- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
- 198
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #4.481
bencede canım tanıyınca zaten çok sevecek kesin
zaten merak etmiş anneme de sormuş nasıl tipi diye banada dün sordu nasıl diye
ee sen anlat bakalım neler oldu ankarada burhanla neler oldu gelişmelr varmı
ayrıca artık emrahı sormuyorum bile
Ay aşk olsun , yanlış anladın seeeennnnnn :18:
1.5 ay sonra 29 olacagım canım doğruyu söyllüyorsun sen sıkıntı yok
üstte ki cümle hoşuma gitti. çiçek bırakmış ya hani, sabah alırsın burdan demiş. böyle şeyler benim hep hoşuma giderher erkek yapmaz bunu
1.5 ay sonra 29 olacagım canım doğruyu söyllüyorsun sen sıkıntı yok
üstte ki cümle hoşuma gitti. çiçek bırakmış ya hani, sabah alırsın burdan demiş. böyle şeyler benim hep hoşuma giderher erkek yapmaz bunu
hehhh bak, tarafsız objektif birinden daha benzer yorum geldiii
sanal bişey ya hani gerçekçi gelmedigi için saçma demiştim, yoksa düşüncesine hayranım zatenki bu kişi benim sevgilim degil haa, kızlar baskı yapıyor bana sevgilim olsun diye
siz seviyorsunuz zaten burhanıo beni severse ben de onu severim belki
güzel güzel anlatsaydın babana, ilk aşama tamamdır bundan sonrakilerde hayırlısıyla güzelce atlatırlır inşallah
aman emrahı sorma boşverişten çıkmış face den anladıgım kadarıyla uyuz biz evlenecegiz diye çalışıyordu ya o da vezgeçti herhalde
burhanla da göeüşemedik nobetçiydi yineişte görüşebilmek için plan yapıyoruz, dün sabah whatsap tan çiçek göndermiş bana, uyanınca alırsın buradan diye saçma ama hoşuma giti ne yalan söleyim bugun de kandilimi kutladı işte o kadar
sanal bişey ya hani gerçekçi gelmedigi için saçma demiştim, yoksa düşüncesine hayranım zatenki bu kişi benim sevgilim degil haa, kızlar baskı yapıyor bana sevgilim olsun diye
siz seviyorsunuz zaten burhanıo beni severse ben de onu severim belki
valla canımm, senin emrahla resmin de vardı yaa, onu görünce ben hemen yorum yapmadıydım mesela, kızlar bişiler yazınca ben de boş geçmiyim diye yazdıydım, ama bu burhanla böle daha bi ışıl ışıl gözüktün gözüme resimde
dün ilk konuştuğumuz için anlatamadım her şeyi hatta konuşamadım hayatımda böyle tutulmamıştım dün akşamı hiç unutmayacağım
boşver canım hiç düşünme emrahı bu ne kafaymış böyel dağıt dağıt bitiremedi..
burhanla ilgilide pek yorum yapmak istemem çünkü ne olacak Allah bilir..üzülmeni istemem..ama yaptığı jestler çok güzel..
zaten bişeyde varsa bunları yapan sana hislerini açıklamada da geç kalmaz biraz zaman lazım size sadece
olsun, sanal manal. önemli olan düşünce
gerçektede çiçek gönderdi mi
bu bahsi geçen kişi arkadaşım canım şuan o yuzden göndermedi tabikidaha sevgilimden de yeni ayrıldım sayılır yani, ki bu kişi sevgilim oldugu dönemde de arkadaşımd hrşeyi biliyor yani o yuzden biraz sıkıntılı durumlar var :26:
emrah artık benim sevdigim adam degildi zaten canım, tip olarak demiyorum ki hiç önemsemem kaşın gözün güzel olma olayını. ben de bir adriana lima degilim sonuçtabenm önemsedigim şey verilen degerdir. o deger bittiyse gerisiinin önemi yokturi ki emrahta da öyle olduydu.
