- 3 Ekim 2010
- 11.499
- 3.813
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #4.221
Hemde nasılllllŞu yaz bitince hepimiz sözlü nişanlı olabilirz inşallah canım
nasıl güzel olur ağzın bal yesin
artık gizli saklılık o kadar yordu ki beni herkes bilsin istiyorum
nasıl güzel olur ağzın bal yesin
artık gizli saklılık o kadar yordu ki beni herkes bilsin istiyorum
Evet o çok kötü bir şey gerçi benim annem başladığından beri biliyor hiç saklamadım o da hiç heyecanlı olmuyor kiinsan azıcık adrenalin istiyor
Ailenin başkalarına danışmaları hata, kendileri neden düşünememiş erken olduğunu? Babamın askerden önce vermem düşüncesiyle ki babamdır vardır bir bildiği dedim kaldı ki sevgilimin niyeti 2012 Kasım da askere gitmekti ama 2013 Kasıma kadar askıda kaldı yani Nisan ortası gelmesiyle tam 1,5 sene, bu sürede ailesiyle resmiyet olmadan 2-3 sefer görüşüldü kaç kez bir yüzük takalım dediler, şimdi de yok onun izni, bunun otobüsle gitmesi derken hevesler kursağa dizildi. Anlıyorum seni o yüzden.. Herşeyi inceden inceye düşünrüsen hiç kimse bi b..k yapamaz, görüyorum milleti hiç hesapta olmuyor bakıyorum sözlenmiş, nişanlanmış hatta nikahı kıyılmış :)
Aynen öyle aslında doğru söylüyorsun.. Aileme o yüzden çok kızgınım.. Sadece bahaneler sundular bana.. Bir yıl ertelemiş oldular ama bununla ne kazandılar bilmiyorum..Bir yıl geçti işte ama bu sefer de bizdeki o hevesi kırdılar. Ben yine çok istiyorum, yine heyacanlıyım ama o kadar kırgınlık yaşadık ki artık ne olacağını bile bilemiyoruz. En iyisi hayırlısı, kısmet deyip akışına bırakmak sanırım :)
Biz tanıştık, ettik, hız kazanacağına saçma sapan sebepler yüzünden ertelemek zorunda kalıyoruz. Kızıyorum, sinirleniyorum, deliriyorum ve kesinlikle HAKLIYIM!
KESİNLİKLE! Biz kendi aramızda her şeyi hallederken, başka sebepler yüzünden ertelenmesi insanı çıldırtıyor!
Onlar beni çok severler normalde bende anlayamıyorum geçen sene az diretmediler şimdi de muallak net birşey diyemiyorlar ne istiyorlar anlayamadım bir de annesi sevgilim bizim ordayken denk geliipte ararsa bizim evde zannediyor bu ne perhiz ne lahana turşusu hangi sıfatla? Kendilerinin de bir tane kızları var oğulları olunca konu hep kendi istekleri eve girip çıkacak, söz diye diretmeyecek oldu başka? Babam onlarla görüştüğümü bilecek..
Evet o çok kötü bir şey gerçi benim annem başladığından beri biliyor hiç saklamadım o da hiç heyecanlı olmuyor kiinsan azıcık adrenalin istiyor
Bu ay takacaktık halkalarımızı, belki de 10 günden az vardı önümde
Eki Görüntüle 1094676
Zaten evlilik fikrine kendimi çok zor alıştırdım, çeyiz alışverişine başlamamın payı çok büyük, şimdi kendimi daha da bir tuhaf hissediyorum babam için, yine başladı babamı yalnız bırakacağım hissi, belki de o yüzden ne olacaksa olsun artık diyorum..
Sevgilin ne diyor peki bu konu hakkkında, seni sevdikleri halde bu şekilde yapmaları gerçekten çok saçma..
Ben 7 sene sakladım, bana sorun..
Usanmıştım kaçak yaşamaktan.
Üniversiteyi aynı şehirde okuduk tercihlerimiz tutmuştu ama benim babam bilmiyor, onun ailesi biliyor.
Bir gün öğrenirse ne yaparım bilmiyorum? Kaç tilki dolaşır kafasında babamın kimbilir.. :26:
aynen benimde annem başından beri biliyor bende saklayamam ondan ama baba adı üstünde baba yeterince adrenalin yaşattı bana dün
Bende bir hafta yaşadım işte yeter o kadar zaten babam bir şey diyemezdi
aynen benimde annem başından beri biliyor bende saklayamam ondan ama baba adı üstünde baba yeterince adrenalin yaşattı bana dün
üzülme canım doğanın kanunu bu er yada geç olacaktı..
