Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

ben hep özlüyorum ama uzak olunca :26: annemle arkadaşlarımdan daha çok vakit geçiriyorum daha çok dertleşiyorum ondan sanırım o yüzden zor gelecek gibi biraz :26:

bizde öyleyiz aslında, annem mesela bu burhan olayını bile biliyor düşün yani hatta ankaarada kalmana ancak burhanla evlenirsen izin veririm diyor

o kadar yakınızdır aslında ama ben gittigim yere kolay adapte olurum, sürekli annem arayıp konuşunca burayı özleyip bu sefer adaptasyonum azalıyordu, dedim ki günde 5 kere konuşmaya gerek yok, işim oluyor, dışarda oluyorum, sende burda kendi işlerine adapte olamıyorsun, biz bunu insanı boyutlara indirelim 2 günde 1 falan konuşuyorduk artık, yoksa gerçekten daha çok özlüyor insan ve hzursuz oluyor

ben sesini duymayınca rahat edemiyorum hergün konuşuyoruz mutlaka :26: bi an önce okulum bitsin de annemle gezelim tozalım vakit geçirelim diyodum da planlarım alt üst oldu

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr Çok mutluyumm bugün iki arkadaşımında hamilelik haberlerini aldım özellikle biri benim kardeşimden öte beraber büyüdük resmen ağladım sevinçten teyze oluyorummmmmmmmm

hee ben seni ailenle yaşıyorsun sanıyordum nedense öyle bir fikir edinmişim kendi kendime :26: ee senin isteme hazırlıkları sensiz mi devam ediyor şimdi

evet bensiz devam ediyor annem geldi elbiseyi ayakkabıyı falan buradan aldık işte ben bide kurabiye işini halledicem geri kalan işler annemde :26: dersler yoğun olmasa gidicem de yardıma şimdilik gidemiyorum, yorgunluktan ve stresten migreni tutmuş iki gündür baş ağrısıyla uğraşıyor :26:

oyy çok geçmiş olsun annene :26:

senin sınavlar bitmiş oluyor mu ki o zamana kadar :44: erteleseydiniz biraz olmuyor muydu canım, çok sıkışacaksın böyle

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr Çok mutluyumm bugün iki arkadaşımında hamilelik haberlerini aldım özellikle biri benim kardeşimden öte beraber büyüdük resmen ağladım sevinçten teyze oluyorummmmmmmmm

aramıza hoşgeldin lilicimm benimkilerin arasından çocugu okula başlayan bile var yaa

Bende teyze oluyorum Ağustosta..

hayırlı olsun canım, Rabbim analı babalı büyütsün inşallah

oyy çok geçmiş olsun annene :26:

senin sınavlar bitmiş oluyor mu ki o zamana kadar :44: erteleseydiniz biraz olmuyor muydu canım, çok sıkışacaksın böyle

teşekkür ederiiz :26: benim sınavlar haziranda başlıyor o yüzden haziranda olmaz dedik temmuz ramazan oluyor ağustosta da abimin eşi doğum yapacak onların yanına gitmemiz lazım son ayı çünkü ağırlaşacak iyice o yüzden en uygun mayıs oldu :26: sözden sonraki hafta sınavlarım başlıyor hemen o yüzden şimdi bütün derslere giriyorum ders kaybım olmasın diye yoksa giderdim :26:

Benimde anlamadığım 1,5 ay önce adam kalkıp taa Sinoplardan arkadaşının muhtarlığa aday olduğu için oy toplamaya gelmesi ki, benzini, harcadığı da cabası hatta bunu söylemiş erkek arkadaşıma, geldim biliyosun cebimden de masraf yaptım demiş. O zaman bizim işimiz belliydi üstelik, aynen ben onu düşünüyorum?? Şimdi böyle rahata takanlar sonra ne yapar diye? Ev nişanına gelemeyen düğüne nasıl gelecek? Bizi değil kendi kendilerini düşürdükleri küçük durumu düşünseler yeter aslında canım da ne yapalım işte, öyle bekliyoruz, damdan düşer gibi çıktık sanki, 1,5 sene oldu aileleri tanıştıralı, babamın söz için şartı askere gidip gelmesiydi yani bu günlerin geleceği belliydi..

İmzamı da yaptım, günleri görünce nevrim döndü, ne için hiç için..

:26:

oyy baya zorlanaaksın canım ama sonuc güzel olacak inşallah deger bu kadar yorulmaya bence Rabbim kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…