- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #4.361
olmazz biz yalnız gidecegiz
ben kendim piknik yaparımmm
Şuan yoksa ilerde de olmasın canım ya yalnız kalın grup takılarak bir yere varamazsınız
ben kendim piknik yaparımmm
bence de amaa işte baksana kaç hafta oldu görüşemiyoruz canım yaa
sabah whatsap tan çiçek yollamış bana ama onu duydun mu
ileride çağırırım belki ama şimdi olmaz
bence de amaa işte baksana kaç hafta oldu görüşemiyoruz canım yaa
sabah whatsap tan çiçek yollamış bana ama onu duydun mu
ileride çağırırım belki ama şimdi olmaz
ne işim olur çiftlerin yanında dövsende gelmem
Evet canım duydum tabikiben boşuna demiyorum senden hoşlanıyor diye E canım siz sevgili gibi duruyorsunuz zaten tek eksik adının konması
o resim eski canım, yanımızda 2 arkadaş daha var da ben onları kestim
daha sevgili olmamıza var yaa acele edesim yok hiçhem daha emrah var, kendisinden hala ses yok ama yine de bi yerlerde yaşıyor sonuçta
Şuan yoksa ilerde de olmasın canım ya yalnız kalın grup takılarak bir yere varamazsınız
Aman yaşıyorda ne oluyor sanki sana ne yararı var artık bak lütfedip haber bile vermiyor hala
HİNDİSTAN CEVİZLİ BİSKÜVİ PASTASI
Eki Görüntüle 1095316
Malzemeler:
2 paket kakaolu bisküvi (Eti Kakaolu Bisküvi-370 gr.)
1 su bardağı süt
2 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı
1 su bardağı ceviz kırığı
İçi için; 1 su bardağı hindistan cevizi
Yarım su bardağı süt
Yarım su bardağı pudra şekeri
Yapılışı:
Bisküvileri robotta çekin ve yoğurma kabına alın.
Küçük bir tavada tereyağı eritin ve ılıtın.
Bisküvilere tereyağ ve sütü ekleyip,yoğurun.
Cevizleri ilave edip,tekrar yoğurun.
Başka bir kabın içine hindistan cevizi, süt ve pudra şekerini ekleyip, karıştırın.
Uzun bir kek kalıbına yada baton kalıba streç film serin.
Bisküvili hamurun yarısından biraz fazlasını, azar azar alarak elinizle bastıra bastıra kalıbın her yerine gelecek şekilde kaplayın.Yan kenarlarınıda kaplayın.
Hindistan cevizli karışımı kalıbın ortasına yerleştirin.
Geri kalan bisküvili hamuru üzerine kapatın ve yine elinizle bastırarak yerleştirin.
Kenarlarını düzeltin ve streç filmle kaplayın.
Bu pastayı kalıp kullanmadan rulo pasta olarakta yapabilirsiniz.
Buzdolabında birkaç saat bekletin.
Pastayı servis tabağına ters çevirin ve streçleri alın.Dilimleyerek servis edin.Afiyetler olsun.
Hindistan Cevizli Toplar
Eki Görüntüle 1095318
Malzemeler
200 ml. koyu kıvamlı krema
1 su bardağı Coffee Mate
½ su bardağı pudra şekeri
4 su bardağı hindistan cevizi
Hazırlanışı
Hindistan cevizinin 1 bardağını ayırdıktan sonra, derince bir kapta diğer tüm malzemeler birlikte spatula yardımı ile karıştırılarak iyice özleştirilir. Kabın kapağı kapatılarak dolapta en az 1 saat dinlendirilir. Hazırladığımız karışımdan iki tatlı kaşığı yardımı ile küçük parçalar alınır ve bu kaşıklar ile yuvarlak bir forma sokulur. Önceden ayırdığımız 1 bardak hindistan cevizi, hafif çukurca bir tabağa koyulur ve oluşan toplar bu hindistan cevizine bulanarak mini cupcake kağıtlarında soğuk servis edilir.
Sarmal Çörek
Eki Görüntüle 1095320
Malzemeler:
• 1 paket milföy hamuru
• Tarçın, toz şeker
• Ceviz (dövülmüş)
Yapılışı:
1. Milföy hamurunu dolabınızdan çıkartın ve yumuşamasını bekleyin.
2. Yumuşayan milföy hamurunun her bir yaprağına dilediğiniz kadar tarçın, şeker ve ceviz ilave edip kapatın ve ya rulon şeklinde sarın.
3. Sardığınız milföyleri biraz sertleşmesi için 5_10 dk kadar buzdolabında bekletin.
4. Ardından milföyleri 2 cm kalınlığında dilimleyin ve fırın tepsisine yağlı kağıt serip dizin.
5. 180 derecede ısıtılmış fırında üstü kızarana kadar pişirin.