hee burhan da şimdi köprüyü geçene kadar öyle yapıyor olabilir tabi bilememyalnız dün koydugum resimde dikkatini çekmiş miydi çocugun gömlegini nasıl da kavramışım pislik kaç hafta dalga geçtiydi benle o yuzden
inşallah dün akşam bu konudaki gerildigin tek akşam olur canım bundan sonrası hep güzel adımlarla gelir
emrahınki artık kafa dagıtmayı geçti gülüm, böyle kafa dagıtmamı olur yaaişten çıkmalar falan, ne derdi varsa bana söylemeliydi asla affedemem onu aslaaa
burhanla ilgili de olursa olur olmazsa üzülmem canım çok ypgun bir hissim yok şuan normal olarakhem kafamı dagıtmama yardımcı oluyor, hem de gerçekten düşünceli erkekler varmış demekki diyorum umut oluyor bana bana nasip olursa o düşünceli erkek ne ala, olmazsa vazgeçmek yok aramaya devam
ben dün burhanla resmimi koymuştum kaldıracaktım ama beceremedim sanırımgördün mü
hiç bir bilgim olmadığı için kendimce yorumlar yapıyorum canım k.bakma
sevgilinden ayrılmanı bekliyormuş sanki?
sen neler düşünüyosun sevgili adayı hakkında?
hayırlısı olur inşallah, dşünceli biri gibi geldi bana, huyu güzel olsun, yakışıklı olsun
gürdüm gördüm ama ne güldüm sanki onun üstünü eline sarmışsın gibi geldi
yakışmışsınız haniiyi birine benziyor hakkınızda hayırlsı olsun inş
yani çok yakışıklı degil benceama huyu güzel sanırım işi gücü yerinde, gerçekten her an yanında olabilecek bir insan onu arkadaş oldugumuz için de biliyorum zaten :26: bizi beraber gören arkadaşlarımız haftalardır diyor sana karşı bişeyler hissediyor diye ama ben sevgilim varken hiç o gözle bakmadım ona, şimdi neden olmasın diyorum sanırım :26: çok iyi bir çocuk çünkü, her yonden çok anlaşabildigim birisi :26:
sevgilimle ayrılmadan önce baya problemlerimiz vardı zaten, o zaman o problemleri paylaştıgımda bana " kafandaki sorular geçene kadar evlenme " demişti onun dışında hiç bişey belli etmedi. hatta enişte napıyor diye soruyordu bazen :26: ne bileyim kendim mi abartıyorum ki acaba yaa
bu anlattıklarını baz alarak , ben bile neden olmasın diyorumyani çok yakışıklı degil benceama huyu güzel sanırım işi gücü yerinde, gerçekten her an yanında olabilecek bir insan onu arkadaş oldugumuz için de biliyorum zaten :26: bizi beraber gören arkadaşlarımız haftalardır diyor sana karşı bişeyler hissediyor diye ama ben sevgilim varken hiç o gözle bakmadım ona, şimdi neden olmasın diyorum sanırım :26: çok iyi bir çocuk çünkü, her yonden çok anlaşabildigim birisi :26:
sevgilimle ayrılmadan önce baya problemlerimiz vardı zaten, o zaman o problemleri paylaştıgımda bana " kafandaki sorular geçene kadar evlenme " demişti onun dışında hiç bişey belli etmedi. hatta enişte napıyor diye soruyordu bazen :26: ne bileyim kendim mi abartıyorum ki acaba yaa
yok kuzummm, bence abartmıyorsun, yaniiii bi erkek asla bu kadar yakın olmaz arkadaşça
şöyle söyliyim, seni burhanın yanına daha çok yakıştırdım ben karşılaştırma yapınca
ama hayırlısı olsun tabikii
bu anlattıklarını baz alarak , ben bile neden olmasın diyorum
tekrar tekrar hayırlısı olsun diyorum, bi şans vermekten ne çıkar.. hem arkadaşınmış zaten, sana bi yanlışıda olmaz bence :44:
arkadaş olması da adım atması için sıkıntılı işte :26: ya hayır dememden çekinir de hiç bi zaman o adımı atmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?