Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Hemde nasılllll Şu yaz bitince hepimiz sözlü nişanlı olabilirz inşallah canım

nasıl güzel olur ağzın bal yesin
artık gizli saklılık o kadar yordu ki beni herkes bilsin istiyorum

Bu ay takacaktık halkalarımızı, belki de 10 günden az vardı önümde

Zaten evlilik fikrine kendimi çok zor alıştırdım, çeyiz alışverişine başlamamın payı çok büyük, şimdi kendimi daha da bir tuhaf hissediyorum babam için, yine başladı babamı yalnız bırakacağım hissi, belki de o yüzden ne olacaksa olsun artık diyorum..

Son düzenleme:
nasıl güzel olur ağzın bal yesin
artık gizli saklılık o kadar yordu ki beni herkes bilsin istiyorum

Evet o çok kötü bir şey gerçi benim annem başladığından beri biliyor hiç saklamadım o da hiç heyecanlı olmuyor ki insan azıcık adrenalin istiyor

Evet o çok kötü bir şey gerçi benim annem başladığından beri biliyor hiç saklamadım o da hiç heyecanlı olmuyor ki insan azıcık adrenalin istiyor

Ben 7 sene sakladım, bana sorun..
Usanmıştım kaçak yaşamaktan.
Üniversiteyi aynı şehirde okuduk tercihlerimiz tutmuştu ama benim babam bilmiyor, onun ailesi biliyor.
Bir gün öğrenirse ne yaparım bilmiyorum? Kaç tilki dolaşır kafasında babamın kimbilir.. :26:

Sevgilin ne diyor peki bu konu hakkkında, seni sevdikleri halde bu şekilde yapmaları gerçekten çok saçma..

aynen benimde annem başından beri biliyor bende saklayamam ondan ama baba adı üstünde baba yeterince adrenalin yaşattı bana dün

üzülme canım doğanın kanunu bu er yada geç olacaktı..
baban sen gidince evde yalnız mı kalacak evde başka kardeşin yok mu:26:

Sevgilin ne diyor peki bu konu hakkkında, seni sevdikleri halde bu şekilde yapmaları gerçekten çok saçma..

Rahat insanlarmış işte canım, sebep o veya bu her neyse sadece bir nişan, işi bu kadar abartmaya gerek yoktu. Biz Mayıs diyorsak o Mayıs olmalıydı. Geçiştirerek 3 yaşındaki çocuğa şekeri unutturduğu gibi unutacağımızı zannettiler herhal.. Ya da çok geciktirmeden fikirlerini söylemelilerdi, değil ki biz tesadüfen öğrendik.

Maddi durum zannetim ben baştan, ama değil anladığım kadarıyla, şuan annesi de abisiyle aynı kafada zaten torun delisi, otobüs masrafına ne gerek var, 15 20 gün sonra gelelim beraber gideriz derdindeler zannedersem. Ha bu arada abisi ve yengesinin izinlerini aynı zaman ayarlayacakları da muallak şuan, yani saçma bişey yüzünden önemli bir mevzuyu garantisi olmayan bişey için ertelemiş oluyoruz..

Son düzenleme:

Yok canım öğrenmez sevgilinin ailesiide söylemez herhalde dimi :26:

aynen benimde annem başından beri biliyor bende saklayamam ondan ama baba adı üstünde baba yeterince adrenalin yaşattı bana dün

Bende bir hafta yaşadım işte yeter o kadar zaten babam bir şey diyemezdi

Kız kardeşim var, erkek kardeşim var ama onlar kendi halinde erkek kardeşim özellikle çok kopuk, evdeyse pc' dedir. Yüzünü göremeyiz, ya da dışarı da sofra da bile çok az buluşmaya başladık. Babam da kendini TV' ye verdi, eskiden siz ne istiyorsanız onu izleyelim diyen adam şimdi sadece kendi istediği kanalları izliyor ve sabahtan akşama kadar siyaset tartışmaları, haliyle de bizi sıktığından yanında oturmuyoruz. Bazen bu yüzden bile sitem ediyorken, evlendiğimiz de ne kadar koyacaktır ona kimbilir.. Evden çıkmıyor, bizsiz bir yere gidemiyor düşün artık..

