- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #4.501
dün dedim şu proje bitince ankarayla hiç işim kalmayacak gezmeye gelebilecegim ancak o zamna diye. sana bi iş bulmak laızm burdan gitme sen, ben bu konuda bi çalışayım diyorannem de diyorki ancak burhanla evlenirsem izin veririm ankarada kalmana diye annem bile emrahdan daha çok seviyor yaa
valla gülüm olmasa üzülmem, olsa sevinirim diyorum ben burhan içinRabbim in bi bildigi var mutlaka ki ama ukalalık olarak söylemiyorum da emrahdan sonra düşündügüm zaman, ben burhan gibi birini hak ediyorum yaa, insan duygularını ifade edeblmeli bence, elimde gelen bu bahanesininn arkasına sıgınmamalı burhan en azından belli ediyor duygularını, bunu her fırsatta yapıyor yani
şöyle söyleyim, sevgililer gününde normalde nobetçi olmamasına ragmen gönüllü olarak nöbete yazdırmış kendisini ki sevgilisi olanlar evli olanlar kutlayabilsin, o nasıl olsa kutlayamayacak diyeki o dönemler çok yogun zamanlarıydı yani böylesi de iyi kalpli bir adam, o yuzden çok ılımlı bakıyorum sanırım :26:
arkadaşın olduğu için, sonradan devam etmezse arkadaşlığa devam edemeyeceğiniz için sıkıntı yaşıyosun sanırım?
senin ona karşı tutumun nasıl peki?
he bide şu çiçek olayı(amma takıldım yalnız ) o öyle yazınca sen ne dedin
ay bu konu beni çok sardı, sonucta ne olacak merak etmeye başladım
ayyyyyyyy, gittikçe kanım ısınıyor benim burhanaa
ne iş yapıyor bu arada?
sonradan devam etmezden öte benim düşüncem o bana adım atmakta çekinir onu terslersem diyeo zaman arkadaşlıgımız biter çünkü bide çok yakın görüşen 4 kişilik bir arkadaş grubuyuz onun dagılmasından korkup adım atmaktan çekinebilir diye düşünüyorum :26:
benim ona karşı tututmum hep arkadaşçaydı, sonuçta bikaç hafta öncesine kadar sevgilim vardı zaten :26: şimdi de çekimserim, sevgilisinden ayrılır ayrılmaz ona yazıyor gibi olmasın :26: ama biraz ılımlıyım da fark ediyordur bence :26: en azından arada görüşemiyoruz diye trip atıyorum falan eskiden yapmazdım
çiçek olayında da saolasın burhanım yazdım bide whAtsap taki kalpli opucukten yolladımo bana nurdanım derde hep ondan öyle karşılık verdim yani
çok düşünceli dimi yaa
meclisteki bi komisyonda memur olarak çalışıyor canım, ondan nobetleri falan oluyor meclisin yogun zamanlarında, vekiller dagılmadan onlar da ayrılamıyorlar meclisten falan
hımmmm sen "burhanım" yazınca bişi demedi miii
vaaaaaaaay, baya iyiymiş işi, sağlaaam
adam çiçek yollamış sanaldangünaydın demiş, benim burhanım ne ki onun yanında da biişey desin
okulu 7 senede bitirmiş aslındasonradan kpss ye kasmış işte, şimdi güzel işi var
adam çiçek yollamış sanaldangünaydın demiş, benim burhanım ne ki onun yanında da biişey desin
okulu 7 senede bitirmiş aslındasonradan kpss ye kasmış işte, şimdi güzel işi var
Burhan kim kiz, Allah seni ne yapmasin.
ayyy çiçekler gelmiiş whatsapptan da olsa iyi bi başlangıçhoşgeldin bu arada nurdan ablaaa okudum birazcık bence herşey yolunda gidiyor
hoşbulduk canımcımm
ayy hadi inşallah, yoluna girsin herşey bence de
14 şubatta özellikle nöbet yazdırması ne kadar düşünceli bi davranış hiç aklıma gelmez çoğu kişinin de düşüneceğini sanmıyoruminşallah inşallahh
ahaa sana yakalandımmm
yeni adayımmm
hoşbulduk canımcımm
ayy hadi inşallah, yoluna girsin herşey bence de
en başından beri diyorum ya çok düşünceli bu çocukonun aklına gelenlerin çoğu benm bile aklıma gelmiyor valla ki bizim genlerimizde düşüncelilişk vardır mesela, erkeklerin genleri bozuktur
Kizim biz bir tane bulamiyoruz. Sen bu topikten cikmamak icin aday buluyorsun surekli.
burhan istisnabak o da sana denk geldi çok şanslısın sana ankarada iş bulma çabalarına da girdiğine göreee
dur kız daha denk gelen bişey yoksadece arkadaşız
ayy ben çok heyecan yaptım hızlı gittim biraz herşey olup bitmiş gibihep sadece arkadaş olunur zaten
valla gülüm şuan hayırlısı olsun diyorum sadeceiyi bi çocuk eger birbirimizin doğru kişi olduguna ianırsak neden olmasın yani ondan iyisinimi bulacagım
valla gülüm şuan hayırlısı olsun diyorum sadeceiyi bi çocuk eger birbirimizin doğru kişi olduguna ianırsak neden olmasın yani ondan iyisinimi bulacagım
sen böyle çok olumlu düşünüyosun ya nedense bir huzur oluyor içimde :26:
kızz az önce bizim whatsap taki 4 lü grupta konuşuyorduk, hani dedim ya bizim çift olan arkadaşımız da var diye onlardan kız olan grupta gülşen in be adam şarkısını paylaşmış. sonra da nakaratı burhana gelsin demişgörmezden geldim bende bi yorum yapamadım burhan ın biri var da benim mi haberim yok acaba
tabiki hayırlısı olsungayet düşünceli işi iyi resminizi de gördüm yakışıyosunuz da
İçine ata ata ne hale düştün
Tuta tuta çatlayacaksın be adam.. çok manidar değil miburhan bişey dedi mi şarkıya
gömlegi nasıl parçalamışım ama dikkat ettin mi
boyu benden kısa olabilir ama, gerçi bizi yanyaan görenler degil diyor ama uzun da degil
yok demediama o arkadaşım ne biliyor ki burhana bu şarkıyı söylüyor benden gizli dönen bir muhabbet var sanırım ortada cidden başkası olabileceginden şüpheleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?