- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #4.001
kızz lilyyymmm sana bi haber vereyim de havan değişsin azıcıkkk
o çocuga ben nasıl görüşsek napsak diye düşünürken kendini dedi bana artık bi haftasonu gelsen şuraya da bolca vakit geçirsek zamanı gelmedi mi sence diye
anneler gününden sonraki haftasonu beraberizhem de diğer arkadaşlar için onlar gelmese bile biz gideriz dedi bigün gündüz piknige gideriz, ertesi günde gündüz sinema falan takılır akşam da bi yerlere içmeye gideriz dedi
Kasım gibi gidecek inşallah canım
Bak ben ne kadar saf kalpliyimCanım çok sevindimmm gerçekten ama kalkıpta hala o gözle bakmıyor deme bana gözünü seveyim
Gelme de diyemez demi :26::26: Ama bak yarım saattir mesajına cevap yazmadım hala demiyor ki ban aşkım noldu
vuhuuuu
bak burhan ayrılık sinyallerini alınca hemen atağa geçmiş bileeetuttum ben bu çocuğuuu, yakında enişte gelebilir bizeee
anaamm heyecanlandım valla o söyleyince haftasonu için
ben şimdi hala arkadaş olarak söyleyebilir desem beni alnımın çatından vururmusunuz yoksa naz yapayım mı hala
yaa ne bileyim arabesk sevdirmeye çalışıyor bana da onu konuşuyorduk, kendisi dedi, artık haftasonu gelip de kalma zamanın gelmedi mi senin diyebende geldi de geçiyor bile dedim baya plan yaptık bakalım şimdi de şarkı alışverişi yapıyoruz
diyemez canım ayıp olur
moralinin bozuk oldugunu bildiginden hiç sataşmıyordur sana klasık erkek taktigi işte
diğer arkadaşlar olmasa bile görüşelim demesi, bence sana yönelik "özel" bi adım
yani bide bütün bi haftasonu için bunu demesi ne bileyim :26: baya plan yaptı falan :26: ayyy bilemedim şimdi
Bak bak lafa da bak geldi de geçiyor bile seni gidi seniiE canım bak adım da ondan geldi senin istediğin gibi ay çok heyecanlı yeni duygular yeni heyecanlar
Klasik erkek taktiğini yedirmek istiyorum şuan onaBen ona öyle yapmıyorum ama gönlünü alıyorum hemen
hadi hayırlısııı
sen çok mu kızdın ki acaba sevgiline de küsmüş olmasın :26: sonuçta onun elinden gelecek bişey degil ki bu, babannesi yani mutlaka yanında olmak istemiştir :26:
ya kızlar içime kurt düştü şimdi :26: yeni duygular yeni heyecanlar için erken degil mi ama yaayani daha ayrılıgımızı resmen oturup konuşmadık bile biz yanlış bişey yapıyormuşum gibi hissettim biran
Aaa lafa da bak mesaj attı şimdi surat yapacağına var mı bi fikrin onu söyle diyoHEm suçlıu hem güçlü banane benim ne fikrim olacak
Ay canım yanlışı Emrah yaptı boşversene hayat kısa onu mu bekleyeceksin..
Mesaj attı şimdi surat yapma ben ne yaptım varsa bir fikrin söyle diyo yok benim fikrim falan iyi be banane ya
sen çok mu kızdın ki acaba sevgiline de küsmüş olmasın :26: sonuçta onun elinden gelecek bişey degil ki bu, babannesi yani mutlaka yanında olmak istemiştir :26:
ya kızlar içime kurt düştü şimdi :26: yeni duygular yeni heyecanlar için erken degil mi ama yaayani daha ayrılıgımızı resmen oturup konuşmadık bile biz yanlış bişey yapıyormuşum gibi hissettim biran
nurdaaaan bana doğum gününü yollar mısın özelden, ay/gün/yıl olarak :26:
hemen yolluyorum canım
kuzum onun da yapacagı bişey yok ama öyle düşün bide :26: yüzyüze konuşabilecek durumdaysanız yarın oturun yüzyüze konuşun bunu, sende bi sakinleş bu gece olmaz mı
onun msj ıyla ilgili yorumu üstte yaptım
emrah yanlış yaptı ama belki de bu süre içerisinde kimseye bakmadı bilmiorum ki :26: ama ben emrah hayatımdayken de görüştügüm bi arkadaşımla sevgili olabilme ihtimali üzerine konuşuyorum şuançok rahatsız hissediyorum kendimi yaa off bana bunları hissettirmeye hakkı yok kararını versin artık
tşk ettimmmmne güzel bi tarih o öyleee
bide 1986 olaymışım tam olacakmışım da 1 yıl erken doğmuşum işte
sen neden sordun ki doğum tarihimi :26: yoksa bana hediye mi yollayacaksın
ÇArşamba buluşacaktık canım ne farkeder ki ertelendi sonuçta değişmeyecek bir şey o bir şey yapmadı ama bende yapmadım.. Benim o gün ağrım olacağını umursamıyor bile :)
Canım Burhanla görüş eğer olurda bir şey hissedersen Emraha mesaj atarsın sen bitiremedin ama bitiriyorum diye.. Sonuçta Burhanla sevgili olacak olursanız Emraha bildirmelisin bittiğini.. O da ne yaparsa yapsın kendi kaybeder..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?