Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

valla ben şuan hiç bişey hissedemiyorum nedense pek umduğum gibi gelişmedi olaylar:18:

olmuş ya artık gerisi gelir merak etme seeen

hoşgeldin aramıza, umarım ki sorunsuz geçer bu yaz sizin için

ayyyy ne saçma iş bu yaaaa ben bile sinir oldum burdaaaa

Hemde nasılllll Şu yaz bitince hepimiz sözlü nişanlı olabilirz inşallah canım

amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn

ben senin çeyizlerini yeni gördüüm ne kadar güzel şeyler almışsın hepsini ağız tadıyla keyifle mutlulukla kullanırsın inşallah

Canım o tepsiyi sormuştum ya cevap verdi bayan 2 sene önce home sweet home dan alınmış baktım ama tabiki yok

Heyecan güzel şey canım :) Benim bir ara yoktu şimdi yine siteleri gezerken geldi ne güzel şeyler var Allahım

bende de öyle oluyo canım sitelere baktıkça özellikle burada çeyiz topiklerine falan bakınca tatlı bi heyecan oluyo bizde başladık yavaş yavaş alalım çeyizlikleri dedik annemle aldıkça alasım geliyo neler var nelerrrr

Aynen öyle aynennnn Bugün sadece bir slikon altlık için bile deliye döndüm Ne hale getirdi beni bu evlilik olayı

Canım o tepsiyi sormuştum ya cevap verdi bayan 2 sene önce home sweet home dan alınmış baktım ama tabiki yok

tühhhh neyseee, biz daha güzelini bulcaz merak etmeee

rica ederim canıımmm bize de fikir oluyo farklı şeyler de var çeyizlerinde oradan liste yapcam sanırım sen aldıkça eklersen sevinirim

aldıkça ekliyorum zaten canım, çeyiz aşkı başka bişey yaaaa

tühhhh neyseee, biz daha güzelini bulcaz merak etmeee

aldıkça ekliyorum zaten canım, çeyiz aşkı başka bişey yaaaa

İnşallah canım inşallah Kİralama yapıyormuş onu da ben ne yapayım sonra geri vercem bana özel olmadıktan sonra

Şimdi de buna taktım acaba alıp istemede kahvenin yanına koysam nasıl olur canım:26: çok hoşuma gitti sözde istiyordum ama şimdi kurabiye pasta falan var herşey tatlı olmaz :26:

Aynen öyle aynennnn Bugün sadece bir slikon altlık için bile deliye döndüm Ne hale getirdi beni bu evlilik olayı

kendimi hiç böyle bilmezdim ilgilenmediğim konulardı ama böyle oldum birden bende öyleyim ufacık bişey için bile saatlerce gezebiliyorum herşey uyumlu olsun güzel olsun diye baharatlık alcaktım mutfak dolaplarının rengini sordum müstakbel sözlüme dikkat etmedim o kadar ayrıntıya girme içinden çıkamazsın diyo, öğren mutfağın rengini dedim

Ne güzel en azından evin belli canım benim o da yok kafama göre takılırım artık

hımmm, bence gerek yok canımm :26: istemede çok abartı olur, öyle çok hevesliymiş gibi de gözükmeyelim ama di mi

hımmm, bence gerek yok canımm :26: istemede çok abartı olur, öyle çok hevesliymiş gibi de gözükmeyelim ama di mi

Evet çok haklısın aslında istemede abartı olur peki sözde olmaz mı kurabiyeyi en son dağıtsam pastadan önce bunları dağıtsam nasıl olur :26:

aslında tam olarak o da belli değil canım tayin işleri falan olabilir ama en sonunda döneceğimiz yer orası diye düşünüyorum ona göre almaya çalışıyorum o yüzden

O zaman yine mantıklı canım ben de hep uyum istiyorum ama önce kira olacak olmadı eşyalara göre evi yaptıracağım bende mecbur

sen alacaklarını kendi arasında uyumlu al da canım gerisi halledilir dediğin gibi yaptırırsın evi bu arada nurdan abladan haber var mı hiç görüştün mü naptı merak ettim

aslında tam olarak o da belli değil canım tayin işleri falan olabilir ama en sonunda döneceğimiz yer orası diye düşünüyorum ona göre almaya çalışıyorum o yüzden

olsun olsun ne güzel bizim evimiz var şükür, sadece ben mutfak vee banyonun yenilenmesini istediğimi söyledim. mutfağımı kırmızı-siyah-beyaz renklerinde yaptırmak istiyorumm banyomu da soft renklerde, mesela toz pembe ya da toz mavi

hımmmm, sözde pastayla beraber olabilir. kurabiyeyi sen zaten tabağa koymayacaksın sanırım, hediye niyetine vereceksin değilmi :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…