Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

kızlar herkese günaydın ve hayırlı kandillerrr tüm dualarınız kabul olur inşallah, Rabbim hepimize hep güzel kapılar açar

gizem inde tahmin ettigi gibi dün laptopla beraber sızmışım yinee bugun de 1 de uyandım ancak şimdi de oda toplama işine girişecegim ki o iş büyük ihtimalle 1 yıl sürebilir o yuzden o işe girişmeden bi size bakayım dedim

yaza merhaba çekilişi nasıl bişey tam olaraaaak

canım hemencecik şöyle özet geçeyim daha önce 8 martta yaptık biz, katılmak isteyenler katılıyor çekilişe, sonra topik başkanı kendiis kura çekip herkesin hediye alacagı kişiyi bildiriyor ve bu kişiyi sadece hediye alacak kişi biliyor, diğerleine söylemiyor ( ortaokuldayken falan sınıfta yılbaşı çekilişi yapardık mesela, aynı o hesap ) daha sonra 2 haftaya yakın hediye hazırlaam süreci var, ki herkes kendisni başka bir topikte tanıttı için bu pek zor olmuyor hediye hazırlama surecinde de aynı zamanda topikte sohbette ilerledigi için hatta ipuçları verildiigi için sen sana kimin hediye almaya çalıacagını tahmin ediyorsun, sende ipuçları verdigin için birileri de senin ona hediye alacagını sanıyor ve çok eglenceli oluyor

eger vaktin musaitse kaçırma derim, 8 mart çekilişi zamanı çok eglenmiştik biz hemen gel sen de oraya kaçırmayalım seni

tamam geliyorum o zamaaaaan, bana linkleri atsanaaa

bi de babam cumartesi gidecekmiş belli oldu, yani bu demek oluyor büyük konuşma yarın akşam gerçekleşeceeeek :18:

tamam geliyorum o zamaaaaan, bana linkleri atsanaaa

bi de babam cumartesi gidecekmiş belli oldu, yani bu demek oluyor büyük konuşma yarın akşam gerçekleşeceeeek :18:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=714174 topiğin linki bu canım ilk sayfada geçen çekilişle ilgili topiklerin linkleri de var, tanıtma topiği de

anaammm çok heyecanlıııı :18::18: kandıl bu gece çok dua et, ben de edecegim, hayırlısıyla çıkacaksın inşallah bu işin içinden

inşallah canım yaaa, umarım herşey çok güzel gider :18:

inşallah canım yaaa, umarım herşey çok güzel gider :18:

benim içimden çok olumlu şeyler geçiyor yaa :18: babanın bildigi halde tepki göstermemsi falan, sindirmeye çalışıyor bence :18: yarın akşam sen söyleyince de baştan biraz söylense de mutlaka yumuşayacaktır gibi geliyor :26:

çok tırsıyorum amaaaaa :18: ve hala konuyu nasıl açacağımı bilmiyorummm :26:

"sormak istediğin bişey var mı" falan diye mi girsem acaba mevzuya :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…