Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

güzel güzel anlatsaydın babana, ilk aşama tamamdır bundan sonrakilerde hayırlısıyla güzelce atlatırlır inşallah

aman emrahı sorma boşver işten çıkmış face den anladıgım kadarıyla uyuz biz evlenecegiz diye çalışıyordu ya o da vezgeçti herhalde

burhanla da göeüşemedik nobetçiydi yine işte görüşebilmek için plan yapıyoruz, dün sabah whatsap tan çiçek göndermiş bana, uyanınca alırsın buradan diye saçma ama hoşuma giti ne yalan söleyim bugun de kandilimi kutladı işte o kadar

üstte ki cümle hoşuma gitti. çiçek bırakmış ya hani, sabah alırsın burdan demiş. böyle şeyler benim hep hoşuma gider her erkek yapmaz bunu

sanal bişey ya hani gerçekçi gelmedigi için saçma demiştim, yoksa düşüncesine hayranım zaten ki bu kişi benim sevgilim degil haa, kızlar baskı yapıyor bana sevgilim olsun diye

hehhh bak, tarafsız objektif birinden daha benzer yorum geldiii

siz seviyorsunuz zaten burhanı o beni severse ben de onu severim belki

valla canımm, senin emrahla resmin de vardı yaa, onu görünce ben hemen yorum yapmadıydım mesela, kızlar bişiler yazınca ben de boş geçmiyim diye yazdıydım, ama bu burhanla böle daha bi ışıl ışıl gözüktün gözüme resimde

dün ilk konuştuğumuz için anlatamadım her şeyi hatta konuşamadım hayatımda böyle tutulmamıştım dün akşamı hiç unutmayacağım
boşver canım hiç düşünme emrahı bu ne kafaymış böyel dağıt dağıt bitiremedi..
burhanla ilgilide pek yorum yapmak istemem çünkü ne olacak Allah bilir..üzülmeni istemem..ama yaptığı jestler çok güzel..
zaten bişeyde varsa bunları yapan sana hislerini açıklamada da geç kalmaz biraz zaman lazım size sadece

olsun, sanal manal. önemli olan düşünce

gerçektede çiçek gönderdi mi

emrah artık benim sevdigim adam degildi zaten canım, tip olarak demiyorum ki hiç önemsemem kaşın gözün güzel olma olayını. ben de bir adriana lima degilim sonuçta benm önemsedigim şey verilen degerdir. o deger bittiyse gerisiinin önemi yokturi ki emrahta da öyle olduydu.

hee burhan da şimdi köprüyü geçene kadar öyle yapıyor olabilir tabi bilemem yalnız dün koydugum resimde dikkatini çekmiş miydi çocugun gömlegini nasıl da kavramışım pislik kaç hafta dalga geçtiydi benle o yuzden

inşallah dün akşam bu konudaki gerildigin tek akşam olur canım bundan sonrası hep güzel adımlarla gelir

emrahınki artık kafa dagıtmayı geçti gülüm, böyle kafa dagıtmamı olur yaa işten çıkmalar falan, ne derdi varsa bana söylemeliydi asla affedemem onu aslaaa

burhanla ilgili de olursa olur olmazsa üzülmem canım çok ypgun bir hissim yok şuan normal olarak hem kafamı dagıtmama yardımcı oluyor, hem de gerçekten düşünceli erkekler varmış demekki diyorum umut oluyor bana bana nasip olursa o düşünceli erkek ne ala, olmazsa vazgeçmek yok aramaya devam

ben dün burhanla resmimi koymuştum kaldıracaktım ama beceremedim sanırım gördün mü

olsun, sanal manal. önemli olan düşünce

gerçektede çiçek gönderdi mi

bu bahsi geçen kişi arkadaşım canım şuan o yuzden göndermedi tabiki daha sevgilimden de yeni ayrıldım sayılır yani, ki bu kişi sevgilim oldugu dönemde de arkadaşımd hrşeyi biliyor yani o yuzden biraz sıkıntılı durumlar var :26:

hiç bir bilgim olmadığı için kendimce yorumlar yapıyorum canım k.bakma

sevgilinden ayrılmanı bekliyormuş sanki?

sen neler düşünüyosun sevgili adayı hakkında?

