- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #4.761
oyy baya zorlanaaksın canım ama sonuc güzel olacak inşallah deger bu kadar yorulmaya benceRabbim kolaylık versin
aramıza hoşgeldin lilicimmbenimkilerin arasından çocugu okula başlayan bile var yaa
hayırlı olsun canım, Rabbim analı babalı büyütsün inşallah
hayırlı olsun sağlıkla kucaklarına alırlar inşallahseni de tebrik ederim lily teyze
selam kızlaaaar
bikaç saat içinde babamla konuşmuş olacağım :18:
şu an dizi izliyor, dizinin arasında girmiyim dedim, keyfi kaçmasın
çok gerginim, çok heyecanlıyım, çok tırsıyorummm :18:
selam kızlaaaar
annem benden daha stresli uzak yerden gelecekleri için 3 gün kalacaklar yemeğe alcaz hep kahvaltıya da davet etcez arada ikramlar olcak en iyi şekilde ağırlamak istiyor o daben butik kurabiye arayışındayım ankara içinden bakıym dedim 4 tlden başlıyor burda :26: bikaç sitede yapanlara sordum onlar da 2.5 lira civarı ama kargoyla geleceği için pek bişey değişmiyor gibi geldi fiyatta :26: benim tek sıkıntım şu an o yani
Aynen bende çyle canım istemeyi düşündükçe daha çok geriliyorum nedense :26::26: O zaman orada yaptır canım dediğim gibi indirimde olur hem görmüş olursun daha garanti olur ben nete güvenemiyorum
merak ediyorum bende yaa o kurabiyeleri tatları nasıl acaba
bende çok merak ediyorum aslında :44: genelde güzel olduğunu söylüyorlar, çaktırmadan bi tane yiyebilirim
Eki Görüntüle 1097324 Eki Görüntüle 1097325 Eki Görüntüle 1097326 Eki Görüntüle 1097327 Eki Görüntüle 1097328 Eki Görüntüle 1097329 Eki Görüntüle 1097330 Eki Görüntüle 1097331
Kızlar ellerimle yapmış olduğum yüzük yükseltim daha ortasına isim yazdırtıcam , makasım ve söz mendil kutum daha bitmedi akşam nasıl desen yapıp süslesem diye deneme yaparken çektim ve elbisem kolyeyi çok beğendim ama sanırım uymadı yarın değiştiricem . Yorumlarınızı bekliyorummm
haziran iyidir yaa, ben doğdum bi kere o ayda eminim çok güzel bir aydırsize de mutluluk getirir
Benim Söz değil direk nişan olacak kuzum 21 Haziran gibi düşünüyoruz. Evde yapacağız küçük birşey olacak yakın akrabalarımız vs ..
Kıyafet seçimin nasıl kısa elbise aldın sanırım?
hoşgeldin canımmöncelikle sakin ol bu konuşma nasılsa bir gün olacaktı ilk başta mırın kırın ederse de moralini bozma buradakilerden de biliyosun zaten babaları ikna etmek hiç kolay değil :26: birkaç saat içinde üzerinden bi yük kalkacak inşallah istediğin gibi geçer konuşma kolay gelsiiiin
sakin olmaya çalış canımumarım hersey istediğin gibi olurr
selam kızlaaaar
sakin olmaya çalışıyorum ama pek olamıyorummm :18:
bi başlasa konuşma, gerisi gelir de, işte o başlangıç noktası geriyor beniii :18:
Can heyecan yok pakin yok gayet sakin konuş inşallah güzel geçer haberlerini bekliyorumm
canım keşke baban açsa konuyu da seni kurtarsa o stresten :26: ben öyle yırtmıştım o konudan o başladı konuşmayabi cesaretle başla artık bişey konuşabilir miyiz diye gir konuya
dizinin bitmesini bekliycem canımm, dizi bitsinn, sonra başlıycam konuşmayaa :18:
bana bakın bu gece hemen kaybolmayın ortalıktan, size ihtiyacım olacaaaaaaak
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr Çok mutluyumm bugün iki arkadaşımında hamilelik haberlerini aldım özellikle biri benim kardeşimden öte beraber büyüdük resmen ağladım sevinçten teyze oluyorummmmmmmmm
dizinin bitmesini bekliycem canımm, dizi bitsinn, sonra başlıycam konuşmayaa :18:
bana bakın bu gece hemen kaybolmayın ortalıktan, size ihtiyacım olacaaaaaaak
ohh yeğen tatlı oluyor yersin onları
ayy çok heyecanlı Allah yardımcın olsun, inşallah olumlu geçer.:18::18:.
bzi de haberdar et hemen
merak etme canım biz burda seni bekliyor olacağızsen bi konuş da gerisi kolay burada değerlendirme yapılır
inşallaaah güzel bi haberle gelirim de, pasta yerizzz burdaa
CAnım benim de var arkadaşlarımın çocukları ama bu bahsi geçen arkadaşım benim için çok özel ilk defa böyle bir duygu yaşıyorum
selam kızlaaaar
ben ex-nişanım için netten yaptırmıştım, hiç de bi sıkıntı yaşamadım, gayet güzel olmuştu. o açıdan korkmayın yani
bu arada şeker hamurlu pastalar çok şekerli geliyor, şeker hamur oranı daha fazla olduğu için, ama kurabiyeler öyle değil, çooook lezzetliii
bizim nişan iptal olunca, yaptırdığım kurabiyeleri biz yedik evcek bitene kadarr da ordan biliyorumm
inşallaaah güzel bi haberle gelirim de, pasta yerizzz burdaa
bu gece sen gelip de haber verene kadar buradayım hiç bir yere gitmiyorumçok da heyecanlıyım ayrıca inşallah güzel haberlerin gelir canımmm dün kandil duamda senin içinde dua ettim, umarım kabul olur
ayyyy, canım benim, sağoll
dün burdan çıkınca, abdest alıp istihare namazı kılıp, istihareye yattım..
gece çok sık uyandım, bölük pörçük uyudum, ama sabah uyandığımda rüyadan hatırladığım tek bişey vardı, beyaz dantel bir gelinlik...
Rabbim hayırlara çıkarsın inşalllah rüyamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?