- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #4.401
yarın tatil olduğu içinnnn
erkek işte yaa, canlarını iste ama uykularını isteme onlardan
hallolduguna sevindim canım, üzme sende kendini, bak gör herşey güzel olacak
erkek işte yaa, canlarını iste ama uykularını isteme onlardan
hallolduguna sevindim canım, üzme sende kendini, bak gör herşey güzel olacak
benimkini ayrı kefeye koyalım lütfeeennöbetten geldiği ve 3 saat sonra kalkması gerektiği halde benimle mesajlaşıyorr
CAnım inşallah böyle devam ederBenim sevgilim de askerde sürekli mesaj atardı uyumazdı hey gidiii
he heee
benimki askerden önce böleydiiisabah 7de kalkıp işe gidecek mesela, gece 3e 4e kadar konuşup mesajlaşırdık
herkes hala burda galiba ben gitiim geldim sofra hazırladımm sizin uyumaya niyetiniz yok galibaa
Sende mi sahur bekliyorsunbenim normal canım her gece böyle
Canım kızıcaksın belki ama benim sevgilim de askerden önce aynen anlattığın gibiydi 7de kalkıyordu her gece 5e kadar konuşuyorduk iki saat uyuyorduşimdi 11de uyku saati ama benimkinin huyundan böyle seninki olmaz canım
ewet sahur bekliyorumm sohbetinizi üşenmedim okudum bidee birazcıgınıı baktım haal sohbet ediyonuz dedim ortasından dalıyım yetişiyim size
he heeezorla trip attırcan bana şimdi heeee
benimkinin uykuyla arası yokben uykucuyum bizim ilişkide, mesajlaşırken uyuyup kalan benim genelde
İyi yapmışsın oku oku bitmezdi yoksa
yok yok atma sen yine deAy bende çok uykucuyumda mesajlaşırken uyumam genelde o uyur hep ay birde çalışıyoruz yorgunuz herhalde diye tribi var ki evlere şenlik
İyi yapmışsın oku oku bitmezdi yoksa
yok yok atma sen yine deAy bende çok uykucuyumda mesajlaşırken uyumam genelde o uyur hep ay birde çalışıyoruz yorgunuz herhalde diye tribi var ki evlere şenlik
wala şaşı oldum artıkkbi kimin ne derdi oldugu falan karışıyo pek tanımadıgımdan sizlerii
wala şaşı oldum artıkkbi kimin ne derdi oldugu falan karışıyo pek tanımadıgımdan sizlerii
he hee
tamam atmıyım hadiii
ama ben artık sızıp kalmadan gidip yatayım
bu arada nurdan laptopun üzerine sızdı galibaaa
iyi gecelerrrr
her gün takıl bize, bak nasıl içimizi bilirsin o zamaaaan
Tanışalım canım tanışmadık mı biz seninle haberim yok
Tamam canım iyi geceler
ben hergün aranızdayımdaaa görmüyonuz ki beniii hiçç :26::26::26::26::26::26:
aaaaaaaaaa
hiç yazmıyorsun o zaman demek kiiii :26:
Canım yazmıyorsundur ki o zaman :26::26:
köşeye sıkışmaya hazır mısııın
kimsin, nesin, necisin, ne iş yaparsın, kaç yaşındasın, sevgilin var mı, varsa neci, nereli, ne iş yapar, kaç yaşında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?