- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #4.421
deminn yazdıgımda birtekk cesmi nazla sohbett ettim o zmanda görmedim demeyinn yaza merhabadada varımmm
izmitliyim
21 yaşında
yeni işssiz
yeni sevgiliden ayrılan biriyimm
Onu gördüm canım ama ben orada yokumSevgilinden neden ayrıldın :26::26:
aaaaaaa
ne oldu kiiii :26:
bu arada ben de 10 senedir kocaeli'deyim
kocaelide nerdee ayrıldımm öyle gerektirdi bazı sebeplerrrr
Kızlarrr günaydınnnnnnnnnnHepinize hayırlı kandiller
günaydın
gönlümüzde ne varsa, rabbim kabul etsin inşallah bu mübarek günde
Şu an Gebzedeyim 6 senedir. öncesinde 4 sene merkezdeydim, üniversiteyi orda okudum :13:
hadii yaaaa sewindimm bir izmitli dah 4 olduu topluyomm herkesii
aslında balıkesirliyim ama son 10 senem kocaelide geçti ve geçmeye devam ediyor halaa
Kızlarrr günaydınnnnnnnnnnHepinize hayırlı kandiller
gönlümüzde ne varsa, rabbim kabul etsin inşallah bu mübarek günde[/B]
olmuş ya artık gerisi gelir merak etme seeen
hoşgeldin aramıza, umarım ki sorunsuz geçer bu yaz sizin için
ayyyy ne saçma iş bu yaaaaben bile sinir oldum burdaaaa
amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn
selamm canım seninde kandilin mübarek, duaların kabul olsun
amin inşallah canm hayırlı kandiller sana da[/QUOTE
Amiiiin.. Hayırlı kandiller, Allah dualarımızı kabul eder inşallah :)
yaza merhaba çekilişi nasıl bişey tam olaraaaak
kızlar herkese günaydın ve hayırlı kandillerrrtüm dualarınız kabul olur inşallah, Rabbim hepimize hep güzel kapılar açar
gizem inde tahmin ettigi gibi dün laptopla beraber sızmışım yineebugun de 1 de uyandım ancak şimdi de oda toplama işine girişecegim ki o iş büyük ihtimalle 1 yıl sürebilir o yuzden o işe girişmeden bi size bakayım dedim
canım hemencecik şöyle özet geçeyimdaha önce 8 martta yaptık biz, katılmak isteyenler katılıyor çekilişe, sonra topik başkanı kendiis kura çekip herkesin hediye alacagı kişiyi bildiriyor ve bu kişiyi sadece hediye alacak kişi biliyor, diğerleine söylemiyor ( ortaokuldayken falan sınıfta yılbaşı çekilişi yapardık mesela, aynı o hesap ) daha sonra 2 haftaya yakın hediye hazırlaam süreci var, ki herkes kendisni başka bir topikte tanıttı için bu pek zor olmuyor hediye hazırlama surecinde de aynı zamanda topikte sohbette ilerledigi için hatta ipuçları verildiigi için sen sana kimin hediye almaya çalıacagını tahmin ediyorsun, sende ipuçları verdigin için birileri de senin ona hediye alacagını sanıyor ve çok eglenceli oluyor
eger vaktin musaitse kaçırma derim, 8 mart çekilişi zamanı çok eglenmiştik bizhemen gel sen de oraya kaçırmayalım seni
tamam geliyorum o zamaaaaan, bana linkleri atsanaaa
bi de babam cumartesi gidecekmiş belli oldu, yani bu demek oluyor büyük konuşma yarın akşam gerçekleşeceeeek :18:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=714174 topiğin linki bu canımilk sayfada geçen çekilişle ilgili topiklerin linkleri de var, tanıtma topiği de
anaammm çok heyecanlıııı :18::18: kandıl bu gece çok dua et, ben de edecegim, hayırlısıyla çıkacaksın inşallah bu işin içinden
inşallah canım yaaa, umarım herşey çok güzel gider :18:
benim içimden çok olumlu şeyler geçiyor yaa :18: babanın bildigi halde tepki göstermemsi falan, sindirmeye çalışıyor bence :18: yarın akşam sen söyleyince de baştan biraz söylense de mutlaka yumuşayacaktır gibi geliyor :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?