- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #4.261
O kesin canım zatenYok görüşmedim henüz ama bende merak ediyorum yarın gelecekti alırız haberleri
olsun olsun ne güzelbizim evimiz var şükür, sadece ben mutfak vee banyonun yenilenmesini istediğimi söyledim. mutfağımı kırmızı-siyah-beyaz renklerinde yaptırmak istiyorumm banyomu da soft renklerde, mesela toz pembe ya da toz mavi
hımmmm, sözde pastayla beraber olabilir. kurabiyeyi sen zaten tabağa koymayacaksın sanırım, hediye niyetine vereceksin değilmi :44:
bence önemli gelişmeler olmuştur güzel haberlerle gelir inşallah
Evet canım öyle yapacağım hediyelik kurabiye olacak :) Bunu da tabağa koymayıp öyle ağız tadlansın diye dağıtsam mı :26:
evet, mesela yüzükler takıldıktan sonra dağıtılabilir,
olsun olsun ne güzelbizim evimiz var şükür, sadece ben mutfak vee banyonun yenilenmesini istediğimi söyledim. mutfağımı kırmızı-siyah-beyaz renklerinde yaptırmak istiyorumm banyomu da soft renklerde, mesela toz pembe ya da toz mavi
İnşallah Emrahtan hayır yok ona
o artık çok geç kaldı şimdiye kadar aklı başına çoktan gelmeliydiilk başta üzüldüm o kadar emek var sonuçta ama düşününce eğer gerçek karakteri böyleyse yolun başında kendini belli etmesi daha hayırlı oldu
Ah süpersin canımmSenden iyi fikirler çıkıyor ay ben düşünemiyorum ya pasta kesilirken dağıtılır
bizim mutfak biraz değişikti canım raflar falan vardı tatlı bi fıstık yeşili tonlarında dolaplar beyazdı sanki öyle hatırlıyorum da inşaat halini gördüğüm için emin de değilim yapılıyodu dahabende öyle dedim en kötü ihtimal ufak değişiklikler yaparız beğenmediğimiz yerlerde kırmızı siyah beyaz mutfakta çok güzel duruyo canım annem de öyle istedi yaptırdık benim de çok hoşuma gitti banyoya toz pembe de hoş durur mavi biraz daha klasik gibi geldi bana
selam kızlar biraz önce babamla konuştuk kekeledim resmen..konuşma pek iyi geçmedi gerçi sevecen konuştu ama iş durumlarımızı kabul etmedi düşün taşın dedi sanırım bu topikte benim de işim kalmadı
Ben en başından beri Burhan diyorum hiç Emrah demedim
selam kızlar biraz önce babamla konuştuk kekeledim resmen..konuşma pek iyi geçmedi gerçi sevecen konuştu ama iş durumlarımızı kabul etmedi düşün taşın dedi sanırım bu topikte benim de işim kalmadı
pasta servis kısmıyla uğraşılırken dağıtılıverir bunlar işte
Çok sağol canımmm
hep hayalimde kırmızı-siyah-beyaz bi mutfak vardı, nasip olacak inşallaaah
banyoda kararsızım şimdiliksadece kahverengi gibi klasik bişey istemiyorum, belki düz beyaz olup arada renkli bi bordürle canlandırırım
hep hayalimde kırmızı-siyah-beyaz bi mutfak vardı, nasip olacak inşallaaah
banyoda kararsızım şimdiliksadece kahverengi gibi klasik bişey istemiyorum, belki düz beyaz olup arada renkli bi bordürle canlandırırım
CAnım istemiyorum olmasın falan dememiş ki düşün demiş hemen vazgeçme sen dik durmalıydın düşündüm ona güveniyorum falan deseydin bu topikten öyle kolay kurtulamazsın
Bak biz kardeşiz ben sana diyimbenim hayalimdeki mutfak da aynen o renklerde
ayyyyyyy, cidden miii
inşallah istediğin gibi olur hepsi canım, banyo için de bikaç model baktıktan sonra karar verirsin zaten çok güzel modeller var
kesinlikle canımmmMutfak eşyalarını bile kırmızımı alsam acaba diyorum
dur canım durrr, sakin ol
daha yeni öğrendi ve ilk duyduğunda hayal kırıklığı yaşamıştır, sonuçta her anne-baba kızı için mükemmeli arıyor.
babalar ilk başta bi olumsuz tepki veriyo hep demekkibana da düşün taşın dedi düşündüm taşındım kabul etti o da hemen umutsuzluğa kapılma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?