- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #4.721
24 tl ediyor yani, bence gayet uygunmuş :26: kurabiye görsel olarak çok güzel bişey ama kalıcı olmaz işte orda yenirböyle kalıcı bişey vermek de mantıklı, hem de fiyatı da çok uygun
kahvesine basarsın bolca tuzu
yaşım 30 a yaklaştı artık bir an önce çocugumun olması lazımama aday yok napacaz
Aynen canım banada öyle geldi. Alırsın 5lt kolanya doldurursun içine nazar boncuğuda at dışınada güllü kurdele bağla isimli kağıdı yapıştır olduda bitti maşallah
Aynen canım banada öyle geldi. Alırsın 5lt kolanya doldurursun içine nazar boncuğuda at dışınada güllü kurdele bağla isimli kağıdı yapıştır olduda bitti maşallah
ohh basarım tuzu biberi kırbacı
içmez ki kız o ne fena
Kuzum ne acelen var sende az daha bekle ama bu arada gelenleri de tanı kestirip atma 'armutun sapı üzümün çöpü' deme sakın kısmetindr kaderindr belki ama tabi snin elinde brazda bu
bana geldiler bu ara yaa yine, ankarada yaşamaktan vazgeçtim, memleketimde yaşamaya karar verdim
keşke bizim karar vermemizle olsa o işlerbende ailemle aynı şehirde yaşamak isterim ama bu gidişle olmayacak
valla ekmek neredeyse orada yaşamak zorundayız şekerim ona yapacak bişey yok
öyle oluyor malesef herşey istediğimiz gibi olmuyor :26:
toplamda 50 tl ye ya denk gelir ya da denk gelmez hem de kalıcı bişey olur :26: bence gayet mantıklı
yok öyle davaaa, o tuzlu kahveyi içmek kız istemenin şanındandırbakma gözünün yaşına içir kahveyi
gelen giden yok kiancak kendi kendime gelin güvey oluyorum işte
sen nerde yaşayacaksın ki :26:
Öyle deme hayırlısı deee
büyük ihtimal kırklareli :18: trakya sınıra gidiyorum
Herkese iyi akşamlar hatunlarartık ben evime kaçanzii huuu huu
hee bize yaklaşıyorsun yaniigeell geellll
gelicem zaten başka çıkar yolum yokankara istemiyodum zaten ama kırklareli de çok uzak kaldı :26: annemi özlerim bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?