Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Evet canım öyle yapacağım hediyelik kurabiye olacak :) Bunu da tabağa koymayıp öyle ağız tadlansın diye dağıtsam mı :26:

bizim mutfak biraz değişikti canım raflar falan vardı tatlı bi fıstık yeşili tonlarında dolaplar beyazdı sanki öyle hatırlıyorum da inşaat halini gördüğüm için emin de değilim yapılıyodu daha bende öyle dedim en kötü ihtimal ufak değişiklikler yaparız beğenmediğimiz yerlerde kırmızı siyah beyaz mutfakta çok güzel duruyo canım annem de öyle istedi yaptırdık benim de çok hoşuma gitti banyoya toz pembe de hoş durur mavi biraz daha klasik gibi geldi bana

selam kızlar biraz önce babamla konuştuk kekeledim resmen..konuşma pek iyi geçmedi gerçi sevecen konuştu ama iş durumlarımızı kabul etmedi düşün taşın dedi sanırım bu topikte benim de işim kalmadı

Ah süpersin canımm Senden iyi fikirler çıkıyor ay ben düşünemiyorum ya pasta kesilirken dağıtılır

pasta servis kısmıyla uğraşılırken dağıtılıverir bunlar işte

hep hayalimde kırmızı-siyah-beyaz bi mutfak vardı, nasip olacak inşallaaah

banyoda kararsızım şimdilik sadece kahverengi gibi klasik bişey istemiyorum, belki düz beyaz olup arada renkli bi bordürle canlandırırım

babalar ilk başta bi olumsuz tepki veriyo hep demekki bana da düşün taşın dedi düşündüm taşındım kabul etti o da hemen umutsuzluğa kapılma canım

dur canım durrr, sakin ol

daha yeni öğrendi ve ilk duyduğunda hayal kırıklığı yaşamıştır, sonuçta her anne-baba kızı için mükemmeli arıyor.

CAnım istemiyorum olmasın falan dememiş ki düşün demiş hemen vazgeçme sen dik durmalıydın düşündüm ona güveniyorum falan deseydin bu topikten öyle kolay kurtulamazsın

Bak biz kardeşiz ben sana diyim benim hayalimdeki mutfak da aynen o renklerde

inşallah istediğin gibi olur hepsi canım, banyo için de bikaç model baktıktan sonra karar verirsin zaten çok güzel modeller var

ayyyyyyy, cidden miii

dur canım durrr, sakin ol

daha yeni öğrendi ve ilk duyduğunda hayal kırıklığı yaşamıştır, sonuçta her anne-baba kızı için mükemmeli arıyor.

haklısın canım da onun iş durumunu takması koydu bana çocuk çalışıyor maaşıda iyi sayılır ee tamam daha iyi bi iş bulana kadar bekleyecek miiyiz şimdi..
ben ona nasıl baskı yapayım daha iyisini bul diye nerde mutluysa o işi yapsın

babalar ilk başta bi olumsuz tepki veriyo hep demekki bana da düşün taşın dedi düşündüm taşındım kabul etti o da hemen umutsuzluğa kapılma canım

benimde öyle olacak gerçi de bu zmana kadar düşünmezsem açmazdım konuyu heralde hep aynı tepki kendilerinin düşünmeye ihtiyacı var bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…