Bir taraftan kız kardeşim bana şaka yollu evlen artık uzatma ben seni mi bekleyeceğim diyor.
Herhalde biz arka arkaya gideceğiz.
Babam da..

anlayabiliyorum canım seni ama oda alışacak hem merak etme sonra çoluk çocuk gttiğiniz de aman ses yaptınız bi gidin der yani her şeye alışıyor insan o nedenle kendini suçlu hissetme , yıpratma..
bence şimdiden de böyle derin düşünme hem bakarsın eviniz yakınlarda olur belki sık sık kolaçan edersiniz yada size gelir baban ..

Benim babam için geçerli değil bu :) O yüzden senin baban bana şuan o kadar tatlı geliyor ki canım :)

neden canım desem meraklı gibi mi olurum anlatmak istemezsen
babam tatlıdır ya bide o kadar duygusal ki ondan benimle konuşamıyor eminim..ablam evlenince on gün ağladı resmen..
bende napar bilmem

Zaten düşüncem yanıma almak, babam kendi kendine duramaz, kendine bakamaz en çünkü, evlenmeyi düşünmüyor zaten. Yaşı 60 oldu, kalp şeker, kulakları ağır işitmeye başladı. Her ihtiyacını biz görürüz zaten, yalnızlık doğasına ters çok seviyor insanı, kalabalığı, saatlerce muhabbet eder, hani hiç sıkılmaz konuşmaktan, ne yapar yalnız o adam?

neden canım desem meraklı gibi mi olurum anlatmak istemezsen
babam tatlıdır ya bide o kadar duygusal ki ondan benimle konuşamıyor eminim..ablam evlenince on gün ağladı resmen..
bende napar bilmem

Ah kıyamammmm Ne mutlu sana :)
Babam bizi ben bebekken terk etti canım.. Benim en mutlu anlarımda en zor anlarımda da yanımda yoktu.. Sonra annem benim için barıştı yine aynı değişen bir şey yok evi otel gibi kullandı resmen anneme ben yalvardım bu sefer ayrıl anne diye olmadı babalık yapamadı bana özünde iyi biri herkes çok sever ama bu demek değil ki iyi bir baba iyi bir eş..

ne kadar güzel böyle düşünmen o zman şimdi bu durumu takma bu günlerin yani senin için üzücü de olsa yaşananların geçecektir ilerde nişan düğün vs olacak hazırlıklarına bak ve keyfini çıkar..bi daha ele geçmez bu zmanlar..

üzüldüm canım olsun belki böylesi daha hayırlıydı sizin için..
sonuçta baba sana emeği olsa da olmasa da..
senin bu mutlu günlerinde yanında olsun da yeter sonuçta ele karışacaksınız..,gelecek değil mi istemeye söze falan:26:

Çok düşündüm bunu çağırayım mı çağırmayayım mı diye.. Bir gün gelsin derken öteki gün gelmesin hakkı yok dedim.. İstemeye gelmeyecek ama sözüme gelecek. Ben birde sesini duyunca hep kötü oluyorum yumuşuyorum gelsin bakalım :)

Hayırlısı inşallah canım, bir daha bişey çıkarırlarsa nişan yapmayacağım keyfimi bekleyin diyeceğim açık açık

Sizi böyle erteleyerek vicdanları nasıl rahat ediyor anlamış değilim. Umarım sizin de daha fazla ertelenmeden olur artık canım.

Kızlar isteme için sevgilime özel fincan almak istiyorum bir yerde görmüştüm değişik güzel modeller vardı :) Herkesten farklı olsun onun fincanı :) fakat sorun şu ki siteyi bulamıyorum ne yazdıysam çıkmadı nasıl bulabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…