Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

en azından hem tel randevun ertelenmez hem de sevgilinin babannesi gelmiş olur geç olsun ama istedigin gibi olsun herşey canım bozma moralini
Valla canım açıkçası babaannesi gelmiş gelmemiş çokta ilgilendirmiyor beni..

3.5 sene oldu canım :101:

3.5 mu Çok mu yamuktu canım benim bir seneyi geçti şimdiden bıktım ben

Valla canım açıkçası babaannesi gelmiş gelmemiş çokta ilgilendirmiyor beni..

3.5 mu Çok mu yamuktu canım benim bir seneyi geçti şimdiden bıktım ben

üst çene darlığı vardı canım 3 ay falan damaklık taktım ondan sonra diş çekildi aralardan tel takıldı üstlere bi 5-6 ay sonra altlara takıldı vampir gibiydi köpek dişlerim diğer dişlerimde pek bişey yoktu

Benim 4 dişim çekildi 2 alt 2 üst bende damaklık taktım ama tam 1 sene yeni çıktı Nu sene sonunda bitişini konuşuruz dedi bana

kızz lilyyymmm sana bi haber vereyim de havan değişsin azıcıkkk

o çocuga ben nasıl görüşsek napsak diye düşünürken kendini dedi bana artık bi haftasonu gelsen şuraya da bolca vakit geçirsek zamanı gelmedi mi sence diye

anneler gününden sonraki haftasonu beraberiz hem de diğer arkadaşlar için onlar gelmese bile biz gideriz dedi bigün gündüz piknige gideriz, ertesi günde gündüz sinema falan takılır akşam da bi yerlere içmeye gideriz dedi

Bak ben ne kadar saf kalpliyim Canım çok sevindimmm gerçekten ama kalkıpta hala o gözle bakmıyor deme bana gözünü seveyim

Amiin çok sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…