Afiyet Olsun.
Patates Havuzu
Eki Görüntüle 1095323
Hoş bir ikramlık. Güzel bir sunum ve güzel bir lezzete de sahip aynı zamanda. Yakın zamanda bu tarifi denedim ve yiyen herkesten beğeni aldı. Pratik olması da cabası tabi. Kolay gelsin.
Malzemeler:
-5 adet orta boy patets
-3 çorba kaşığı zeytinyağı
-1 demet maydanoz
-2 adet havuç ve/veya kırmızı toz biber
-Tuz,karabiber
-Bir kase yoğurt
-3 diş sarımsak
Hazırlanışı:
Patatesleri soyup haşlayın. Karıştırma kabına alın bir ezici yardımıyla patatesleri ezin. Zeytinyağ, tuz, karabiber ekleyin ve karıştırın. Diğer tarafta maydanozları ince ince doğrayın, havuçları soyup rendeleyin. Ayrı bir kapta sarımsaklı yoğurdu hazırlayın. Patates karışımından ceviz büyüklüğünde parçalar yuvarlayın. Yarısını doğranmış maydanoz, diğer yarısını da havuç veya toz bibere bulayın ve parmağınız yardımıyla ortalarını havuz biçiminde açın. Sarımsaklı yoğurttan kaşıkla alıp havuzların ortalarına koyun. Servise hazırdır, afiyet olsun.
çabuk bakın hemen kaldıracagımmm :18::18::18:
işten çıkmış bide biliyor musunface ten gördüm bende kaldırmış çalıştıgı yeri
hep seninle evlenebilmek için çalışıyorum burda diyordu, o da umudu kesti sanırım
işten çıkmış bide biliyor musunface ten gördüm bende kaldırmış çalıştıgı yeri
hep seninle evlenebilmek için çalışıyorum burda diyordu, o da umudu kesti sanırım
Sen atıyorsun benim burda iştahım kabarıyorr Hindistan cevizli toplarla bu sonda patetesin toplarından yapsam nasıl olur istemede uygun olur mu çünkü kısır falan olmayacak gün gibi patatesler güzel olurdu
hımmmmmmmmmm, doğruyu söylemek gerekirse, çok sempatik bi çift geldi benim gözümeee, çok pozitif bi enerjisi vaaaar
sallaaaaa artık emrahıııı
aaaaevlilik hayalinide rafa kaldırdı herhalde neler geçiyor acaba beyninden
olur olur bence gayet güzel oluuur
tam ikramlık duruyolar çünkü sunumlarıyla göze hitap ediyolar
ayyy zihnen salladım aslında da yine de konuşarak bitirmek gerekiyor bence yaaböyle konuşulmadan olunca kötü hissediyorum kend,miii
yaa cidden bizi bir arada bütün arkadaşlarım da senin dedigini söylüyorçok eğlenceliymişiz, kafa yapımız aynıymış falan çok yakışıklı biri degil farkındayım ama iyi anlaşıyoruz bakalım, hayırlısı olsun inşallah
ya daha iyi bi iş buldu, ya da o da kaldırdı aklından benive bunu bana söyleme ihtiyacı bile hissetmedi
Bence sen söyle..
Tadlarıylada mideyeçok sağol canım benim için arayıp buldun teşekkür ederim
Bence sen söyle..
ayyy zihnen salladım aslında da yine de konuşarak bitirmek gerekiyor bence yaaböyle konuşulmadan olunca kötü hissediyorum kend,miii
yaa cidden bizi bir arada bütün arkadaşlarım da senin dedigini söylüyorçok eğlenceliymişiz, kafa yapımız aynıymış falan çok yakışıklı biri degil farkındayım ama iyi anlaşıyoruz bakalım, hayırlısı olsun inşallah
ya daha iyi bi iş buldu, ya da o da kaldırdı aklından benive bunu bana söyleme ihtiyacı bile hissetmedi
kuzum eğer burhanla yada bir başkasıyla bir ilişkim olacaksa o zaman söyletim, ama ondan önce söyleyip de onun işini kolaylaştırmak istemiyoruminadım tuttu ya resmen inadım tuttuu
ZAten böyle giderse sen söyleyeceksin canım baksana ses yok hala e burhanda atakta
bence de sen söyle.. at bi mesaj, bu kadar "ara" olmaz, ben sana tümden ara verdim, haberin olsun de, bitir
ZAten böyle giderse sen söyleyeceksin canım baksana ses yok hala e burhanda atakta
Gizem bunu beğendiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?