Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

yine doğru tahmin ettin beni

ben sevgilimi çok kıskanıyorum yaaa :18: kıskanılmayı hiç sevmem ama kıskancım nasıl olacak o iş

neden aramayacaksın, tanışmadınız mı daha :26:

1 kez tanıştıkk görüştük sadecee :26: ben de telefonu falan da yok zaten

yine doğru tahmin ettin beni

ben sevgilimi çok kıskanıyorum yaaa :18: kıskanılmayı hiç sevmem ama kıskancım nasıl olacak o iş

neden aramayacaksın, tanışmadınız mı daha :26:

O çok zor iş canım aynı dert bende de var ne yazık ki bana ellemesin ama ben aldığı havaya bile karışayım

O çok zor iş canım aynı dert bende de var ne yazık ki bana ellemesin ama ben aldığı havaya bile karışayım

yani aldıgı hava onun olsun tabi dee, bi yere ne zaman gitti kimle gitti ne zaman döndü nasıl döndü ne giydi vs gibi önemsiz ayrıntıları bilmek isteyebiliyorum bazen

özhan arar mı onu da bilmiyorummm askerde yaaa benden başka kimseyi aramıyoo

yazık kızz anneler gününde bekler annesi aramasını, söyle de 2 dk lık da olsa arasın

ben diyorum araaa diye zaten amaaa yok aramıyo beyeefendiii
bi tek erkek kardeşini arıyor, çünkü o da askerde

ben diyorum araaa diye zaten amaaa yok aramıyo beyeefendiii
bi tek erkek kardeşini arıyor, çünkü o da askerde

HMMM o zaman vardır bir bildigi ne diyelim erkekler çok değişik oluyor bu konuda yaa :44: eski nişanlımı da hep ben zorlardım kutlayalım annenin gününü diye, zor bela kutlardık

HMMM o zaman vardır bir bildigi ne diyelim erkekler çok değişik oluyor bu konuda yaa :44: eski nişanlımı da hep ben zorlardım kutlayalım annenin gününü diye, zor bela kutlardık

bilmmiyorum vallaaaa

yani hiç aramıyo değil, arıyo ama haftada 1 falan yeter o kadar diyo :26:

erkek çocugu bizim gibi degil canım, hem o kadar annesine düşkün olmasın, ileride evlenince de her gun gitmek zorunda kalırsınız sonra

evet canım olmasınnn değil de zaten şükür

evlensek de her gün gidemeyiz kii, 1 saatlik mesafe olacak aramızdaa

ancak haftasonları

teyzem bizim yıldönümü fiyaskonusunu görünce ogluna zorla hediye aldırttı yıldönümleri için iyiki de aldırmış, kız buna mzel hediye yaptırmış bizim salak eli boş gidecekti yoksa

Ya o teyzeler bizim kv neden olmuyor yada şöyle diyeyim bizim teyzeler böyle davranıyorda kvler neden böyle değil konu biz olduğumuz için mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…