Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

aramıza hoşgeldin lilicimm benimkilerin arasından çocugu okula başlayan bile var yaa

hayırlı olsun canım, Rabbim analı babalı büyütsün inşallah

CAnım benim de var arkadaşlarımın çocukları ama bu bahsi geçen arkadaşım benim için çok özel ilk defa böyle bir duygu yaşıyorum

hayırlı olsun sağlıkla kucaklarına alırlar inşallah seni de tebrik ederim lily teyze

Amin canım inşallah teşekkür ederim bende arkadaşlarım sayesinde teyze oluyorum

selam kızlaaaar

bikaç saat içinde babamla konuşmuş olacağım :18:

şu an dizi izliyor, dizinin arasında girmiyim dedim, keyfi kaçmasın

çok gerginim, çok heyecanlıyım, çok tırsıyorummm :18:

hoşgeldin canımm öncelikle sakin ol bu konuşma nasılsa bir gün olacaktı ilk başta mırın kırın ederse de moralini bozma buradakilerden de biliyosun zaten babaları ikna etmek hiç kolay değil :26: birkaç saat içinde üzerinden bi yük kalkacak inşallah istediğin gibi geçer konuşma kolay gelsiiiin

Aynen bende çyle canım istemeyi düşündükçe daha çok geriliyorum nedense :26::26: O zaman orada yaptır canım dediğim gibi indirimde olur hem görmüş olursun daha garanti olur ben nete güvenemiyorum

merak ediyorum bende yaa o kurabiyeleri tatları nasıl acaba

bende çok merak ediyorum aslında :44: genelde güzel olduğunu söylüyorlar, çaktırmadan bi tane yiyebilirim

ben ex-nişanım için netten yaptırmıştım, hiç de bi sıkıntı yaşamadım, gayet güzel olmuştu. o açıdan korkmayın yani
bu arada şeker hamurlu pastalar çok şekerli geliyor, şeker hamur oranı daha fazla olduğu için, ama kurabiyeler öyle değil, çooook lezzetliii
bizim nişan iptal olunca, yaptırdığım kurabiyeleri biz yedik evcek bitene kadarr da ordan biliyorumm

el emeklerin çok güzel olmuşşşş elbiseni de beğendim, ama kolyeee, ııı ıııhhhh

haziran iyidir yaa, ben doğdum bi kere o ayda eminim çok güzel bir aydır size de mutluluk getirir

evet iyidir haziraan, benim sevdiceğim doğdu o aydaaa

Benim Söz değil direk nişan olacak kuzum 21 Haziran gibi düşünüyoruz. Evde yapacağız küçük birşey olacak yakın akrabalarımız vs ..
Kıyafet seçimin nasıl kısa elbise aldın sanırım?

sevdiceğimin doğum gününde nişanlanıyorsuuuun hayırlı olsuuun

sakin olmaya çalış canım umarım hersey istediğin gibi olurr

sakin olmaya çalışıyorum ama pek olamıyorummm :18:

bi başlasa konuşma, gerisi gelir de, işte o başlangıç noktası geriyor beniii :18:

Can heyecan yok pakin yok gayet sakin konuş inşallah güzel geçer haberlerini bekliyorumm

sakin olmaya çalışıyorum ama pek olamıyorummm :18:

bi başlasa konuşma, gerisi gelir de, işte o başlangıç noktası geriyor beniii :18:

canım keşke baban açsa konuyu da seni kurtarsa o stresten :26: ben öyle yırtmıştım o konudan o başladı konuşmaya bi cesaretle başla artık bişey konuşabilir miyiz diye gir konuya

Can heyecan yok pakin yok gayet sakin konuş inşallah güzel geçer haberlerini bekliyorumm

canım keşke baban açsa konuyu da seni kurtarsa o stresten :26: ben öyle yırtmıştım o konudan o başladı konuşmaya bi cesaretle başla artık bişey konuşabilir miyiz diye gir konuya

dizinin bitmesini bekliycem canımm, dizi bitsinn, sonra başlıycam konuşmayaa :18:

bana bakın bu gece hemen kaybolmayın ortalıktan, size ihtiyacım olacaaaaaaak

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr Çok mutluyumm bugün iki arkadaşımında hamilelik haberlerini aldım özellikle biri benim kardeşimden öte beraber büyüdük resmen ağladım sevinçten teyze oluyorummmmmmmmm

ohh yeğen tatlı oluyor yersin onları

dizinin bitmesini bekliycem canımm, dizi bitsinn, sonra başlıycam konuşmayaa :18:

bana bakın bu gece hemen kaybolmayın ortalıktan, size ihtiyacım olacaaaaaaak

ayy çok heyecanlı Allah yardımcın olsun, inşallah olumlu geçer.:18::18:.
bzi de haberdar et hemen

CAnım benim de var arkadaşlarımın çocukları ama bu bahsi geçen arkadaşım benim için çok özel ilk defa böyle bir duygu yaşıyorum

daha da çok sevindim o zaman Allah analı babalı büyütsün

bu gece sen gelip de haber verene kadar buradayım hiç bir yere gitmiyorum çok da heyecanlıyım ayrıca inşallah güzel haberlerin gelir canımmm dün kandil duamda senin içinde dua ettim, umarım kabul olur

haftaya şeker hamurlu pasta yiyecegim ama kurabiyeden daha hiç yemedim iyi yapmışsınız sizde ohh afiyet olsun benim eski nişanımda kurabiye yoktu, pasta da çok ufaktı yeniden nişanlaancagım zaman hepsinden kocaman olacak

bu gece sen gelip de haber verene kadar buradayım hiç bir yere gitmiyorum çok da heyecanlıyım ayrıca inşallah güzel haberlerin gelir canımmm dün kandil duamda senin içinde dua ettim, umarım kabul olur

ayyyy, canım benim, sağoll

dün burdan çıkınca, abdest alıp istihare namazı kılıp, istihareye yattım..

gece çok sık uyandım, bölük pörçük uyudum, ama sabah uyandığımda rüyadan hatırladığım tek bişey vardı, beyaz dantel bir gelinlik...

Rabbim hayırlara çıkarsın inşalllah rüyamı

istiharede beyaz renk olumlu yorumlanır diye biliyorum ayy hayırlısıyla güzel osnuçlarla gel inşallah çok merak ediyorum sonucu :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…