- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #4.241
valla ben şuan hiç bişey hissedemiyorum nedense pek umduğum gibi gelişmedi olaylar:18:
Merhaba kızlar :) Benim de nişanım geçen yaz yapılacaktı ama ailevi bazı problemlerden dolayı olmadı..Çok şey yaşadık sevgilimle beraber çok üzüldük ama artık onun üzülmesine de dayanamıyorum. Bu yaz artık olsun istiyorum, umarım bir aksilik çıkmaz, umarım hayırlısıyla benim de nişanım olur
Direkt eski usül, smuwilanın isteyeni var dedi teyzem, biz tanıştık düzgün insanlar, şuralılar, artık bir yüzük takalım diyorlar 2 hafta sonra istanbula geleceklermiş dedik, sonra da direkt evdeki hazırlıklara başladık ama babam bana o 1 hafta kök söktürdü desem yeridir, son an sakın istemesinler askerden önce vermem dedi öylelikle ailelerin tanışması olarak kaldı canım..
Onun da morali bozulmuş, haliyle benim kızacağımdan korktu falan, bana bıraktı bende anlayışsız olmamak için tamam nasıl isterlerse dedim hayat bizim hayatımız olmasına rağmen, ama lafımı da esirgemedim konuştum yani, benim babam sorun çıkarsa ki kız babası, ona rağmen yadırganırdı, söylediklerini hatırla yeter dedim o aldı msj zaten, bir daha ertelemeye kalkarlarsa o zaman ben ne diyeceğimi biliyordum dedi canım ama benim hevesim var mı diye merak ediyorsan yok valla, olmasa hiç üzülmeyeceğim o derece soğudum nişan fikrinden.
Hemde nasılllllŞu yaz bitince hepimiz sözlü nişanlı olabilirz inşallah canım
Hemde nasılllllŞu yaz bitince hepimiz sözlü nişanlı olabilirz inşallah canım
aminnn inşallahbunu okuyunca bile bi heyecanlandım
ben senin çeyizlerini yeni gördüüm ne kadar güzel şeyler almışsın hepsini ağız tadıyla keyifle mutlulukla kullanırsın inşallaholmuş ya artık gerisi gelir merak etme seeen
hoşgeldin aramıza, umarım ki sorunsuz geçer bu yaz sizin için
ayyyy ne saçma iş bu yaaaaben bile sinir oldum burdaaaa
amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn
ben senin çeyizlerini yeni gördüüm ne kadar güzel şeyler almışsın hepsini ağız tadıyla keyifle mutlulukla kullanırsın inşallah
olmuş ya artık gerisi gelir merak etme seeen
hoşgeldin aramıza, umarım ki sorunsuz geçer bu yaz sizin için
ayyyy ne saçma iş bu yaaaaben bile sinir oldum burdaaaa
amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn
Heyecan güzel şey canım :) Benim bir ara yoktu şimdi yine siteleri gezerken geldi ne güzel şeyler var Allahım
ayyyyyy teşekkür ederim canımmmmm
bende de öyle oluyo canım sitelere baktıkça özellikle burada çeyiz topiklerine falan bakınca tatlı bi heyecan oluyobizde başladık yavaş yavaş alalım çeyizlikleri dedik annemle aldıkça alasım geliyo neler var nelerrrr
Canım o tepsiyi sormuştum ya cevap verdi bayan 2 sene önce home sweet home dan alınmış baktım ama tabiki yok
rica ederim canıımmmbize de fikir oluyo farklı şeyler de var çeyizlerinde oradan liste yapcam sanırım sen aldıkça eklersen sevinirim
tühhhhneyseee, biz daha güzelini bulcaz merak etmeee
aldıkça ekliyorum zaten canım, çeyiz aşkı başka bişey yaaaa
Aynen öyle aynennnnBugün sadece bir slikon altlık için bile deliye döndüm Ne hale getirdi beni bu evlilik olayı
kendimi hiç böyle bilmezdim ilgilenmediğim konulardı ama böyle oldum birdenbende öyleyim ufacık bişey için bile saatlerce gezebiliyorum herşey uyumlu olsun güzel olsun diye baharatlık alcaktım mutfak dolaplarının rengini sordum müstakbel sözlüme dikkat etmedim o kadar ayrıntıya girme içinden çıkamazsın diyo, öğren mutfağın rengini dedim
İnşallah canım inşallahKİralama yapıyormuş onu da ben ne yapayım sonra geri vercem bana özel olmadıktan sonra
Eki Görüntüle 1095065 Şimdi de buna taktım acaba alıp istemede kahvenin yanına koysam nasıl olur canım:26: çok hoşuma gitti sözde istiyordum ama şimdi kurabiye pasta falan var herşey tatlı olmaz :26:
aldıkça ekliyorum zaten canım, çeyiz aşkı başka bişey yaaaa
Ne güzel en azından evin belli canım benim o da yok kafama göre takılırım artık
hımmm, bence gerek yok canımm :26: istemede çok abartı olur, öyle çok hevesliymiş gibi de gözükmeyelim ama di mi
aslında tam olarak o da belli değil canım tayin işleri falan olabilir ama en sonunda döneceğimiz yer orası diye düşünüyorum ona göre almaya çalışıyorum o yüzden
Evet çok haklısın aslında istemede abartı olur peki sözde olmaz mı kurabiyeyi en son dağıtsam pastadan önce bunları dağıtsam nasıl olur :26:
O zaman yine mantıklı canım ben de hep uyum istiyorum ama önce kira olacak olmadı eşyalara göre evi yaptıracağım bende mecbur
sen alacaklarını kendi arasında uyumlu al da canım gerisi halledilir dediğin gibi yaptırırsın evibu arada nurdan abladan haber var mı hiç görüştün mü naptı merak ettim
aslında tam olarak o da belli değil canım tayin işleri falan olabilir ama en sonunda döneceğimiz yer orası diye düşünüyorum ona göre almaya çalışıyorum o yüzden
Evet çok haklısın aslında istemede abartı olur peki sözde olmaz mı kurabiyeyi en son dağıtsam pastadan önce bunları dağıtsam nasıl olur :26:
O zaman yine mantıklı canım ben de hep uyum istiyorum ama önce kira olacak olmadı eşyalara göre evi yaptıracağım bende mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?