Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

çok tırsıyorum amaaaaa :18: ve hala konuyu nasıl açacağımı bilmiyorummm :26:

"sormak istediğin bişey var mı" falan diye mi girsem acaba mevzuya :44:

olabilir canım hatta " baba yarın gidiyorsun, sence konuşmamız gerekmiyor mu :26:" falan mı desen acaba :26:

olabilir canım hatta " baba yarın gidiyorsun, sence konuşmamız gerekmiyor mu :26:" falan mı desen acaba :26:

aşk olsun çok pis küstüm sana
babamla konuştum hiç bişey sormuyorsun bana, hiç ilgilenmiyorsun benimle hıh küstüm

Son düzenleme:
aşk olsun çok pis küstüm sana
babamla konuştum hiç bişey sormuyorsun bana, hiç ilgilenmiyorsun benimle hıh küstüm

amaaa yaa ben dün kızlara sordum hiçbişey anlatmadılar banaaaaa :84: :84:

bugun de seni görmedim ki daha :26: hem oruöluyum hem odamı topluyorum oyle olunca dikkatimden kaçmışş affet beni lütfeennnn :84: :84:

hemen anlat nolduu ne dedi babannn

geçmiş sayfalarda yazmıştım cerene de neyse
işte tamda senin olmadığın zaman denk geldi
Allah kabul etsin orucunu

hee o bu topikte herkes de var yaa güzel sonuçlanır inşallah neden çekniyirosunuz ki :26:

Öyle mii.

Babacık biraz agresiftir, kolay kolay bişey söylenmez. E bide ablam 2013 Eylül'de evlendiği için 1 er sene arayla kızlarını evlendircek olması...

O sebepten biraz zorlanıyoruz :18:

Öyle mii.

Babacık biraz agresiftir, kolay kolay bişey söylenmez. E bide ablam 2013 Eylül'de evlendiği için 1 er sene arayla kızlarını evlendircek olması...

O sebepten biraz zorlanıyoruz :18:

dünyanın kanunu bu canım, baban hazırlamıştır bile kendini bence bu duruma

gamzelim sormadan ben sorayım nerdensin, kimsin, sevgilin, nerden, kimlerden, ne zamnadır berabersiniz, ne zaman evlenmeyi düşünorsunuz, nasıl tanıştınız

pişttt, ben de yarın akşam konuşcam, netleşti tarih :18::18::18:

hadi inşallah cumartesi gidiyorsa baban bugünden de çıtlatabilirsin aslında..
iki gün konuşursunuz en azından babanın kafasında soru işareti kalmasın
bişey sorucam canım daha önce demişsindir de kaçırdım ben heralde neden baban sorun çıkarıyor ki:26:

yok yaaa 1 gece konuşalım yeteeer

alevi-sünni farkı :26:

Herkes baban biliyodur zaten diyo ama emin değilim

İstediğimiz sorudan başlayabilir miyiz

* İzmitliyim, yaşım 23
*Sevgilimle 10. yılımız 8. sınıftan beri defalarca ayrılmamıza rağmen bu günlere geldik evlilik hazırlığı yapıyoruz
*Kısmet olursa 2015 Mayıs ayında evlenmek istiyoruz.

Bende sizleri tanıyabilir miyim

Son düzenleme:

aaa komşuymuşuz sakaryadanım bende

ben bu topiğe girdigimde 28 haziranda nişanlanmayı düşündüğüm bir sevgilim vardı fakat artık yok kızları bırakamaadıgım içinde kaçak takılıyorum bu topikte

10 sene mii maşallah size

öyle mii, 2 yıl gittim geldim ada'ya, ne cektim beee

hımm, hayırlısı böyleymiş, vardır başka bi nasibin.

Teşekkür ederim

abooooo maşallaaaaah

ben de gebzede yaşıyorum

10 aylık bi ilişkim var, şu an askerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…