- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #5.481
açık çarşıda bi yer var her şey 25 liraydı en son ne ayakkabılar amaa
ayakkabı işi kolay da işte elbise zor dediğin gibi..
ama bence nete o kadar korkuyla yaklaşma beğenmezsen paranı bile veriyorlar, yada değişririyorsun kargo ücretsiz hiç uğraşmıyorsun yani
çünkü bazı sitelerde çok güzel elbiselere denk geliyorum bu aralar yani hiç sanmıyorum bizim çarşıda onlardan olsun
Az bir zamanım kaldı canım şimdi beğenip alırım gelidğinde denerim olmaz geri gönder paranı al tekrar başka beğen onu al falan zor olur.. Biraz önce bukombinden baktım elbiselere öyle güzel şeyler var ki içim gittiTakılarda gözüm kaldı dolama saatlere bayıldım sen hiç aldın mı o siteden ürün var mı bilgin :26:
evet bende ordaki şeyleri beğeniyorum ama hiç almadım o siteden..
ben genelde tozludan alıyorum kapıda ödemesi olduğu için hemde uygun fiyatlı..geçen aldğım elbise büyük geldi üç dört gün içinde bi küçüğünü gönderdiler çok hoşuma gitti
halite falan baktın mı peki çarşıda:26:
Bakmadım canım yarın bakayım iyi getirdin bak aklımaNe kadar kargo ücreti canım bakayım tozluya
evet bende ordaki şeyleri beğeniyorum ama hiç almadım o siteden..
ben genelde tozludan alıyorum kapıda ödemesi olduğu için hemde uygun fiyatlı..geçen aldğım elbise büyük geldi üç dört gün içinde bi küçüğünü gönderdiler çok hoşuma gitti
halite falan baktın mı peki çarşıda:26:
halitin sırasında faruk mu ne vardı heykelde oralara da bakarsın, benim sevil de hoşuma gidiyor ama biraz pahalı
kargo 5 tl zaten bi kere veriyorsun onuda değiştirme vs de kargo ücreti onlardan oluyor
yok be canım o aile ile alakalı, tüm bölgeye indirdemek yanlış olur..
şöyle düğün için tüm masrafları aile yaparsa almak için kendilerini haklı görürler bence yinede hakları yok
bizde düğün için hiç masraf yapmayacğız mesela herşeyi erkek tarafı yapacak ama yinede takılanlar bizim olacak ev alıcaz da birikim için
sen bence bi sevgilinin ağzını ara çaktırmadan usul nasılmış onlarda
gelişmeler olmuş canım çok sevindim inşallah güzel bi şekilde devam eder
Uygunmuş canım o saatlerden bulursam alayım diyorum bukombinde buldum aslında ama site hakkında bilgim yok emin olamadım.. Bakayım bakayım hazır bulurum inşallah canım :26:
Aradım, abisiyle bir konuşmalarında laf arasında abisi size en fazla kalan altınlar olur demiş, benim babam masraf yaparsa ne olacak? Sırf erkek tarafısın diye böyle bir hakkın olamaz ya..
Aradım, abisiyle bir konuşmalarında laf arasında abisi size en fazla kalan altınlar olur demiş, benim babam masraf yaparsa ne olacak? Sırf erkek tarafısın diye böyle bir hakkın olamaz ya..
evet canım sağolasın oluyor yavaş yavaş birşeyler
ben bile inanamıyorum valla olanlara çok rahatladım Allaha şükür artık:119:
yarın mı çıkacaksın canım alışverişe inş istediğini bulursun..
evet canım sağolasın oluyor yavaş yavaş birşeyler
ben bile inanamıyorum valla olanlara çok rahatladım Allaha şükür artık:119:
yarın mı çıkacaksın canım alışverişe inş istediğini bulursun..
Evet canım aminn inş.. Birde kv hediye bakacağım çıkmışken e sevgilimede bakayım onun da doğum günü annem zaten yanımda onun istediği bir şey alacağım bana da alan olur inşallah haha
bunu atlattın ya artık gerisi gelir inşallah canım hadi gözün aydın
yazık canm sana sende para mı basıyosungerçi sana da altın alınacak ama ohh bilezik daha iyisi mi var
aynen canım bende öyle düşünüyorum en zoru gitti çok şükür
kıvranıyordum resmen babama nasıl diyeceğiz diye
Hahaha aynen canım öyle olacak beyaz rose bilezikler var bayılıyorum onlardan istiyorum
Eki Görüntüle 1101421 bak bu elbise defactoda 50 tl benim istediğim modelin bol kesimi
yazık canm sana sende para mı basıyosungerçi sana da altın alınacak ama ohh bilezik daha iyisi mi var
aynen canım bende öyle düşünüyorum en zoru gitti çok şükür
kıvranıyordum resmen babama nasıl diyeceğiz diye
inşallah beraber gidersiniz lamaya da beğendiğini alırsın
ama canım resmi açamadım çok küçük pek seçemedim
bak söylemeyi bile geçtin artık tanışma aşamasına geldi
Ben de fark ettim neden öyle oldu seçemedim de zaten beyaz bu ben beyaz istemiyorum gelinlik gibi olmasın
Beraber gideceğiz canımkv hadi gidelim alalım artık diyormuş sürekli biz de istemeden sonra gitmeye karar verdik anneler ve biz
aslında olayları dert etmemek lazım olacağı varsa oluyor zaten
ama o gün nasıl olcak çok merak ediyorum
elbise güzelde sanki kısa gibi ama evet beyaz olmasın mesela bunun pudra rengi falan olsa nasıl güzel olur
aslında olayları dert etmemek lazım olacağı varsa oluyor zaten
ama o gün nasıl olcak çok merak ediyorum
elbise güzelde sanki kısa gibi ama evet beyaz olmasın mesela bunun pudra rengi falan olsa nasıl güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?