Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

yarın tatil olduğu içinnnn

Aa evet demi doğru sen tatil diye geç yatıyorsun benim sevgilim uyuyor Hey Allahım

erkek işte yaa, canlarını iste ama uykularını isteme onlardan

hallolduguna sevindim canım, üzme sende kendini, bak gör herşey güzel olacak

Aynen canım aynen uyku yemek sigara vazgeçilmezleri Elden başka bir şey gelmiyor zaten canım :44:

he heee

benimki askerden önce böleydiii sabah 7de kalkıp işe gidecek mesela, gece 3e 4e kadar konuşup mesajlaşırdık

Canım kızıcaksın belki ama benim sevgilim de askerden önce aynen anlattığın gibiydi 7de kalkıyordu her gece 5e kadar konuşuyorduk iki saat uyuyordu şimdi 11de uyku saati ama benimkinin huyundan böyle seninki olmaz canım

he heee zorla trip attırcan bana şimdi heeee

benimkinin uykuyla arası yok ben uykucuyum bizim ilişkide, mesajlaşırken uyuyup kalan benim genelde

ewet sahur bekliyorumm sohbetinizi üşenmedim okudum bidee birazcıgınıı baktım haal sohbet ediyonuz dedim ortasından dalıyım yetişiyim size

İyi yapmışsın oku oku bitmezdi yoksa
he heee zorla trip attırcan bana şimdi heeee

benimkinin uykuyla arası yok ben uykucuyum bizim ilişkide, mesajlaşırken uyuyup kalan benim genelde

yok yok atma sen yine de Ay bende çok uykucuyumda mesajlaşırken uyumam genelde o uyur hep ay birde çalışıyoruz yorgunuz herhalde diye tribi var ki evlere şenlik

yok yok atma sen yine de Ay bende çok uykucuyumda mesajlaşırken uyumam genelde o uyur hep ay birde çalışıyoruz yorgunuz herhalde diye tribi var ki evlere şenlik

wala şaşı oldum artıkk bi kimin ne derdi oldugu falan karışıyo pek tanımadıgımdan sizlerii

he hee

tamam atmıyım hadiii

ama ben artık sızıp kalmadan gidip yatayım

bu arada nurdan laptopun üzerine sızdı galibaaa

iyi gecelerrrr

wala şaşı oldum artıkk bi kimin ne derdi oldugu falan karışıyo pek tanımadıgımdan sizlerii

Tanışalım canım tanışmadık mı biz seninle haberim yok

he hee

tamam atmıyım hadiii

ama ben artık sızıp kalmadan gidip yatayım

bu arada nurdan laptopun üzerine sızdı galibaaa

iyi gecelerrrr

Tamam canım iyi geceler

ben hergün aranızdayımdaaa görmüyonuz ki beniii hiçç :26::26::26::26::26::26:

köşeye sıkışmaya hazır mısııın

kimsin, nesin, necisin, ne iş yaparsın, kaç yaşındasın, sevgilin var mı, varsa neci, nereli, ne iş yapar, kaç yaşında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…