- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #4.741
Herkese iyi akşamlar hatunlarartık ben evime kaçanzii huuu huu
özlediginde gelirsin canım nolcakhem artık senin kendi ailen olacak, annemi özledim diye aglamak yok
:26::26: evet haklısın kendime geldim şu an ağlamak falan yok
heehh afferin sana
ben genelde adet öncesi dönemlerimde annemi özlerdim üniversitedeykenonun dışında kalıma gelmezdi pek
ben hep özlüyorum ama uzak olunca :26: annemle arkadaşlarımdan daha çok vakit geçiriyorum daha çok dertleşiyorum ondan sanırımo yüzden zor gelecek gibi biraz :26:
bizde öyleyiz aslında, annem mesela bu burhan olayını bile biliyor düşün yanihatta ankaarada kalmana ancak burhanla evlenirsen izin veririm diyor
o kadar yakınızdır aslında ama ben gittigim yere kolay adapte olurum, sürekli annem arayıp konuşunca burayı özleyip bu sefer adaptasyonum azalıyordu, dedim ki günde 5 kere konuşmaya gerek yok, işim oluyor, dışarda oluyorum, sende burda kendi işlerine adapte olamıyorsun, biz bunu insanı boyutlara indirelim2 günde 1 falan konuşuyorduk artık, yoksa gerçekten daha çok özlüyor insan ve hzursuz oluyor
ben sesini duymayınca rahat edemiyorum hergün konuşuyoruz mutlaka :26: bi an önce okulum bitsin de annemle gezelim tozalım vakit geçirelim diyodum da planlarım alt üst oldu
annenler de ankarada degil mi senin :26:
hayııır değiller :26: babam başka bi yerde görev yapıyor ankarada değil onlar
hee ben seni ailenle yaşıyorsun sanıyordum nedense öyle bir fikir edinmişim kendi kendime :26: ee senin isteme hazırlıkları sensiz mi devam ediyor şimdi
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr Çok mutluyumm bugün iki arkadaşımında hamilelik haberlerini aldım özellikle biri benim kardeşimden öte beraber büyüdük resmen ağladım sevinçten teyze oluyorummmmmmmmm
evet bensiz devam ediyorannem geldi elbiseyi ayakkabıyı falan buradan aldık işte ben bide kurabiye işini halledicem geri kalan işler annemde :26: dersler yoğun olmasa gidicem de yardıma şimdilik gidemiyorum, yorgunluktan ve stresten migreni tutmuş iki gündür baş ağrısıyla uğraşıyor :26:
Bende teyze oluyorum Ağustosta..
Kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr Çok mutluyumm bugün iki arkadaşımında hamilelik haberlerini aldım özellikle biri benim kardeşimden öte beraber büyüdük resmen ağladım sevinçten teyze oluyorummmmmmmmm
Bende teyze oluyorum Ağustosta..
oyy çok geçmiş olsun annene :26:
senin sınavlar bitmiş oluyor mu ki o zamana kadar :44: erteleseydiniz biraz olmuyor muydu canım, çok sıkışacaksın böyle
hala mı ertelemeye çalışıyorlar yani masraf tamam anladık da düğün değil bişey değil ne kadar masraf olablir ki..sizde çevrenizdekilere ne diyeceğinizi bilemezsiniz zor bi durum..
ama sen sevgilinle kötü olma yani çok sıkıştırma onu Allahtan senin yanında destekliyor seni..
bilemedim ki başka ne diyim çokda baskı yaparsan meraklı gibi olursun evlenmeye, ama sonuşta iş de su yüzüne çıkmış onlarına düşünmesi lazım sizin zor duruma düşme ihtimalinizi
Bende ocak başı sanırım ay nasıl mutlu oldum anlatamamBen şimdi kitap almak istiyorum hamilelik için önerileriniz var mı bildiğiniz anne okuyan öneren
teşekkür ederiiz :26: benim sınavlar haziranda başlıyor o yüzden haziranda olmaz dedik temmuz ramazan oluyor ağustosta da abimin eşi doğum yapacak onların yanına gitmemiz lazım son ayı çünkü ağırlaşacak iyice o yüzden en uygun mayıs oldu :26: sözden sonraki hafta sınavlarım başlıyor hemen o yüzden şimdi bütün derslere giriyorum ders kaybım olmasın diye yoksa giderdim :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?