- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #5.401
Yok onu kıskanmazsın biliyorum ben seni artık
benim adayım var ama aramıycıııım bileee, ne güzeeel
yine doğru tahmin ettin beni
ben sevgilimi çok kıskanıyorum yaaa :18: kıskanılmayı hiç sevmem ama kıskancım nasıl olacak o iş
neden aramayacaksın, tanışmadınız mı daha :26:
1 kez tanıştıkk görüştük sadecee :26: ben de telefonu falan da yok zaten
yine doğru tahmin ettin beni
ben sevgilimi çok kıskanıyorum yaaa :18: kıskanılmayı hiç sevmem ama kıskancım nasıl olacak o iş
neden aramayacaksın, tanışmadınız mı daha :26:
heehh o zaman aramak zorunda da degilsin iyi olmuşbi selam söylersin erkek arkadaşınla yeter bence
O çok zor iş canım aynı dert bende de var ne yazık ki bana ellemesin ama ben aldığı havaya bile karışayım
özhan arar mı onu da bilmiyorummmaskerde yaaa benden başka kimseyi aramıyoo
yani aldıgı hava onun olsun tabi dee, bi yere ne zaman gitti kimle gitti ne zaman döndü nasıl döndü ne giydi vs gibi önemsiz ayrıntıları bilmek isteyebiliyorum bazen
yazık kızz anneler gününde bekler annesi aramasını, söyle de 2 dk lık da olsa arasın
ben diyorum araaa diye zaten amaaa yok aramıyo beyeefendiii
bi tek erkek kardeşini arıyor, çünkü o da askerde
HMMM o zaman vardır bir bildigi ne diyelimerkekler çok değişik oluyor bu konuda yaa :44: eski nişanlımı da hep ben zorlardım kutlayalım annenin gününü diye, zor bela kutlardık
Ne saçma demi anne onun annesi ona bile biz zorluyoruz
HMMM o zaman vardır bir bildigi ne diyelimerkekler çok değişik oluyor bu konuda yaa :44: eski nişanlımı da hep ben zorlardım kutlayalım annenin gününü diye, zor bela kutlardık
Herkes nişan tarihlerini yazsın bakalım hangimiz en önceyiz hihih
Ben: 11Mayıs2014:81:
keşke anneleri de sevgilisiyle ilgili zorlasa
bilmmiyorum vallaaaa
yani hiç aramıyo değil, arıyo ama haftada 1 falanyeter o kadar diyo :26:
Keşkeeee canım keşkeee
erkek çocugu bizim gibi degil canım, hem o kadar annesine düşkün olmasın, ileride evlenince de her gun gitmek zorunda kalırsınız sonra
teyzem bizim yıldönümü fiyaskonusunu görünce ogluna zorla hediye aldırttı yıldönümleri içiniyiki de aldırmış, kız buna mzel hediye yaptırmış bizim salak eli boş gidecekti yoksa
ortada bi nişan tarihi yok henüüüz
erkek çocugu bizim gibi degil canım, hem o kadar annesine düşkün olmasın, ileride evlenince de her gun gitmek zorunda kalırsınız sonra
17 24 Mayıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?