- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #3.981
Hoop bir ay ileri attı durum ay valla katil olcam böyle giderse çok sinirliyim şuan anlatamam
Aaa ilk defa duydum bunu da neden aynı anda çıkarmıyor canım ? kaç sene oldu takılalı :26:
Hoop bir ay ileri attı durum ay valla katil olcam böyle giderse çok sinirliyim şuan anlatamam
Valla canım açıkçası babaannesi gelmiş gelmemiş çokta ilgilendirmiyor beni..en azından hem tel randevun ertelenmez hem de sevgilinin babannesi gelmiş olurgeç olsun ama istedigin gibi olsun herşey canım bozma moralini
3.5 sene oldu canım :101:
Valla canım açıkçası babaannesi gelmiş gelmemiş çokta ilgilendirmiyor beni..
Valla canım açıkçası babaannesi gelmiş gelmemiş çokta ilgilendirmiyor beni..
3.5 muÇok mu yamuktu canım benim bir seneyi geçti şimdiden bıktım ben
olur mu kuzum onlar için önemlidir ama busakin ol biraz sakin
üst çene darlığı vardı canım 3 ay falan damaklık taktım ondan sonra diş çekildi aralardan tel takıldı üstlere bi 5-6 ay sonra altlara takıldı vampir gibiydi köpek dişlerim diğer dişlerimde pek bişey yoktu
Hiç olasım yok.. ZAten onların açısından bakıyorum o yüzden çenemi tutuyorum ama söz konusu anane yada dedesi olsaydı o zaman hiç sorun etmezdim
Hiç olasım yok.. ZAten onların açısından bakıyorum o yüzden çenemi tutuyorum ama söz konusu anane yada dedesi olsaydı o zaman hiç sorun etmezdim
insan ayrımı yapıyosun ayıp ama hepsi senin akraban sayılır
nedeeeeeeeeeeeen
Hahaha ay canım ne güldürdün beni valla çok sağolasın
Sevemedim galiba kadını canım sevgilim de pek sevmez zaten
sonradan kadın beni beklemediniz diye sorun yaratır diye düşünüyorlrdır belki canım ondan ertelemişlerdir
Ben sevgilime sinir oluyorum benim dişim mi önemli onun mu
ya o erkek düşüncesizliği onu ciddiye almayacaksın
İsteme benim istemem ama diş randevumu ben erteliyorum o neden ya niye babaannesi ertelemiyor niye o öncelik önceliğin benim olması gerekmiyor mu
kızz lilyyymmm sana bi haber vereyim de havan değişsin azıcıkkk
o çocuga ben nasıl görüşsek napsak diye düşünürken kendini dedi bana artık bi haftasonu gelsen şuraya da bolca vakit geçirsek zamanı gelmedi mi sence diye
anneler gününden sonraki haftasonu beraberizhem de diğer arkadaşlar için onlar gelmese bile biz gideriz dedi bigün gündüz piknige gideriz, ertesi günde gündüz sinema falan takılır akşam da bi yerlere içmeye gideriz dedi
babannesini nasıl ertelesin kızne diyecek dişlerini taktırmadan gel buraya mı diyecek
sağol canımmm
seninki ne zaman gidecek, yakınlarda mı
bende sevmiyorum da anam diyo illa alacaz diyeilk gece serilecekmiş
hee resmen boşa gtti
kısa dönemdi ama onun kısası uzunu fark etmiyor bence yaabeklemek beklemek yani bide keyfi bişey de degil ya, adama neden aramadın diye kızamıyosun bile çok sinir oluyordum o zman
zamana yaydıgımızdan heralde çok gözüme batmıyor benim
Allah kolaylık versin şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?