hayırlısı olur inşallah, dşünceli biri gibi geldi bana, huyu güzel olsun, yakışıklı olsun

gürdüm gördüm ama ne güldüm sanki onun üstünü eline sarmışsın gibi geldi
yakışmışsınız hani iyi birine benziyor hakkınızda hayırlsı olsun inş

yani çok yakışıklı degil bence ama huyu güzel sanırım işi gücü yerinde, gerçekten her an yanında olabilecek bir insan onu arkadaş oldugumuz için de biliyorum zaten :26: bizi beraber gören arkadaşlarımız haftalardır diyor sana karşı bişeyler hissediyor diye ama ben sevgilim varken hiç o gözle bakmadım ona, şimdi neden olmasın diyorum sanırım :26: çok iyi bir çocuk çünkü, her yonden çok anlaşabildigim birisi :26:

sevgilimle ayrılmadan önce baya problemlerimiz vardı zaten, o zaman o problemleri paylaştıgımda bana " kafandaki sorular geçene kadar evlenme " demişti onun dışında hiç bişey belli etmedi. hatta enişte napıyor diye soruyordu bazen :26: ne bileyim kendim mi abartıyorum ki acaba yaa

gürdüm gördüm ama ne güldüm sanki onun üstünü eline sarmışsın gibi geldi
yakışmışsınız hani iyi birine benziyor hakkınızda hayırlsı olsun inş

hee gömlegi parçalamışım nerdeyse resme son anda dahil olmaya çalıştım da ondan öyle olmuş bu resim burhan ın face inde var, arkadaşları bile sormuş ne istemiş senin gömleginden diye

yok kuzummm, bence abartmıyorsun, yaniiii bi erkek asla bu kadar yakın olmaz arkadaşça

şöyle söyliyim, seni burhanın yanına daha çok yakıştırdım ben karşılaştırma yapınca

ama hayırlısı olsun tabikii

bu anlattıklarını baz alarak , ben bile neden olmasın diyorum

tekrar tekrar hayırlısı olsun diyorum, bi şans vermekten ne çıkar.. hem arkadaşınmış zaten, sana bi yanlışıda olmaz bence :44:

dün dedim şu proje bitince ankarayla hiç işim kalmayacak gezmeye gelebilecegim ancak o zamna diye. sana bi iş bulmak laızm burdan gitme sen, ben bu konuda bi çalışayım diyor annem de diyorki ancak burhanla evlenirsem izin veririm ankarada kalmana diye annem bile emrahdan daha çok seviyor yaa

valla gülüm olmasa üzülmem, olsa sevinirim diyorum ben burhan için Rabbim in bi bildigi var mutlaka ki ama ukalalık olarak söylemiyorum da emrahdan sonra düşündügüm zaman, ben burhan gibi birini hak ediyorum yaa, insan duygularını ifade edeblmeli bence, elimde gelen bu bahanesininn arkasına sıgınmamalı burhan en azından belli ediyor duygularını, bunu her fırsatta yapıyor yani

şöyle söyleyim, sevgililer gününde normalde nobetçi olmamasına ragmen gönüllü olarak nöbete yazdırmış kendisini ki sevgilisi olanlar evli olanlar kutlayabilsin, o nasıl olsa kutlayamayacak diye ki o dönemler çok yogun zamanlarıydı yani böylesi de iyi kalpli bir adam, o yuzden çok ılımlı bakıyorum sanırım :26:

bu anlattıklarını baz alarak , ben bile neden olmasın diyorum

tekrar tekrar hayırlısı olsun diyorum, bi şans vermekten ne çıkar.. hem arkadaşınmış zaten, sana bi yanlışıda olmaz bence :44:

arkadaş olması da adım atması için sıkıntılı işte :26: ya hayır dememden çekinir de hiç bi zaman o adımı atmazsa

arkadaş olması da adım atması için sıkıntılı işte :26: ya hayır dememden çekinir de hiç bi zaman o adımı atmazsa

arkadaşın olduğu için, sonradan devam etmezse arkadaşlığa devam edemeyeceğiniz için sıkıntı yaşıyosun sanırım?

senin ona karşı tutumun nasıl peki?

he bide şu çiçek olayı (amma takıldım yalnız ) o öyle yazınca sen ne dedin

ay bu konu beni çok sardı, sonucta ne olacak merak etmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…