baban sen gidince evde yalnız mı kalacak evde başka kardeşin yok mu:26:
Yok canım öğrenmez sevgilinin ailesiide söylemez herhalde dimi :26:
Bende bir hafta yaşadım işte yeter o kadar zaten babam bir şey diyemezdi
Kız kardeşim var, erkek kardeşim var ama onlar kendi halinde erkek kardeşim özellikle çok kopuk, evdeyse pc' dedir. Yüzünü göremeyiz, ya da dışarı da sofra da bile çok az buluşmaya başladık. Babam da kendini TV' ye verdi, eskiden siz ne istiyorsanız onu izleyelim diyen adam şimdi sadece kendi istediği kanalları izliyor ve sabahtan akşama kadar siyaset tartışmaları, haliyle de bizi sıktığından yanında oturmuyoruz. Bazen bu yüzden bile sitem ediyorken, evlendiğimiz de ne kadar koyacaktır ona kimbilir.. Evden çıkmıyor, bizsiz bir yere gidemiyor düşün artık..
Bir taraftan kız kardeşim bana şaka yollu evlen artık uzatma ben seni mi bekleyeceğim diyor.
Herhalde biz arka arkaya gideceğiz.
Babam da..
baba onlar valla her halükarda söz hakkı sahibiler öyle hissediyorlar yani
Benim babam için geçerli değil bu :) O yüzden senin baban bana şuan o kadar tatlı geliyor ki canım :)
anlayabiliyorum canım seni ama oda alışacak hem merak etme sonra çoluk çocuk gttiğiniz de aman ses yaptınız bi gidin deryani her şeye alışıyor insan o nedenle kendini suçlu hissetme , yıpratma..
bence şimdiden de böyle derin düşünmehem bakarsın eviniz yakınlarda olur belki sık sık kolaçan edersiniz yada size gelir baban ..
neden canım desem meraklı gibi mi olurum anlatmak istemezsen
babam tatlıdır ya bide o kadar duygusal ki ondan benimle konuşamıyor eminim..ablam evlenince on gün ağladı resmen..
bende napar bilmem
Zaten düşüncem yanıma almak, babam kendi kendine duramaz, kendine bakamaz en çünkü, evlenmeyi düşünmüyor zaten. Yaşı 60 oldu, kalp şeker, kulakları ağır işitmeye başladı. Her ihtiyacını biz görürüz zaten, yalnızlık doğasına ters çok seviyor insanı, kalabalığı, saatlerce muhabbet eder, hani hiç sıkılmaz konuşmaktan, ne yapar yalnız o adam?
Ah kıyamammmmNe mutlu sana :)
Babam bizi ben bebekken terk etti canım.. Benim en mutlu anlarımda en zor anlarımda da yanımda yoktu.. Sonra annem benim için barıştı yine aynı değişen bir şey yok evi otel gibi kullandı resmen anneme ben yalvardım bu sefer ayrıl anne diye olmadı babalık yapamadı bana özünde iyi biri herkes çok sever ama bu demek değil ki iyi bir baba iyi bir eş..
ne kadar güzel böyle düşünmen o zman şimdi bu durumu takma bu günlerin yani senin için üzücü de olsa yaşananların geçecektir ilerde nişan düğün vs olacak hazırlıklarına bak ve keyfini çıkar..bi daha ele geçmez bu zmanlar..
üzüldüm canım olsun belki böylesi daha hayırlıydı sizin için..
sonuçta baba sana emeği olsa da olmasa da..
senin bu mutlu günlerinde yanında olsun da yeter sonuçta ele karışacaksınız..,gelecek değil mi istemeye söze falan:26:
ne kadar güzel böyle düşünmen o zman şimdi bu durumu takma bu günlerin yani senin için üzücü de olsa yaşananların geçecektir ilerde nişan düğün vs olacak hazırlıklarına bak ve keyfini çıkar..bi daha ele geçmez bu zmanlar..
üzüldüm canım olsun belki böylesi daha hayırlıydı sizin için..
sonuçta baba sana emeği olsa da olmasa da..
senin bu mutlu günlerinde yanında olsun da yeter sonuçta ele karışacaksınız..,gelecek değil mi istemeye söze falan:26:
Rahat insanlarmış işte canım, sebep o veya bu her neyse sadece bir nişan, işi bu kadar abartmaya gerek yoktu. Biz Mayıs diyorsak o Mayıs olmalıydı. Geçiştirerek 3 yaşındaki çocuğa şekeri unutturduğu gibi unutacağımızı zannettiler herhal.. Ya da çok geciktirmeden fikirlerini söylemelilerdi, değil ki biz tesadüfen öğrendik.
Maddi durum zannetim ben baştan, ama değil anladığım kadarıyla, şuan annesi de abisiyle aynı kafada zaten torun delisi, otobüs masrafına ne gerek var, 15 20 gün sonra gelelim beraber gideriz derdindeler zannedersem. Ha bu arada abisi ve yengesinin izinlerini aynı zaman ayarlayacakları da muallak şuan, yani saçma bişey yüzünden önemli bir mevzuyu garantisi olmayan bişey için ertelemiş oluyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?