Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

ayyyyyyyy, gittikçe kanım ısınıyor benim burhanaa

ne iş yapıyor bu arada?

sonradan devam etmezden öte benim düşüncem o bana adım atmakta çekinir onu terslersem diye o zaman arkadaşlıgımız biter çünkü bide çok yakın görüşen 4 kişilik bir arkadaş grubuyuz onun dagılmasından korkup adım atmaktan çekinebilir diye düşünüyorum :26:

benim ona karşı tututmum hep arkadaşçaydı, sonuçta bikaç hafta öncesine kadar sevgilim vardı zaten :26: şimdi de çekimserim, sevgilisinden ayrılır ayrılmaz ona yazıyor gibi olmasın :26: ama biraz ılımlıyım da fark ediyordur bence :26: en azından arada görüşemiyoruz diye trip atıyorum falan eskiden yapmazdım

çiçek olayında da saolasın burhanım yazdım bide whAtsap taki kalpli opucukten yolladım o bana nurdanım derde hep ondan öyle karşılık verdim yani

ayyyyyyyy, gittikçe kanım ısınıyor benim burhanaa

ne iş yapıyor bu arada?

çok düşünceli dimi yaa

meclisteki bi komisyonda memur olarak çalışıyor canım, ondan nobetleri falan oluyor meclisin yogun zamanlarında, vekiller dagılmadan onlar da ayrılamıyorlar meclisten falan

Son düzenleme:

hımmmm sen "burhanım" yazınca bişi demedi miii

vaaaaaaaay, baya iyiymiş işi, sağlaaam

hımmmm sen "burhanım" yazınca bişi demedi miii

vaaaaaaaay, baya iyiymiş işi, sağlaaam

adam çiçek yollamış sanaldan günaydın demiş, benim burhanım ne ki onun yanında da biişey desin

okulu 7 senede bitirmiş aslında sonradan kpss ye kasmış işte, şimdi güzel işi var

adam çiçek yollamış sanaldan günaydın demiş, benim burhanım ne ki onun yanında da biişey desin

okulu 7 senede bitirmiş aslında sonradan kpss ye kasmış işte, şimdi güzel işi var

ayyy çiçekler gelmiiş whatsapptan da olsa iyi bi başlangıç hoşgeldin bu arada nurdan ablaaa okudum birazcık bence herşey yolunda gidiyor

14 şubatta özellikle nöbet yazdırması ne kadar düşünceli bi davranış hiç aklıma gelmez çoğu kişinin de düşüneceğini sanmıyorum inşallah inşallahh

en başından beri diyorum ya çok düşünceli bu çocuk onun aklına gelenlerin çoğu benm bile aklıma gelmiyor valla ki bizim genlerimizde düşüncelilişk vardır mesela, erkeklerin genleri bozuktur

sen böyle çok olumlu düşünüyosun ya nedense bir huzur oluyor içimde :26:

kızz az önce bizim whatsap taki 4 lü grupta konuşuyorduk, hani dedim ya bizim çift olan arkadaşımız da var diye onlardan kız olan grupta gülşen in be adam şarkısını paylaşmış. sonra da nakaratı burhana gelsin demiş görmezden geldim bende bi yorum yapamadım burhan ın biri var da benim mi haberim yok acaba

İçine ata ata ne hale düştün
Tuta tuta çatlayacaksın be adam.. çok manidar değil mi burhan bişey dedi mi şarkıya

tabiki hayırlısı olsun gayet düşünceli işi iyi resminizi de gördüm yakışıyosunuz da

gömlegi nasıl parçalamışım ama dikkat ettin mi

boyu benden kısa olabilir ama, gerçi bizi yanyaan görenler degil diyor ama uzun da degil

İçine ata ata ne hale düştün
Tuta tuta çatlayacaksın be adam.. çok manidar değil mi burhan bişey dedi mi şarkıya

yok demedi ama o arkadaşım ne biliyor ki burhana bu şarkıyı söylüyor benden gizli dönen bir muhabbet var sanırım ortada cidden başkası olabileceginden şüpheleniyorum

dikkat ettim önce oraya odaklandım hatta baya tuttum bırakmam şeklinde tutmuşsun bi fedakarlık yapıp topuklu giymezsen sorun kalmaz başkası olsaydı arkadaş grubundaki herkes bilirdi bence orda başka şeyler ima edilmiş gibi geldi hem başkası olsa sana bu kadar yakın davranacağını sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…