona göre ayarladı şimdi tekrar arayıp ertelendi demek zorundayız kimsenin babaannene bir şey dediği yok yanlış anlama ama ister istemez moral bozuluyor yazdım..
güzel yazmışsın bence canım, olayı babanneye indirgememek lazım zaten ki sende öyle yapmışsınsanırım sen 1 hafta da ağrılar yüzünden ertelemeye pek yanaşmıyorsun doğru mu anlamışım :26: ama ağrılar içerisinde de en güzel günlerinden birinin hiç tadına varamayacaksın be canım bilemedim ki şimdi :26:
asla haber bekliyorum demem canım mumkun degilaklımdakiler i söylerim ancak ki aklımdakilerde bu ilişkinin bitittig yönünde he belki net bir adım atmak için ililkimizin tamamen bitmesini, yani emrahla konuşmamızı bekler ki en doğrusu da bu olur zaten :26: ben de soluklanırım birbirimizi tanırız vs yada ortada hiç bişey yoktur kendi kendime gelin güvey oluyorumdur emrahın rahatlıgına da gerçekten alkış yani amma güven vermşim adama yaa 3 hafta geçti hala umrunda degil bugun annem bile diyor sende içine sinmeyen bişeyler mi avrdı acaba diye dingil itiraf edemedi bi türlü
Evet canım doğru anlamışsın istemiyorum çünkü doğum günüme sözlü girmek istiyorum diye elli kere söylemiştim :) Ertelenmekten bir hal oldu artık inan hevesim kalmıyor böyle olunca gidip alıp yüzük takacağım en sonunda kimse uğraşmasın çok kırgınım..
evet işte bence de öyle olacak o söyleyecek.. ZAten sana bence artık sen bitirdiğini söyle madem böyle düşünüyorsun falan derse al sana bir adım daha :) Bencede canım bu kafa dinlemek değil bence uzaklaşmak..
ben burhanla ilgili hiç bişey yapamıyorum ki herşeyi o kendiliğinden yapıyor zatenki bence onunla ilgilendigimin farkına da vardı artık :26: normalde arabes muzik muhabbeti oldugu zaman ben dinlemişyrum diye beni dışlardı hemen nurdan sen dinleme bu şarkıyı falan diye, şimdi kendisi bana şarkı yolladı, ben seni damara doyuracam bu akşam falan diye alış bu şarkılara dedi falan çok romantik gördüğünüz üzere emrah da dinlesin uzaklaşsın ne yaparsa yapsın, hala üzülüyorum bittigine çok hayallerimiz vardı bizim, ama bunu o istedi ben ne yapabilirim ki
o zaman bi doktorunla konuş canım, durumu anlat belki bu sefer agrı olmaz, yada randevuyu 1.5 ay sonraya degil de bikaç gün sonraya erteler böylece isteme olacagı zaman agrısız olabilirsin
Ah canım üzülürsün tabi üzülmez mi insan.. ama demekki senin bay doğrun o değilmiş.. Bence Burhan gerçekten seninle ilgileniyor bu kadar belli ettiğine göre
Bir şey takmak isterse falan söyleyeceğim zaten çok anlayışlı o konuda şüphem yok ama ne kadar azaltabilir mi tedavim ertelenir boş yere zaten uzun bir dönem.. Başka bir şey olsa hiç umurum olmazdı ertelerdim.. Sevgilim ve annesininde morali çok bozulmuş söylemişler de pazar olsun diye ama anladığım kadarıyla babası istemedi..
babanne istemiştir yanlarında olmayı canım ondan babası erteleyelim demiştir. vardır bunda da bir hayır ne diyelim ki şimdisen bozma moralini bi doktorla konuş bakalım duruma göre degerlendirme yaparsın tekrar
bence de bay doğrum emrah degilmiş ondan eminim, burhan için de rabbim hayırlısını göstersin yine. beni şimdiye kadar çok yanlışlardan kurtardı Allahım şimdi yanlışlardan kurtarıp yine doğruya yönlndirecektir eminim
Aynen öyle canım hakkında hayırlısı :) Üzülüp ağlıyoruz ama sonu güzel oluyor önemli olanda bu
merakla bekliyorum o haldee
Aynen öyle canım hakkında hayırlısı :) Üzülüp ağlıyoruz ama sonu güzel oluyor önemli olanda bu
kızlar sizin face'niz var mıııı
hayat böyle zaten gülümseneer önce nişanlımla böyle bir ayrı kalma dönemimiz olmuştu, yemek sofrasında aglamaya başladıgımı bilirim, babam yemegi yarım bırakıp masadan kalkıyordu beni rahat bırakmak için falan şimdi diyorum ki ne kadar anlamsız aslında :26: onsuz yaşayamayız dedigimiz insanlar ne kadar uzakta kalıyorlar hayat devam ediyor biz başkalarını seviyoruz sonra onlarda üzüyor falan böyle bir döngü işte bu iyiki de böyle bir döngü var, yoksa hayat çok çekilmez olurdu
facebook twitter instargram foursquare hepsi mevcut hangisini istersin
kızlar sizin face'niz var mıııı
''Kimi benden çok seversen, onu senden alırım ''
Ve ekler:'' Onsuz yaşayamam deme, seni onsuzda yaşatırım.''
Ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur...
Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya...
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur...
... Düşmem dersin düşersin,ş aşmam dersin şaşarsın.
En garibide budur ya...
Öldüm der durur, yine de yaşarsın. ( Bu sözü çok severim ben )
o zaman ekleşsek yaaaben sadece face-book kullanıyorumm
bende çok katılıyorum buna canımölüm acısına bile insanların alıştıgı şu dünyada aşktan kimseye bişey olmaz eminim ben sadece ağlayıp üzülüyoruz işte birazcık, o da olacak o kadar napalım
ben hemen özelden adresmi yolluyorum canımcım
ekledimmmmmmmmmmmmmmm
hemeenn kabul ettim bendee
kurcalayım profilini birazcık
İyi geceler kızlaar sizleri seviyorum. Akşam ödevlerimle uğraştım hep. Giremediiim. :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?