- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #5.421
evet canım olmasınnndeğil de zaten şükür
evlensek de her gün gidemeyiz kii, 1 saatlik mesafe olacak aramızdaa
ancak haftasonları
Ya o teyzeler bizim kv neden olmuyor yada şöyle diyeyim bizim teyzeler böyle davranıyorda kvler neden böyle değil konu biz olduğumuz için mi acaba
birtek lilyumiyum ve ben yaanidarısı başınıza diyeyiim o zaman ben bu haftaa ayvayı yedim :18::18::18:
aammmiiinnnnnn
neden ayvayı yedin
birtek lilyumiyum ve ben yaanidarısı başınıza diyeyiim o zaman ben bu haftaa ayvayı yedim :18::18::18:
benim ağustosta olur inşallaaaah
temennim o yönde
stress artı hala daha regl olamadım olmam gerekiyordu bu zamana kadar stresten midir nedir o zamana denk gelcek diye çok korkuyorum :18: bir sürü yapılcak iş var perşembe gelceklermiş istemeye. cuma cumartesi alışveriş pazar nişan. nişan salonuna bakmaya gittim bugün. çok karışık bir yerde. arkadaşlarım falan nasıl bulacak çok merak ediyorum... hayırlısıyla yüzümüzün akıyla bitseydi şu nişan
çok sancılı mı geçiyor regl dönemlerin :26: eğer öyleyse adet geciktirici kullan, bi kereye mahsus sonuçta çok zararı olmaz
arkadaşlarında bulurlar canım merak etmenavigasyon var herkesin telefonunda, herşey bulunuyor ordan
ilk iki günü gelmesin de sonrası çok mühim değil ilk iki gün çok fena oluyorumadet geciktirici de kulllanmak istemiyorum açıkçası hormonlarımla oynamak istemiyorum
çok ağrılı oluyorsa diye dedim canım skıkıntı çekme diye :26: sen bilirsin tabiki
herkes yattı mıı
yarın ankaaraya gidecem ben insan bi veda eder
herkes yattı mıı
yarın ankaaraya gidecem ben insan bi veda eder
ben yatmadım kiii
ankara gezin güzel geçsiiiin
Gidiyor musun yarın ne zaman geleceksin
ayy görüşmeyecegiz galiba gizem yaa çok sinir oldum bu akşamm
gruba yazdım dedim ya ben geliyorum görüşecek miyiz diye. ordan işte çift olan arkadaşlarımızdaki kız olan bigun öğleden sonra izin alacam işten görüşürüz yazdı, burhandan hiç ses yok biliyor musun
kendimi tamamen geri çekicegim sanırım bende :26: günaydın msj larına bile cevap yazmayacagım bi süreanlasın yani böyle bi ileri bi geri bi işe yaramayacagını
aaaaaaaaaaaaaaa
neden öyle yaptı kiiiii
gerizekalı da ondann
ciddiyim ama tavırsa tavır görsün bakalım o dayarın sabah mutlaka günaydın deerr cevap vermeyecegim, sonraki sabah da sonraki sabah da ta ki yüzyüze görüşelim diyene kadar cevap vermek yokk
hımmmmmmm :26::26::26:
bakalım ne olacaaak :26::26:
HİÇBİŞEY OLMAYACAK BEN BİLİYORUMnasıl ki emrahla hiç bişey olmadı, bunla da olmayacak konu kendiliğiden kapanacak
lütfeen, evrene pozitif enerji gönderelimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?