Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

evet canım olmasınnn değil de zaten şükür

evlensek de her gün gidemeyiz kii, 1 saatlik mesafe olacak aramızdaa

ancak haftasonları

mesafeli olan evliliklere bayılıyorum valla

eski nişanlımda da emrahta da hep kayınvalidemler e yakın oturmak zorunda kalacaktım. şimdiden sonra inşallah aramızda mesafeler olur

Ya o teyzeler bizim kv neden olmuyor yada şöyle diyeyim bizim teyzeler böyle davranıyorda kvler neden böyle değil konu biz olduğumuz için mi acaba

ama kız teyzemin kızın doğum gününe istanbulda olmasına ragmen koli yapıp yolladı içine nevresim takımı alıp koymuş, bboya kitapları kalemleri falan, sonra bilgenin sevdigi oyuncaktan teyzem bi kolye almış çok mu yani

aammmiiinnnnnn

neden ayvayı yedin

stress artı hala daha regl olamadım olmam gerekiyordu bu zamana kadar stresten midir nedir o zamana denk gelcek diye çok korkuyorum :18: bir sürü yapılcak iş var perşembe gelceklermiş istemeye. cuma cumartesi alışveriş pazar nişan. nişan salonuna bakmaya gittim bugün. çok karışık bir yerde. arkadaşlarım falan nasıl bulacak çok merak ediyorum... hayırlısıyla yüzümüzün akıyla bitseydi şu nişan

çok sancılı mı geçiyor regl dönemlerin :26: eğer öyleyse adet geciktirici kullan, bi kereye mahsus sonuçta çok zararı olmaz

arkadaşlarında bulurlar canım merak etme navigasyon var herkesin telefonunda, herşey bulunuyor ordan

ilk iki günü gelmesin de sonrası çok mühim değil ilk iki gün çok fena oluyorum adet geciktirici de kulllanmak istemiyorum açıkçası hormonlarımla oynamak istemiyorum

ilk iki günü gelmesin de sonrası çok mühim değil ilk iki gün çok fena oluyorum adet geciktirici de kulllanmak istemiyorum açıkçası hormonlarımla oynamak istemiyorum

çok ağrılı oluyorsa diye dedim canım skıkıntı çekme diye :26: sen bilirsin tabiki

ben yatmadım kiii

ankara gezin güzel geçsiiiin

ayy görüşmeyecegiz galiba gizem yaa çok sinir oldum bu akşamm

gruba yazdım dedim ya ben geliyorum görüşecek miyiz diye. ordan işte çift olan arkadaşlarımızdaki kız olan bigun öğleden sonra izin alacam işten görüşürüz yazdı, burhandan hiç ses yok biliyor musun

kendimi tamamen geri çekicegim sanırım bende :26: günaydın msj larına bile cevap yazmayacagım bi süre anlasın yani böyle bi ileri bi geri bi işe yaramayacagını

aaaaaaaaaaaaaaa

neden öyle yaptı kiiiii

hımmmmmmm :26::26::26:

bakalım ne olacaaak :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…